Prišiel som na neveru manželky: Bola to moja chyba?
Ahoj, nejdem si po radu alebo niečo podobne, chcem sa len troska posťažovať. Pár dni dozadu som prišiel na manzelkynu neveru, pri konfrontácii to poprela, žeby s ním spala, ale podľa správ v telefóne čo som čítal, jej to neverím. Vysvetlila mi to, že niekto jej polychotil tak sa to začalo, ale že išlo iba o spoločnú kávu a rozhovory, Nič viac, no viem zo správ viem, že bola u neho doma, niekoľko krát. Už som prešiel fázou plaču, seba obviňovania a teraz mám zlosť. Zatiaľ som neodišiel, ale stále nad tým rozmýšľam, len sa bojím, že budem sám, bojím sa, že naše 2 deti to nebudú dobre znášať. Teda len ta mladšia dcéra, ma 9. Staršia ma 16, tak snáď ta by mala byt v pohode. Otázka či ľúbim svoju ženu? Áno, ľúbim, každú vrásku, každé znamienko, aj to kolekcie naviac 🙂 … Urobil som chybu ja, že som si ju prestal všímať? Áno, dostali sme sa do stereotypu a prestal som jej vravieť čo pre mňa znamená, a že ju ľúbim. Chodím do prace a doma mám ešte dielňu, kde som trávil veľa času … chcel som niečo vybudovať, malú firmicku, pre nás 4-roch. Nemá niekto stroj času????? Chcem to vrátiť spať!!!!! Hnev sa strieda si slzami, som unavený neustáleho rozmýšľania čo ďalej. Neviem či môžem jej veriť, čo robí, kde je a skym sa stýka, sledovať ju nebudem, Boli to …. Strašne to boli …. Napáda ma otázka, ženy stále rozprávajú ako muži podvádzajú a sú svine, ja taký nie som, pre mňa je rodina posvätná, a nespravím nic, či by ju malo ohroziť, tak preco na to zabudla? Vychádza mi z toho, že to bola moja chyba, ja som zišiel z cesty a pokazil som to, mrzí ma to …
@milý autor! Žiadna žena sa nezaľúbi do chlapa preto, lebo vie narábať s motorovou pílou a ani muž sa nezaľúbi do ženy preto, lebo vie narábať s vareškou. Vlastne z tých vecí, čo si vymenoval som ti označila, že čo je pre ženu dôležité. No a to si vymenoval až len tak ku koncu. Takže takýto si mal vzťah so ženou? Dostala miesto pred motorovou pílou?😂
Že sa staráš o deti, dokážeš pripraviť obed atď. atď. Človeče to je vzťah otca k deťom!!!! Čiže si dobrý OTEC!!!! Deti ti budú vďačné raz za toto všetko ako aj matke, ktorá sa o nich starala resp. stará.
Ty si myslíš, že keď si vzorný otec, to je “odmena” pre tvoju ženu?! To robíš pre svoje deti!
To je sakra veľký rozdiel.
@nurrasty Hlavne vieš plakať a nevieš riešiť problém. To čo tu vypisuješ je ženské správanie a nie mužské. Ja sa rovnako starám o rodinu, robím deťom každý deň desiatu, varím obed, a rovnako mám motorovú pílu... rovnako ako ďalšie tisícky mužov. Čo robíš pre ženu a so ženou?
Ak mi bude žena šukať s iným, tak hľadám príčinu tohto neutešeného stavu a neprídem plakať na MK. To je k čomu dobré? Čo to vyrieši? Možno v tom bude problém, že žena potrebuje vedľa seba chlapa a nie druhú submisívnu ženu. Ženská nevera má hlbšie korene vo vzťahu než tá mužská. Teraz máš s ňou riešiť problém a nie riešiť ho s inými ženami na MK. Pokiaľ teda neočakávaš, že ťa tu nejaká poľutuje, privinie na svoje prsia a budete plakať spoločne.
@eva112014 konečne príspevok, ktorý vystihuje podstatu veci.
Ešte by ma zaujímalo, prečo si je kontroloval mobil?A teda,keď neveru poprela,ty jej to teda neveríš-neviem si predstaviť,ako jej budeš veriť naďalej vo vzťahu...
Celé zlé..
Dôvera a úcta je základ vzťahu,nie podelená práca v domácnosti.

@nurrasty odísť by nemal ani jeden z vás. Čo ste pätročné deti aby ste sa vyhadzovali z domu a balili si kufre ? To sa neviete normálne ako dospelí ľudia porozprávať ? A máš pravdu gule a horúca hlava sú tí najhorší pomocníci , lebo človek narobí veci ktoré často už nie je možné vrátiť späť. To čo ti radí @lucia245 je úple mimo. Zrejme byt alebo dom máte v BSM , takže vyhadzovať nemôžeš nikoho , žiadnej matke neodoberu deti a nedajú otcovi len preto že si odskočila mimo , to súd absolútne nezaujíma . A robiť teátro pre susedov , len idiotov zo seba urobíte a to obaja.
Ak chceš s ňou zostať, máš ju rád , tak zostaň a rieš problémy a príčiny ktoré k tomu viedli . Ak nie , no tak podaj návrh na súd a rieš problémy a veci spojené s rozvodom , odovzdávaním detí a delením majetku , neskôr s poskladanou rodinou a deťmi moje, naše a tvoje.
Ako ja keby som bola neverná a chcela by som zostať s tým partnerom , tak by som sa mu ospravedlnila a poprosila o odpustenie. Ale čo by som teda už nestrpela je ponižovanie, vykrikovačky , odchody z domácnosti , balenie kufra, urážanie . Ak by to trvalo dlhodobo , sama by som požiadala o rozvod.