icon

Problém nájsť ženu

stastnystastlivec
29. sep 2023

Odmalička si myslím, že ženy odpudzujem. Možno ani fyzicky nie ale jak otvorím ústa alebo začnem písať tak koniec. Jak som sa oženil, aj padol mi kameň zo srdca, že už mám ženskú (sex) a nemusím behať za inými ženami a skúšať či nie alebo nie. Som rozvedený, mám dve super deti. intímny život mám úplne zlý sem tam sa pritrafí mať sex ale proste to so ženami neviem. Keď vidím nejakú 'moj typ' tak idem za ňou ale dostanem sa max do frienzonu. Zoznamky mi nefungujú, že ak fakt nejaká ženská odpíše, tak to písanie vydrží na deň dva a dostať sa na rande je asi nemožné. Nehovoriac o tom, že ísť na rande s botom je tiež fasa 🤣 takže sa už ani nesnažím. Ísť za prostitútkami nechcem, lebo si myslím, že by som potom už stratil aj posledné zbytky snahy.
Ináč som podľa mňa fešák, keď by som si natiahol vrece na hlavu. Vo fitku som každý deň, stravu si držím na 90% akurát chyba je, že v hlave mám nasr*nē a veľa času trávim chtiac nechtiac osamote takže komunikácia mi aj robí dosť problém.
Ale keď vidím, že aj jaký chlapi majú ženské, chlascú a kurvia sa a s nízkym vzdelaním, tak sa domnievam, že niekde robím chybu... Som už starý kok a fakt som ešte neprišiel na to, čo robím zle.

Strana
z3
cicuca
1. okt 2023

@stastnystastlivec neviem, mne pride, že by si si mal precitit nejakú dobru knihu, možno aj viac dobrých knih 🤷‍♀️

stastnystastlivec
autor
3. okt 2023

@cicuca daj mi tip, prosím...

Mám istotu zo skúseností, že keď nejakú stretnem a nevyužijem šancu hneď, tak už ďalšia šanca nepríde. Preto idem hneď na vec alebo sa môžem na to vykašľať.

cicuca
4. okt 2023

@stastnystastlivec Herman Hesse Siddharda, Denian, Eckhart Tolle Nová Zem, Stephen Hawking velkolepý plán, každý okamžik je vesmír,

muzskylukas
27. dec 2024

@stastnystastlivec mňa zasa naopak. Ospravedlňujem sa všetkým ženám za vulgárne vyjadrenie. Môj pohľad na ženy ovplyvnila mama keď sa kurvila na pokeci. Keď som mal 11 rokov cca tak som si pozeral jej albumy na pokeci ako je nahá a pod zvratenosti. A nakoľko matka je prvá laska, prvá žena v mužskom živote tak som bol presvedčený podvedome, že ženy sú kurvy. Ale vedome som ich chránil a myslel si ako majú radi romantiku, že ich zaujímajú aj pocity a majú radi jemnosť, vášeň a nepotrebujú sa kurviť. To som si myslel vedome a moja prvá láska bola štetka w nie že ma podviedla pár krát. Ona trtkala od 12 rokov s každým kto to chcel. Teraz to chápem, že je to zranenie ale to ju neospravedlňuje a nedávno som sa na všetko pozrel pravdivo. A každá partnerka, ktorú som mal bola taká a mnohé z nich som to zistil ešte skôr ako ku niečomu došlo. A túto traumu z detstva pokiaľ nevyriešim budú mňa priťahovať kurvy. Nehovorím, že ste všetky ale iba tie čo ma priťahujú. Moje presvedčenie, ktoré pochádza z podvedomia co som videl ako chlapec má vedie ku ľahkým ženám. Partneriek som veľa nemal myslím vzťah. Väčšinou len sex, sex a ešte raz sex ženy ku mne priťahoval. A mňa to nebaví. Ja som typ chlapa čo má rád dlhé milovania, to nieje len sex ale všetko okolo ale to musi byť žena ktorú milujem. Viem, že pre ženy je orgazmus veľmi pozitívny a má veľa benefitou na psychiku a zdravie, a rád partnerke cez deň vylizem alebo inak ju privediem do orgazmu keď je na to správna atmosféra. Ja rád varím a varím dobre možno nie exkluzívne ale viem spraviť viac ako omeletu 😆 a baví ma to. A ja po pravde nechcem teraz vzťah keď som objavil včera toto prečo si také ženy vyberám, ktoré ma iba utvrdia v tom, ze sú všetky kurvy ( ospravedlňujem sa Dámy, vedome viem, že to nieje pravda ). Pravda je taká, že sa vzťahov bojím, že zasa natrafim na štetku. Lebo ženy to vedia skrývať a vedia, že môžu byť neverná len za podmienky toho, že to nevide na povrch. A to ma privádza ku tomu prijať ze ženy proste verné nie sú len to vedia skrývať.

Strana
z3