Priznať sa partnerovi o stretnutí s iným mužom?
Ahojte. Stretávam sa s jedným mužom. Nie sme pár a ani sme spolu nespali ale došlo to už do stavu kedy sme výrazne prekročili hranice kamarátstva. Navonok to pôsobí ako keby sme boli pár. Videli sme sa 4x a sme v kontakte denne. Spoznali sme sa na zoznamke. Čo mi naozaj vadí, že mi neustále hovorí ako si píše aj s inými babami. Je mi jasné, že si tam nepísal iba so mnou. Ale načo mi to hovorí? Čo tým sleduje? Takýmto detinským správaním ma iba odradí. Už mi praskli nervy a cez víkend sa idem stretnúť s iným mužom. Priznali by ste sa s tým alebo mu to zatajili?
Mne toto také úbohé príde ... sa tým chce zrejme chvastať, aký "mačo" je z neho, koľko žien sa o neho bije ... vy dvaja vzťah nemáte a ak Ti môžem poradiť, ani do toho vzťahu s ním nechoď.
Ak sa on nechce viazať, tak si môžeš robiť, čo sa ti len za chce.
Mne toto také úbohé príde ... sa tým chce zrejme chvastať, aký "mačo" je z neho, koľko žien sa o neho bije ... vy dvaja vzťah nemáte a ak Ti môžem poradiť, ani do toho vzťahu s ním nechoď.
@dzulli1980 autorka tiež nebude úplne v poriadku keď sa ide,, na truc" stretnúť s cudzím mužom
@dzulli1980 Áno príde mi to tak, že sa chváli, že má aj iné možnosti a nie som jediná. Pochybujem, že to nejakú ženu podnieti bojovať o neho.
Ja už by som ani nereagovala na jeho správy...
Ved tvrdis, ze nie ste par. To, ze to navonok tak Tebe posobi jemu zjavne nie. Narovinu Ti vravi, ze si pise aj s inymi. Co si mu na to povedala? Povedala si narovinu, ze Ti to vadi ? Ak ano a dalej si s nimi pise tak sa na neho vykasli . Ale ak si len prikyvla a na truc ides za inym muzom tak to je take detinske. A odpoved na otazku ano ja by som mu povedala, ze som sa s niekym stretla.
Keďže nie ste pár a očividne to obaja nemyslíte vážne,tak sa stretávate s kým chcete. Ako deti...
Je to narcis a miluje len seba.. zabudni na zmenu a vzťah. Utekaj kade ľahšie kým ťa to nepohltí natoľko, že prestaneš vnímať realitu.
Nuda. Cakala som, ze mas normalneho partnera a popri tom sa stretavas s tym zo zoznamky. :(
Tak si to zhrňme: stretli ste sa 4x, netvoríte spolu pár, on si píše aj s inými ženami, čiže je viac než možné, že sa s nimi aj stretáva, tebe to vadí a chceš ísť na rande aj s niekým iným. Choď a jemu to hlásiť nemusíš. Ani on ti neoznamuje s koľkými ženami a kedy sa stretáva.
A ktory je partner vlastne a kto je ten druhy o co ide... Pointa mi usla
1) nieste partnery 2) nemas mu co povedat kedze spolu nieste 3) ako partnerku ta ani nechce-inak by si nevypisoval a nerozpraval by ti to 4) skor ci neskor sa s tebou vyspi a ty tu budes vyplkavat,ze robis niekomu madrac 5) hlavne s tym neotehoni
Ja myslim, ze ti chce takto naznacit, ze nema zaujem o ziadny zavazok a seriozny vztah, aby si to nahodou nepochopila inac. Isla by som hladat dalej, toto je za mna uplna strata casu a energie.
V prvom rade máš priateľa tomu sa venuj a nie nováčikovi zo zoznamky. Chváliť sa pred ženou inými ženami je úbohosť chlapa a ty na to žiarliš. Je slobodný, loví a ty máš vzťah takže nie si dôležitá v tomto smere. Popremýšľaj, čo bude ďalej nevera, rozchod , nový vzťah...nič.
Nuda. Cakala som, ze mas normalneho partnera a popri tom sa stretavas s tym zo zoznamky. :(
@laurinka27 tak to z názvu vyznelo.

Jak dve deti...