icon

Prišiel som na neveru manželky: Bola to moja chyba?

nurrasty
21. mar 2024

Ahoj, nejdem si po radu alebo niečo podobne, chcem sa len troska posťažovať. Pár dni dozadu som prišiel na manzelkynu neveru, pri konfrontácii to poprela, žeby s ním spala, ale podľa správ v telefóne čo som čítal, jej to neverím. Vysvetlila mi to, že niekto jej polychotil tak sa to začalo, ale že išlo iba o spoločnú kávu a rozhovory, Nič viac, no viem zo správ viem, že bola u neho doma, niekoľko krát. Už som prešiel fázou plaču, seba obviňovania a teraz mám zlosť. Zatiaľ som neodišiel, ale stále nad tým rozmýšľam, len sa bojím, že budem sám, bojím sa, že naše 2 deti to nebudú dobre znášať. Teda len ta mladšia dcéra, ma 9. Staršia ma 16, tak snáď ta by mala byt v pohode. Otázka či ľúbim svoju ženu? Áno, ľúbim, každú vrásku, každé znamienko, aj to kolekcie naviac 🙂 … Urobil som chybu ja, že som si ju prestal všímať? Áno, dostali sme sa do stereotypu a prestal som jej vravieť čo pre mňa znamená, a že ju ľúbim. Chodím do prace a doma mám ešte dielňu, kde som trávil veľa času … chcel som niečo vybudovať, malú firmicku, pre nás 4-roch. Nemá niekto stroj času????? Chcem to vrátiť spať!!!!! Hnev sa strieda si slzami, som unavený neustáleho rozmýšľania čo ďalej. Neviem či môžem jej veriť, čo robí, kde je a skym sa stýka, sledovať ju nebudem, Boli to …. Strašne to boli …. Napáda ma otázka, ženy stále rozprávajú ako muži podvádzajú a sú svine, ja taký nie som, pre mňa je rodina posvätná, a nespravím nic, či by ju malo ohroziť, tak preco na to zabudla? Vychádza mi z toho, že to bola moja chyba, ja som zišiel z cesty a pokazil som to, mrzí ma to …

Strana
z4
subartic
22. mar 2024

@nurrasty odísť by nemal ani jeden z vás. Čo ste pätročné deti aby ste sa vyhadzovali z domu a balili si kufre ? To sa neviete normálne ako dospelí ľudia porozprávať ? A máš pravdu gule a horúca hlava sú tí najhorší pomocníci , lebo človek narobí veci ktoré často už nie je možné vrátiť späť. To čo ti radí @lucia245 je úple mimo. Zrejme byt alebo dom máte v BSM , takže vyhadzovať nemôžeš nikoho , žiadnej matke neodoberu deti a nedajú otcovi len preto že si odskočila mimo , to súd absolútne nezaujíma . A robiť teátro pre susedov , len idiotov zo seba urobíte a to obaja.
Ak chceš s ňou zostať, máš ju rád , tak zostaň a rieš problémy a príčiny ktoré k tomu viedli . Ak nie , no tak podaj návrh na súd a rieš problémy a veci spojené s rozvodom , odovzdávaním detí a delením majetku , neskôr s poskladanou rodinou a deťmi moje, naše a tvoje.
Ako ja keby som bola neverná a chcela by som zostať s tým partnerom , tak by som sa mu ospravedlnila a poprosila o odpustenie. Ale čo by som teda už nestrpela je ponižovanie, vykrikovačky , odchody z domácnosti , balenie kufra, urážanie . Ak by to trvalo dlhodobo , sama by som požiadala o rozvod.

magic08
22. mar 2024

@subartic presne tak, absolutne suhlasim s tebou. Poznam jeden pripad, zena neverna, muz na oko odpustil, no po par mesiacoch to vzdala a sama poziadala o rozvod. Mala to denne na podnose

eva112014
22. mar 2024

@milý autor! Žiadna žena sa nezaľúbi do chlapa preto, lebo vie narábať s motorovou pílou a ani muž sa nezaľúbi do ženy preto, lebo vie narábať s vareškou. Vlastne z tých vecí, čo si vymenoval som ti označila, že čo je pre ženu dôležité. No a to si vymenoval až len tak ku koncu. Takže takýto si mal vzťah so ženou? Dostala miesto pred motorovou pílou?😂

Že sa staráš o deti, dokážeš pripraviť obed atď. atď. Človeče to je vzťah otca k deťom!!!! Čiže si dobrý OTEC!!!! Deti ti budú vďačné raz za toto všetko ako aj matke, ktorá sa o nich starala resp. stará.
Ty si myslíš, že keď si vzorný otec, to je “odmena” pre tvoju ženu?! To robíš pre svoje deti!
To je sakra veľký rozdiel.

fido69
22. mar 2024

@nurrasty Hlavne vieš plakať a nevieš riešiť problém. To čo tu vypisuješ je ženské správanie a nie mužské. Ja sa rovnako starám o rodinu, robím deťom každý deň desiatu, varím obed, a rovnako mám motorovú pílu... rovnako ako ďalšie tisícky mužov. Čo robíš pre ženu a so ženou?

Ak mi bude žena šukať s iným, tak hľadám príčinu tohto neutešeného stavu a neprídem plakať na MK. To je k čomu dobré? Čo to vyrieši? Možno v tom bude problém, že žena potrebuje vedľa seba chlapa a nie druhú submisívnu ženu. Ženská nevera má hlbšie korene vo vzťahu než tá mužská. Teraz máš s ňou riešiť problém a nie riešiť ho s inými ženami na MK. Pokiaľ teda neočakávaš, že ťa tu nejaká poľutuje, privinie na svoje prsia a budete plakať spoločne.

@eva112014 konečne príspevok, ktorý vystihuje podstatu veci.

joesvk
22. mar 2024

Ešte by ma zaujímalo, prečo si je kontroloval mobil?A teda,keď neveru poprela,ty jej to teda neveríš-neviem si predstaviť,ako jej budeš veriť naďalej vo vzťahu...
Celé zlé..
Dôvera a úcta je základ vzťahu,nie podelená práca v domácnosti.

Strana
z4