Priťahujú vás starší muži o 15-20 rokov?
Je medzi Vami niektorá, ktorá ako ja mala v živote šťastie len na strarších mužov cca 15-20 rokov rozdiel. Neviem, čím to je ale zakaždým o mňa prejaví záujem iba človek/muž v týchto rokoch. Najskôr som to nebrala ako problém, ale čím i ja dospievam a mení sa moje zmýšľanie (blížim sa k 30tke), tak už to nevnímam ako veľkú výhru. Čakám, že raz zaujmem i nejakého rovesníka 😅 s ktorým by sme mali niečo spoločné, ako napr. záľuby, hodnoty, vízie do života.
A aký máš vzhľad? Nemalujes alebo neobliekas sa na starší vek? Alebo povahou ci názormi nie si skôr ako starší ludia?
Tak ja mám tiež postavu ako teenage (PPP), práveže som taká detinská dosť :D ,netuším....na niekoho pôsobím staršieho, na niekoho zasa ako študentka.
Asi sa tými staršími mužmi obklopuješ. Inak neviem, ako by sa k tebe mohli dostať, aby si ich zaujala.
@unicornlady Nie neobklopujem. V práci väčšinou ma oslovia, alebo v obchode sa mi stávalo.
Takže keď to až teraz prestávaš vnímať ako výhru, doteraz si s takými randila? Ak si tvoje okolie a rovesníci zvykli, že máš rada starožitnosti, tak máš tých možností prirodzene menej. Inak aj celkovo si myslím, že je viac voľných päťdesiatnikov oproti tridsiatnikom, ktorí sú väčšinou zadaní. Tým päťdesiatnikom už väčšinou neklape vzťah/manželstvo a tak často hľadajú únik. A ty ak vyžaruješ pozitívnu energiu, prirodzene sa s nimi bavíš, si veselá, tak sa nečuduj, že ich priťahuješ ako pouličná lampa nočné motýle. Pusti niektorého z nich sadnúť v električke a máš istotu, že ti dá pokoj 🤣
Pretoze muzi maju prirodzene dane, ze chcu byt ti vodcovia a ochrancovia. Starší muži majú za sebou isté životné skúsenosti a vzťahy, a teda majú jasnú predstavu o tom, čo vo vzťahu robiť, a čo nie. Mladšie ženy majú tendenciu obdivovať túto vlastnosť, pretože prináša pocit istoty. Preto velakrat mozme vidiet, ze bohati muzi maju poväčšine vedla seba mlade zaby, ktore nic nemaju. Pretože sa pri nich ciria dôležito, nakolko su od nich ,,odkazane" kdezto taka úspešná manazerka s podobnym platom ho ,,nepotrebuje". Kazdy muz sa chce citit dolezity a obdivovaný. Ked ma chlap v sebe muzsku dravost, je to proste chlap, tak takehe vzdy bude pritahovat taka ta zenskost, ze ho zena potrebuje, tuzi po nom 🙂 mozno pocas vztahu/manzelstva stratili muzskost, ktoru im udupala dominantna partnerka a zoju uz len ako priatelia vedla seba. Alebo su to suknickari, ktori vedia, ze mlade baby si tak rychlo nebudu chciet zalozit rodinu....alebo len vedia, ze mlade dievcata su trosku ľahšie ovplyvnitelne ;) ale to skor u teba neplati, kedze pises, ze uz mas skoro 30. Je to prirodzene, ze muz si vačšinou hlada mladsiu partnerku 🙂 30-35 20-25 rocne baby... 40-45 30 rocne 50-60 zase 40tnicky ;) je na to aj vela studii na nete, ze preco to tak je. Je to velmi zaujimave citanie, ale nemam sil to tu prepisovat 😂
@dadis Ani takého? https://www.tapasmagazine.es/wp-content/uploads... Tento rok má 60 rokov... Ja si myslím, že vek je naozaj len číslo. Ide o celkové vyžarovanie, energiu, ktorá z človeka vyžaruje. Poznám štyridsiatnikov, ktorí sa tvária a pohybujú ako dôchodcovia a zase mám známych, ktorým ťahá na 60, chodia na výlety na bicykloch, na hory a keby si ich nepoznala, tak by si im tipovala maximálne 40. Ale súhlasím, že až s pribúdajúcim vekom ten vekový rozdiel prestáva mať taký význam. Je asi naozaj rozdiel, keď 17 ročná žubrienka chodí s 37 ročným mužom a plánujú si spoločný život ako keď je na tom podobne žena, ktorá má 40 a začne si so 60tnikom.

nie, ja som dedkov nikdy nepritahovala, lebo som v 30 vyzerala tak na 17 a to uz aj pre dedka bolo fujky. Asi vyzeras staršie na svoj vek, mozno preto pritahujes starých ľudí. Treba zmenit svoj imidž.