icon

Problém nájsť ženu

stastnystastlivec
29. sep 2023

Odmalička si myslím, že ženy odpudzujem. Možno ani fyzicky nie ale jak otvorím ústa alebo začnem písať tak koniec. Jak som sa oženil, aj padol mi kameň zo srdca, že už mám ženskú (sex) a nemusím behať za inými ženami a skúšať či nie alebo nie. Som rozvedený, mám dve super deti. intímny život mám úplne zlý sem tam sa pritrafí mať sex ale proste to so ženami neviem. Keď vidím nejakú 'moj typ' tak idem za ňou ale dostanem sa max do frienzonu. Zoznamky mi nefungujú, že ak fakt nejaká ženská odpíše, tak to písanie vydrží na deň dva a dostať sa na rande je asi nemožné. Nehovoriac o tom, že ísť na rande s botom je tiež fasa 🤣 takže sa už ani nesnažím. Ísť za prostitútkami nechcem, lebo si myslím, že by som potom už stratil aj posledné zbytky snahy.
Ináč som podľa mňa fešák, keď by som si natiahol vrece na hlavu. Vo fitku som každý deň, stravu si držím na 90% akurát chyba je, že v hlave mám nasr*nē a veľa času trávim chtiac nechtiac osamote takže komunikácia mi aj robí dosť problém.
Ale keď vidím, že aj jaký chlapi majú ženské, chlascú a kurvia sa a s nízkym vzdelaním, tak sa domnievam, že niekde robím chybu... Som už starý kok a fakt som ešte neprišiel na to, čo robím zle.

Strana
z3
reanda
29. sep 2023

podla mna tie prostitutky su fer volba, ak chces zenu len na sex (lebo ine nespominas)

pralinka25
29. sep 2023

mozno ze sa skratka len zbytocne podcenujes. zdrava sebadovera je celkom podstatna. aky nazor si o tebe ma spravit iny clovek ked ty sam ho mas na seba mizerny. nehovorim ze mas byt namysleny alebo prilis sebavedomy. hovorim o zdravej miere. vzdy je v com sa zlepsovat ale zase sa netreba ani podcenovat.
ved vypis si slabe stranky podla teba a zacni na nich makat.

petamich
29. sep 2023

no ja ti neviem ale uz tento prispevok je taky ze 😵‍💫 a problem fakt nebude sebadovera

0silvia0
29. sep 2023

@stastnystastlivec mas pravdu, posobis odpudzujuco svojim prejavom

marca12
29. sep 2023

@stastnystastlivec Nieco je naozaj zle,lebo po prečítaní tvojho prispevku som ostala ako obarena a ani neviem,co si mam mysliet. Cele tvoje myslenie je nejake divne. Potreboval by si ist medzi ludi a socializovat sa,ale v spravnej spolocnosti,od ktorej by si sa inspiroval. Nie je dolezite,ze travis cas vo fitku. Ty si hrdy na tak bezvyznamne veci. Dolezite je ako sa vyjadrujes.

54tinka54
29. sep 2023

@stastnystastlivec súdiac podľa toho čo píšeš to vyzerá tak, že u teba je žena=sex. Potom sa ale nečuduj že ich odpudzuješ 😀 mňa by taký ktorému ide len (alebo hlavne) o to, tiež odpudzoval.
Takže asi máš odpoveď, že čo celý ten čas robíš zle. Nemáš začo 😘

subartic
29. sep 2023

čo bolo dôvodom rozvodu ?Prečo sa ti rozpadlo manželstvo ?

dominikamacakova
29. sep 2023

Ty hľadáš ženu čisto iba na sex? Ženy hľadajú vzťah. Dobré ráno. Nauč sa aspoň trochu zahrávať a nejaká možno naletí.

zobaka
29. sep 2023

podcenujes seba, aj zeny, preto tvoris neviditelnu barieru a nechcu ta

liv1
29. sep 2023

Neviem co zas maju tu zeny problem s tvojim prispevkom 🙄. Normalne si to napisal tak ako je, trochu expresivnejsie, na tom nevidim nic zle. Ale my nevieme, kde je problem. Museli by sme ta poznat. Skus sa pobavit o tom s nejakou kamoskou, babsky pohlad na vec by ti mohol pomoct. Ale nie od cudzich ludi

stastnystastlivec
autor
29. sep 2023

@subartic odcudzili sme sa. Žena začala na sebe pracovať a ja som pracoval viac, aby som dokázal to jej vzdelávanie ufinancovať. Samozrejme som začal byť viac nervózny, lebo proste som musel mať naplánované veci na minútu všetko...

subartic
29. sep 2023

@stastnystastlivec tak škoda toho rozvodu , mal si / mali ste pracovať na návrate k sebe. To neboli tak závažné veci ktoré by mali viest k rozpadu.
Ako rozvedený otec dvoch detí nie si práve v dobrej pozícii u žien ak chceš normálny vzťah, ženy si neradi komplikujú život cudzími deťmi , to by si im musel aj niečo exkluzívne ponúknuť . Ak chceš len sex , no tak si najdi kamarátku s výhodami, najlepšie 40 + ktorá už nemá záujem sa nejako viazať alebo si sťahovať muža do svojej domácnosti .

lenkasarka
29. sep 2023

@stastnystastlivec aj som pekný aj som múdry 😀
Ale držím ti palce ✌️

stastnystastlivec
autor
Autor odpoveď zmazal
subartic
29. sep 2023

@stastnystastlivec a skúsiť sa vrátiť k bývalej žene ? Možno druhý pokus by fungoval . Obidvaja by ste si uvedomili svoje chyby a pracovali by ste na nich .

stastnystastlivec
autor
Autor odpoveď zmazal
stastnystastlivec
autor
Autor odpoveď zmazal
stastnystastlivec
autor
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
30. sep 2023

Precitala som 1x a ze preco take nepekne komentare...precitala som 2x... A hej,maju pravdu... Urcite hlbka, vztah, hodnoty, perspektiva,... no aby si v tej hlave nemal nasrane a dokazal rozpravat. Mozno si popoxuvaj alebo prexitaj nieco o vztahu,rozdieloch muzi a zeny,jazykoch lasky, a pod... Ak teda v tvojom prispevku spravne (len) tusim samotu a chybajucu hlbku a intimitu,kt ti chyba... Lebo samozrj aj sex. ;D (Ale to zeny nechcu pocut a ani citat.. )

simona20201309
30. sep 2023

@stastnystastlivec asi ženy veľmi rýchlo prídu nato, že ti ide len o sex. A ak si taky aj v sexe, nečuduj sa ze sa viac neozvu.
Ešte povedz ze hneď po pol hodine pisania pytas sexi fotky a na rande hovoríš žene tie otrepané presladene dristy, tak potom máš čo robiť a popracuj na sebe

kaktusik007
30. sep 2023

ak sam o sebe napises, ze mas v hlave na...... tak asi nejakou prirodzenou inteligenciou neovplyvas. A k tomu ak nie si ocarujuco bohaty, jasne ze na sex ziadnu potom nezbalis.

stastnystastlivec
autor
30. sep 2023

@simona20201309 na skutočnom rande som bol pred 12rokmi a bol z toho vyše 11rocny vzťah. A ani normálne fotky nepýtam a vlastne keď si so ženami píšem tak je to väčšinou výsluch. Ja položím otázku a dostanem odpoveď. Položím ďalšiu, dostanem odpoveď. Samozrejme, že ma taká konverzácia nebaví. Sexuálne návrhy nedávam ani v bežnom živote ani na nete, (na to fakt nemám) len ich prijmem s radosťou.

kaktusik007
30. sep 2023

@stastnystastlivec a teda teba konverzacia typu vysluch na nete bavi? lebo je logicke, ze casom zena na otazky prestane odpovedat. a bud sa ta nema co opytat, alebo nechce

anketkarka
30. sep 2023

To celý príspevok je o tom, že chceš ženu len na sex. A vzťah chces len preto, aby si sa nemusel snažiť a ten sex mal zabezpečený. S takýmto nastavením je fakt lepšie nemať ten vzťah. Sám píšeš, že ani kominikácia Ti nejde. Čo je základ úplne každého medziľudského vzťahu. Potom to asi máš ťažké v každej oblasti života.
Asi by som skúsila pracovať na svojej komunikácii a empatii. A možno Ti stači kamoška s výhodami. Pri nej sa môžeš učiť aj komunikovať aj empatii a proste všetko 😁🫣
Skús sa fakt zamyslieť ako to máš vnútorne s partnerstvom. Tvoje nastavenie toho čo pre Teba partnerka znamená sa odráža aj v komunikácii pri zoznamovaní, v celkovom správaní k tej žene a jednoznačne aj v intímnom živote. Ak nezmeníš ten postoj v sebe, nečakaj úspechy u žien. Už ani u tej kamošky nie, lebo s takým nastavením si asi schopný len sebeckého sexu. A to doslovne.

macekovam
30. sep 2023

@subartic bože.. Netrestaj tu ženu....

solange7
30. sep 2023

Posobis ako buduci seriovy vrah zien.

h2
30. sep 2023

@stastnystastlivec Kúp si nafukovaciu Anču, tej jedinej nebude vadiť, že ju máš len na sex. Každej normálnej žene áno. Fakt máš odpudzujúci prejav, ženy sú pre teba len chodiace vagíny.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
mirkam3
30. sep 2023

@stastnystastlivec prepáč, ale z tvojho prejavu je jasne, že ženu hľadáš primárne na sex. Neviem, čo im na zoznamke píšeš, resp čo vyzarujes v real živote, no ak na to ideš podobne ako tuto, je jasne, že kazda normálna tu konverzáciu ukončí pri prvej príležitosti. Odporucam prehodnotiť čo vlastne hľadáš, alebo hľadať na tých správnych miestach (ozaj medzi prostitútkami). Alebo zarobiť a môžeš si “lasku” a sex kúpiť u niekoho kto sa bude tváriť, že s tebou nie je pre peniaze 😂

anketkarka
30. sep 2023

@chodec15 ako si to myslel s tými tažkymi časmi? Mne príde skôr, že ťažke časy sú preto, že každý niečo hrá. Tak ako si napísal ženy aj muži. A to nie len partnerské vzťahy, ale celkovo. Skôr o tom mi príde tá ťažká doba. Že každý sa potrebuje na niečo hrať, aby zapadol, aby bol prijatý, aby mal ženu a muža. Že každý čaká, že bude vo vzťahu prevychovávať do istého veku 🫣
To len ja som tak naivná, že človek vekom dozrieva a bude sa snažiť byť sám sebou a svojou lepšou verziou a nie preto, aby si naplnil svoje základné životné potreby už ako ich určil Malow vo svojej piramíde, ale byť proste lepši sám pre seba. Dajme tomu pre svoje ,,svedomie" 🤷?

Strana
z3