Priťahuje ma ženatý muž
Dobrý,som 26 ročná žena slobodná.Chodim cvičiť a tam som spoznala muza ktorý chodí v tie isté dni.uz sme aj v spoločnej WhatsApp skupine a tam som vlastne prišla k jeho číslu.Pisala som mu v štýle ahoj a ako sa máš.Normalne mi odpisuje a bavíme sa už o vsetkom.citim tam koketovanie.Ma ženu a syna.On má 44.Je ale strašne hot.Teraz chcem vymyslieť niečo kde by sme boli iba sami.Napriklad pozvať ho na bicykel alebo tak.Je to dobrý nápad?
Ste všetky múdre.Zatrpknute či aké.Len nadavat do k.riev viete.Nema význam sa tu niečo spýtať.Ukoncujem to tú s vami.Mimochodom som mu večer volala cez videohovor, zrušil ma takže je proste podpapuciak 🤣ale keď sa objaví v gyme mu to dám pocitit
@anonym_autor jejda opakujem sa druhý krát... šlahni si facku, ale ešte predtým sa poriadne rozbehni...prečo by mal byť podpapučiak? čo keď o Teba nestojí tak nepotrebuje mať s tebou videohovor.boze dobrý niektoré ženy..su hnus!!!
@anonym_autor ako si vôbec dovoľuješ otravovať ho na dovolenke videohovorom? kto si myslíš, že si? 🤢 bodaj by to zdvihol a vzal do debaty aj manželku, aby ti dala pocítiť silu manželstva!
Ste všetky múdre.Zatrpknute či aké.Len nadavat do k.riev viete.Nema význam sa tu niečo spýtať.Ukoncujem to tú s vami.Mimochodom som mu večer volala cez videohovor, zrušil ma takže je proste podpapuciak 🤣ale keď sa objaví v gyme mu to dám pocitit
@anonym_autor Skús si to otočiť, predstav si, že si vydatá žena a nejaká "dáma" (áno, ja také volám jedine kurva) rieši tvojho manžela a otca tvojich detí a ako bonus mu ešte skúša volať na dovololenku. Ruku na srdce, ako by si danú slečnu pomenovala ty? Myslím, že tiež nie inak 🙂 Ale chápem, takto sa nato už nepozerá tak ružovo.
@anonym_autor “ Mimochodom som mu večer volala cez videohovor, zrušil ma takže je proste podpapuciak 🤣ale keď sa objaví v gyme mu to dám pocitit”
Myslis, ze si vsimne, ze ma cosi pocitovat od teba?
Aby to neskoncilo tak, ze si povie, ze si divna a trochu svihnuta, ked ziarlis.
prosim vas je to fejk, niekto kto sa nudi cez prazdniny mal potrebu rozduchat diskusiu... nik pricetny by toto nerobil a takto to nepopisoval
prosim vas je to fejk, niekto kto sa nudi cez prazdniny mal potrebu rozduchat diskusiu... nik pricetny by toto nerobil a takto to nepopisoval
@sowhat ja tiez vzdy dufam ze je to fejk. Aj to tak beriem.ale na druhej strane takto je.nu.ych ludi je dost aj ked je to neuveritelne.
Určite su aj takéto stvorenia na svete ako slečna ale toto je čistý fake. 26 ročná sa príde prihlásiť na koníka a dám nám otazku, ako ta najprimitivnejsia žena na svete. Jasné 😉
Ja som namotana dost.Je veľmi pritazlivy.Niekedy mi neodpise.ma toho veľa v robote.Teraz je na dovolenke s nimi a nepiseme si.Zazelala som mu prijemnu dovolenku a nech sa potom ozve keď prídu.Na to neodpísal.Asi mu ona môže vidieť telefón a správy.a nie nepáčilo by sa mi keby takto to robil môj muž ale prečo by mal?asi nieje šťastný s nou
@anonym_autor Obávam sa, že pánovi sa len zapaľujú lýtka.Samozrejme, môže Vám tvrdiť,ze je v manželstve nešťastný, svoju manželku môže vykresliť veľmi nelichotivo/negatívne ale to vôbec nemusí byť pravda.Vedela by som napísať príklady z reálneho života,za ktoré by sa nehanbil ani spisovateľ románov.Napr.zenaty chlap namotaval svoju potencionálnu milenku.Samozrejne,kedze to bola žena, ktorá sa rozviedla pre manželovu neveru, tak sa opýtala svojho amanta,ze keď je nešťastný v manželstve, prečo sa nerozvedie a až potom hľadá nový vzťah.Zenaty chlapík sa vynašiel a "vysvetlil,,ze manželka je chorá, a preto nežijú spolu intímne a ze majú aj malé dieťa,tak v tejto situácii ich nechce opustiť./len poznamenam,ze robil v zahraničí, keď došiel domov,plnil si svoje manželské povinnosti a tá"ťažko chorá manželka,, kým manžel dvihol rit,ona uz aj danú prácu urobila... nebola ochrnutá na vozíčku/Nechcem zovšeobecňovať, ale mnohým by aj Andersen závidel
@anonym_autor Obávam sa, že pánovi sa len zapaľujú lýtka.Samozrejme, môže Vám tvrdiť,ze je v manželstve nešťastný, svoju manželku môže vykresliť veľmi nelichotivo/negatívne ale to vôbec nemusí byť pravda.Vedela by som napísať príklady z reálneho života,za ktoré by sa nehanbil ani spisovateľ románov.Napr.zenaty chlap namotaval svoju potencionálnu milenku.Samozrejne,kedze to bola žena, ktorá sa rozviedla pre manželovu neveru, tak sa opýtala svojho amanta,ze keď je nešťastný v manželstve, prečo sa nerozvedie a až potom hľadá nový vzťah.Zenaty chlapík sa vynašiel a "vysvetlil,,ze manželka je chorá, a preto nežijú spolu intímne a ze majú aj malé dieťa,tak v tejto situácii ich nechce opustiť./len poznamenam,ze robil v zahraničí, keď došiel domov,plnil si svoje manželské povinnosti a tá"ťažko chorá manželka,, kým manžel dvihol rit,ona uz aj danú prácu urobila... nebola ochrnutá na vozíčku/Nechcem zovšeobecňovať, ale mnohým by aj Andersen závidel
@viera012345 ale on nic nerobi to jej uplne hrabe
@anonym_autor Volať mužovi cez videohovor na dovolenku s rodinou je vrchol hlúposti, keďže to zrušil urobil dobre a normálna žena by vedela, že toto sa nepatrí, keď on nevolá. Toto je obyčajne vnucovanie sa.
@pralinka25 myslím, že jej to patrične mladý muž vysvetlí, keď sa vráti z dovolenky..
A verím, že sa poučil, že akákoľvek poznámka(lichôtka) sa mu môže vypomstiť😅
Autorka je chúďa, čo nerozumie chlapským doberačkám, asi to mladý muži dnes nepreferujú😵💫 namotala by sa aj na prd..
@mandzula vypýta ho od ženy na bike 😂 Skoro som si cvrkla do textilu 😂
Teta, môže sa ísť Jožo so mnou pobicyklovať? Možno aj trochu posúložíme, o 21,00 je doma.
@anonym_565e1d Oprskala som displej,baby 😀
@pralinka25 myslím, že jej to patrične mladý muž vysvetlí, keď sa vráti z dovolenky..
A verím, že sa poučil, že akákoľvek poznámka(lichôtka) sa mu môže vypomstiť😅
Autorka je chúďa, čo nerozumie chlapským doberačkám, asi to mladý muži dnes nepreferujú😵💫 namotala by sa aj na prd..
@macatt ja som mala kedysi taku kolegynu co vsetko povazovala za zaujem. uz u nas nerobi ale chalani stale spominaju so smiechom
@pralinka25 ...ja to chápem, len som bližšie opísala slečne,ze ako nešťastni vedia byť niektorí páni
@macatt ja som mala kedysi taku kolegynu co vsetko povazovala za zaujem. uz u nas nerobi ale chalani stale spominaju so smiechom
@pralinka25 veď aj tu je zopár tém😅 bude mať chalan čo robiť aby sa jej zbavil 😁
@pralinka25 veď aj tu je zopár tém😅 bude mať chalan čo robiť aby sa jej zbavil 😁
@macatt hej to bude podobna ako s tym sefom
@pralinka25 áno, to som myslela..
@pralinka25 a presne ako si pisala, môže to byť fake, ale fakt nemusí, sú naozaj takí ľudia čo im chýba koliečko a nedochádza im to..
@pralinka25 a presne ako si pisala, môže to byť fake, ale fakt nemusí, sú naozaj takí ľudia čo im chýba koliečko a nedochádza im to..
@macatt ved prave ze ja by som si rada myslela ze tak nekompletny nemoze byt nikto ale po tom co som spoznala tu moju kolegynu a byvalu frajerku mojho muza tak aj keby tema bola fake tak stale existuju psychopati.
@macatt ak by to bol naozaj reálny človek, tak potom nech ten muž uteká svinskym krokom od niečoho takéhoto....ehm jednoduchého?
Na dovolenke vidí x pekných dievčat v plavkách a možno si uvedomí, že jeho obdivovateľka z fitka je proti nim iba slabý odvar. Nie je dôležitý len vzhľad, ale aj celkove vzťahy k manželke, dieťaťu, ktorí spolu niečo prežili a doplňajú sa. Niektorí muži vedia, že takéto zázemie potrebujú viac ako nejakú 26 ročnú, akých chodí po svete veľa.
Na dovolenke vidí x pekných dievčat v plavkách a možno si uvedomí, že jeho obdivovateľka z fitka je proti nim iba slabý odvar. Nie je dôležitý len vzhľad, ale aj celkove vzťahy k manželke, dieťaťu, ktorí spolu niečo prežili a doplňajú sa. Niektorí muži vedia, že takéto zázemie potrebujú viac ako nejakú 26 ročnú, akých chodí po svete veľa.
@petronelag amen. a len dodam, ze na kazdu akokolvek sexi super vyzerajucu zenu pripada aspon jeden muz, ktoreho uz az tak nebavi "obstastnovat" ju. Vsetko nove je vzdy vasnivejsie, ale casom to je o hlbsich hodnotach, ktore pochopia len ludia, co maju taky vztah.
máš bývanie, si zabezpečená? lebo keď mu žena zbali kufor a ho pošle ku tebe, tak hádam nebudete v stane pod mostom a teraz k pointe, nebuduj si šťastie na nešťastí inej a dúfam, že chlap si váži svoju manželku a teba odkopne poníženu ako sa patrí, ja nechápem či pre teba a tebe podobné so svrblavou chamajdou nie sú dosť dobri slobodní chlapi? Prečo to robite iným ženám, trpite snáď dg. rozčapuje nohy kde príde? fakt nerozumiem, raz budeš mať detí a potom sa im pozri do očí a povedz im, že takým zlatíčkam si zničila život.....
@anonym_autor tebe to pekne je*e.

@anonym_autor myslím ze keď sa vrati tak on da pocítiť tebe ze co si to dovoľuješ otravovať ho ked je na dovolenke s rodinou 😉