Priznať sa manželovi o terapii u psychológa?
S manželom sme spolu desať rokov, máme 7r autistu. Vsetko riesim ja. A nieje to len o chorom dieťati, je bordel, prečo je bordel? Hádky medzi ním a mladším synom.. Ale prídem sa mu sťažovať a tv zapnutá, čo zase nase deti a nič. Nevladzem ist toto tempo. Práca, domácnosť, lekári atd...Ja snimi riešim, od neho stačí podpora. Avšak, tajím, že posledné mesiace chodím na terapie k psychológovi, lebo som vyčerpaná a doma nemam to co by som chcela. Kedysi som to spomenula, ale začal byť,, nepríjemný ", že som labilna. Priznať sa?
No bohužiaľ niekedy muž nieje podpora ale ten, ktorý ťa rád utopí...a znie to, že ťa bude potápať a zhadzovať všetko na tvoju psychiku a vlastne tvoju chybu
No ak je v ňom kúsok spolupatričnosti, tak si uvadomi, že podiel ma na tom aj on
Len.... musíš rátať s oboma možnosťami
Neviem ci aj prehodnocujes vzťah...ale asi by stálo za to rozmýšľať čo ďalej
@anonym_autor nepriznať sa, rozviesť sa.. to čo máš doma za tupelo? A ty riešiš toto? Wau, ženy 🙏🏻
@anonym_1bc378 čo s rozvodom vyrieši? Naďalej zostane všetko na nej.
@anonym_autor nie nepriznaj sa. Spraví z teba psychicky labilnu, to viem na 100% aj keď vás nepoznám.
Muži taja milenky a ženy psychológa. 😅 Ja by som s ním nebola....
Len pokracuj v terapii,potrebujes ju.A muzovi nic nevrav.
@anonym_7f16eb bude mať o 1 "dieťa" menej a poskytovať o 1 servis menej
Nevydržala som a priznala sa. Ale máte pravdu, zhodil mam ,, Že nevyzerá, ze by mi to pomohlo" ..nechspem oreco som nevedela dalsj klamať
Nevydržala som a priznala sa. Ale máte pravdu, zhodil mam ,, Že nevyzerá, ze by mi to pomohlo" ..nechspem oreco som nevedela dalsj klamať
@anonym_autor chyba. Veľká chýba. Odteraz ti to bude vyhadzovať na oči a spraví z teba labilnu aj pred rodinou a kamošmi.
@anonym_autor neviem si predstaviť mať takýto vzťah s mužom. Chodím na terapiu od 18 rokov, muž ma veľmi podporuje, v živote mi nepovedal jedno slovo, ktorým by ma takto ponižoval a zhadzoval. S takýmto chlapom by som nebola ani 5 minút. Čistý chrapúň
@anonym_autor Nemaj vycitky,ze si mu to nevedela zatajit. A to,co on hovori,neznamena,ze je to aj pravda. Zhadzuje ta,lebo ma nizke sebavedomie a boji sa,ze ho odkopnes. Je mi luto,ze musis toto prezivat. Mas aspon pocit,ze ti tie terapie trosku pomahaju? Mas nadej,ze sa budes vediet od neho distancovat a mozno aj odides?
@anonym_7f16eb Aspon nebude musiet pocuvat blbe reci a odpadne aj strostlivost o pana tvorstva.
@anonym_7f16eb Aspon nebude musiet pocuvat blbe reci a odpadne aj strostlivost o pana tvorstva.
@anonym_97420f nik ju nenútil priznat sa ani sa o neho starať
Aj ten môj mi stále vykrikoval, že som labilná a neschopná riešiť sama svoje problémy. Nakoniec bol on ten, čo ho hospitalizovali na psychiatrii. Nezvládol to, že sa osem mesiacov vláčil s milenkou a zároveň chcel zostať aj s nami ako so svojou rodinou. Nakoniec sme sa rozišli. Ale na psychiatrii nezabudol všetko hodiť na mňa. Že za to že mal milenku môžem iba ja.
Aj tak mu za to ďakujem, lebo už 22 rokov som šťastná s druhým manželom.
Tiež by som od takéhoto muža čo opisuješ, odišla. Ten ťa nikdy nepodporí, v ničom.
@anonym_autor Nemaj vycitky,ze si mu to nevedela zatajit. A to,co on hovori,neznamena,ze je to aj pravda. Zhadzuje ta,lebo ma nizke sebavedomie a boji sa,ze ho odkopnes. Je mi luto,ze musis toto prezivat. Mas aspon pocit,ze ti tie terapie trosku pomahaju? Mas nadej,ze sa budes vediet od neho distancovat a mozno aj odides?
@marca12 mám dieťa postihnuté, a v tomto smere mi to dosť pomáha, že viem reagovať lepšie a nie tak osobne, ako dovtedy. A uvidím, chcem na najlibsej terapií riesit, ci sa prekonať a rozviesť, aj ked to nebude ľahké...
@anonym_autor aj on by mal ist.
@domkakvet on nechce. Chcela som aj manželskú poradňu. Ja 28 a on 34... Ale nechce nájsť riešenie
@domkakvet on nechce. Chcela som aj manželskú poradňu. Ja 28 a on 34... Ale nechce nájsť riešenie
@anonym_autor Riesenim by bolo, keby pochopil, ze je otec rodiny a nie nejaky spolubyvajuci. Co sa da na takomto vztahu zachranit, ked tam nie je zaklad?
@anonym_autor povedala by som mu to. Aj to, že nevladzem ďalej.
@marca12 mám dieťa postihnuté, a v tomto smere mi to dosť pomáha, že viem reagovať lepšie a nie tak osobne, ako dovtedy. A uvidím, chcem na najlibsej terapií riesit, ci sa prekonať a rozviesť, aj ked to nebude ľahké...
@anonym_autor Nebude to lahke,ale budes kludnejsia. On ta stresuje a potom nevies byt pritomna pre dieta. Vsetko sa v tebe hromadi a odzrkadluje sa to potom aj statostlivosti o dieta. Takto sa zit neda. Kazdu jednu zenu by tvoja situacia polozila. Ja by som sa postupne pripravovala na odchod a zila tym,ze raz odidem.

@anonym_autor nepriznať sa, rozviesť sa.. to čo máš doma za tupelo? A ty riešiš toto? Wau, ženy 🙏🏻