Priznať sa partnerovi o stretnutí s iným mužom?
Ahojte. Stretávam sa s jedným mužom. Nie sme pár a ani sme spolu nespali ale došlo to už do stavu kedy sme výrazne prekročili hranice kamarátstva. Navonok to pôsobí ako keby sme boli pár. Videli sme sa 4x a sme v kontakte denne. Spoznali sme sa na zoznamke. Čo mi naozaj vadí, že mi neustále hovorí ako si píše aj s inými babami. Je mi jasné, že si tam nepísal iba so mnou. Ale načo mi to hovorí? Čo tým sleduje? Takýmto detinským správaním ma iba odradí. Už mi praskli nervy a cez víkend sa idem stretnúť s iným mužom. Priznali by ste sa s tým alebo mu to zatajili?
Mne toto také úbohé príde ... sa tým chce zrejme chvastať, aký "mačo" je z neho, koľko žien sa o neho bije ... vy dvaja vzťah nemáte a ak Ti môžem poradiť, ani do toho vzťahu s ním nechoď.
Mne toto také úbohé príde ... sa tým chce zrejme chvastať, aký "mačo" je z neho, koľko žien sa o neho bije ... vy dvaja vzťah nemáte a ak Ti môžem poradiť, ani do toho vzťahu s ním nechoď.
@dzulli1980 autorka tiež nebude úplne v poriadku keď sa ide,, na truc" stretnúť s cudzím mužom
@dzulli1980 Áno príde mi to tak, že sa chváli, že má aj iné možnosti a nie som jediná. Pochybujem, že to nejakú ženu podnieti bojovať o neho.
Ved tvrdis, ze nie ste par. To, ze to navonok tak Tebe posobi jemu zjavne nie. Narovinu Ti vravi, ze si pise aj s inymi. Co si mu na to povedala? Povedala si narovinu, ze Ti to vadi ? Ak ano a dalej si s nimi pise tak sa na neho vykasli . Ale ak si len prikyvla a na truc ides za inym muzom tak to je take detinske. A odpoved na otazku ano ja by som mu povedala, ze som sa s niekym stretla.
Keďže nie ste pár a očividne to obaja nemyslíte vážne,tak sa stretávate s kým chcete. Ako deti...
Je to narcis a miluje len seba.. zabudni na zmenu a vzťah. Utekaj kade ľahšie kým ťa to nepohltí natoľko, že prestaneš vnímať realitu.
Nuda. Cakala som, ze mas normalneho partnera a popri tom sa stretavas s tym zo zoznamky. :(
Tak si to zhrňme: stretli ste sa 4x, netvoríte spolu pár, on si píše aj s inými ženami, čiže je viac než možné, že sa s nimi aj stretáva, tebe to vadí a chceš ísť na rande aj s niekým iným. Choď a jemu to hlásiť nemusíš. Ani on ti neoznamuje s koľkými ženami a kedy sa stretáva.
1) nieste partnery 2) nemas mu co povedat kedze spolu nieste 3) ako partnerku ta ani nechce-inak by si nevypisoval a nerozpraval by ti to 4) skor ci neskor sa s tebou vyspi a ty tu budes vyplkavat,ze robis niekomu madrac 5) hlavne s tym neotehoni
Ja myslim, ze ti chce takto naznacit, ze nema zaujem o ziadny zavazok a seriozny vztah, aby si to nahodou nepochopila inac. Isla by som hladat dalej, toto je za mna uplna strata casu a energie.
V prvom rade máš priateľa tomu sa venuj a nie nováčikovi zo zoznamky. Chváliť sa pred ženou inými ženami je úbohosť chlapa a ty na to žiarliš. Je slobodný, loví a ty máš vzťah takže nie si dôležitá v tomto smere. Popremýšľaj, čo bude ďalej nevera, rozchod , nový vzťah...nič.
Nuda. Cakala som, ze mas normalneho partnera a popri tom sa stretavas s tym zo zoznamky. :(
@laurinka27 tak to z názvu vyznelo.

Jak dve deti...