icon

Problém so švagrinou

jednababa
3. júl 2023

Ahojte, viem, že tu už boli tieto diskusie rozoberané ale poďme k mojej téme. Prosím Vás ako sa vyrovnať,uzmierenie s tým, že švagriná proste nemá hranice? Tie hranice myslím vo všetkom, v ohováraní a je nezastaviteľná. Aby seba ukázala v najlepšími svetle je ochotná spraviť naozaj všetko.Veľmi dlho to v sebe držím, nerozprávala som sa s nikym doteraz o týchto veciach a idem sem medzi nezainteresovaných ľudí, ktorí nevedia o koho ide. Lebo ja nie som ochotná sedieť a ohovárať ju po celom meste.
Už ma nebavia tie neustále ataky od nej. Chcem už pokoj, už bolo dosť šikanovania a podobne. Ja sa jej snažím vyhýbať, nestretávať aj napriek tomu viem, že ma ohovára a snaží sa ľudí opantať tou svojou “pravdou” len aby sa so mnou nebavili.
Dokáže závidieť žene ešte aj to,či rodila prirodzene a akú váhu ma jej dieťa. Náhodou dieťa je šikovnejšie, už ohovára. A popritom nič iné nerobi ona sama z celého dňa, aby sa venovala nejakým koníčkom, študovaniu, tvoreniu, absolútne nič. Sedieť s kamoškami na káve a ohovárať kto akí je.
Najhoršie je, že keď som sa s ňou ešte rozprávala tak bola schopná rôznych vecí, napríklad odhovárala nás od domu ako to budeme zvládať, cestovať a podobne, že aj oni chceli ale už nechcú. Pri ďalšími stretku nám oznámila, že idú pozerať dom. Ostala som normálne prekvapená, keďže keď sme to chceli my mala úplne iné stanovisko.
Dušovala sa nám a presviedčala. Ako im je dobre v byte a podobne.
Chcela som si kúpiť nový kocik, pýtala sa ma aký kocik si idem kúpiť, tak som jej jasne, že povedala, no neodhovárala ma, že ona by si v živote nový kocik nekúpila a bum o dve mesiace kúpila nový kocik?😅🤣🤣 čo hovno to sračka.
Chcela som sa ísť kúpať, však neodhovarala ma aké to ma riziká, že som tehotná a podobne,že nemozem atd. Mala som 100 chuti jej jednu vlepiť a povedať jej čo si myslím, ja viem, čo je pre moje telo najlepšie, a čo nie. Nikdy som nemala žiadnu infekciu a celý zivot som vo vode lebo sa milujem kúpať. Nešla by som do vôd, ktoré sú teplejšie. Ale plávanie v tehotenstve mi odporučila aj doktorka, kvôli stavbu, ktorý sa mi zasekol. Ale doktorka je sprostá a pravdu má ona.

Je tohooooo enormne veľa čo by som sem mohla vypisovať, ja sama tomu nechápem ako sa snou niekto dokáže kamarátiť, lebo ma tých kamarátov a kamarátiek veľa teda.😅
Hlavná otázka je, že aj by som ku konfrontovala ale viem, čo by spravila, bola by ešte horšia a strašne by to skončilo. Keď neriesim, tiež pokračuje.
Už som normálne rozmyslala, že toto skončí len vtedy keď odídem od muža…. Ale to by som nedala, milujem ho.
Ale ako to už konečne ukončiť? Už dosť, nech mi dá pokoj, nech si žije, radšej nech číta knižku keď sa nudí ale ako vravím jej hobby je ohováranie.🤣 keby som mala rozpisovať každú jednu skúsenosť, sracku čo vypúšťa z úst boli by sme tu dozajtra. Najhoršie je, že som si myslela, že už bude mať ako také ženské správanie, vyspelejšie predsa je staršia odo mna ale toto nešlo ani len okolo senníka, že by som v tej hlave seno našla. Agresívne správanie, drzé, útočí pri všetkom. Uráža. No strašne niečo.
Trestné oznámenie neprichádza do úvahy lebo by sa muž nahneval a pohneval s bratom, majú dobrý vzťah a ten nechcem zničiť.moj muž sa s nou tak isto nechce hádať lebo ju pozná, tu človek už nevie kudy kam. Ako sa takýto ľudia volajú? Ako ich “slušne”pomenovať?🤣

zuzinka888
3. júl 2023

Prepac, nedocitsla som cele, no len tolko. Ona musi byt velmi, velmi nestastna, neista a mentalne nedozreta. Aby ohovarala ludi a seba " vylepsovala" je to ten typ ze zavidi aj chorobu. Obmedzit stretavanie a rozhovory o nej. Ak niekto zacne len povedat- Mna vobec zezaujima, co ta osoba hovori, tvrdi, ja presne viem kde je pravda.

gejb
3. júl 2023

@jednababa bývate v jednom dome ? Alebo prečo sa stretávate nerozumiem.

deti95060810
3. júl 2023

sa ti čudujem že si tak závislá na tom čo o tebe rozpráva švagriná...kašli na švagrinú, ži si svoj život...ja by som sa prestala s ňou aj stretávať....
inak som to ani nedočítala do konca....

sasa1310
3. júl 2023

trestné oznámenie za čo preboha? To fakt ti toto prekáža? Však jedným uchom dnu, druhým rovno von..ja osobne by som absolutne neriešila nejakú švagrinu a jej drísty

januska12323
3. júl 2023

Nestretavaj sa s ňou, nič jej nehovor a vybavené. Nebude mať čo ohovárať keď nič nevie.

0silvia0
3. júl 2023

@jednababa cudujem sa, ze ta takato koza vytaca...

jednababa
autor
3. júl 2023

My sa nestretávame, áno série ma, lebo si nedám kydať na svoje meno úplne nezmysly, odháňa od domna ľudí.

viestta
3. júl 2023

Nutne sa s nou musis stretavat? Ak sa stretnete nutne s nou musis preberat podrobnosti vasho zivota? Vsak nehovor jej nic. Ohovarat ta bude tak ci tak, ale bude si musiet povymyslat. A ked si povymysla, co ty s tym narobis? Nic. Jej problem, nie tvoj.

jednababa
autor
3. júl 2023

@viestta nestretávam sa s ňou, písala som, že to robí aj napriek tomu a nedá pokoj. A čo ja stym, dosť ma vnútorne hnevá, ako očierňuje moju osobu a odháňa ľudí okolo mňa. Štve proti mne rodinu jej ohováraním a bohužiaľ ju poznajú dlhšie ako mňa. Tak sa prikláňajú preto k nej lebo vedia aká je. Keby sa nepriklonili, toľko zlosti by s nej vyšlo.

konikkon
3. júl 2023

@jednababa strašne to prežívas. ak sa s ňou nestretávas, viac urobiť nemôžeš.

malapepka
3. júl 2023

Prilis si ju, jej reci beries k srdcu. Ja ked viem, ze je niekto tento typ cloveka, poviem mu len bezne frazy a je mi jedno, co tliacha.
Zmier sa s tym, ze s nou bezny, normalny hovor nebudes viest. Tak tomu prisposob obsah.
Napr.
Aky kocik ides kupovat?
Neviem. Este sa rozhodujem. Pojdem do predajne a ktory ma nadchne, taky kupim.
Idete kupovat dom?
Debatujeme o tom s muzom. Kladieme si pre a proti. Ale stastni budeme hocikde.

Nemusis jej vsetko vesat na nos, zdielat s nou pocity. Ona to nevie ocenit. Cim menej info dostane, tym lepsie.

viestta
3. júl 2023

@jednababa mam neblahy pocit, ze ty to moc prezivas. Mozno to nie je ani taka katastrofa ako to ty prezivas. Na nej ti bude vadit aj ked bude ticho. Daj sa do pohody ty, potom zistis, ze toto je len burka v serbliku a kym nejde o zivot ide o (vies co).

jednababa
autor
3. júl 2023

@malapepka áno, na toto som už prišla pozde, že sa nebudeme zdoverovat. Všetko vyšlo na povrch až časom.
Momentálne som si auto nové kúpila tak obchadzam aby ma náhodou nevidela🤣😅

janetinka27
3. júl 2023

@jednababa kasli na to. ved ty ju tiez nemas v laske a nemyslis si o nej nic dobre, pohrdas nou. tak sa nestretavajte a ked sa nahodou stretnete, tak sa rozpravaj o pocasi. nemusis s nou rozoberat sny o dome ani sikovne deti, to su temy, ktore vedia v niektorych ludoch vyvolat pocit menejcennosti a potrebuju si to potom ventilovat. pospytuj sa, ako sa ma ona a hotovo.

dskjhfdlkdjhl
3. júl 2023

@jednababa Ved si zite svoj zivot a kaslite na to, co o vas roznasa. Chceli ste kupit dom a kedze ona povedala, ze to nie je dobry napad, tak ste s muzom od toho upustili? Ved snad nie ste male deti, rozhodujte sa podla toho, co vy chcete a nie, co vam nalinkuje niekto dalsi.

hortenziaj
3. júl 2023

@jednababa nič v zlom,ale ničiť si život kvôli nej ? Nestalo by mi to za to,budeš stále len riešiť ju,jej ohjvaracky a aby nevidela a neviem čo. Ser na ňu,nech si ohovára,ľudia skôr či neskôr prídu na to kde je pravda,a budú vidieť že si vymýšľa aj o tebe a aj o iných. Ale aby ma to nejako extra atrapilo,to nie,načo,si si svoj život,nerieš ju,aj to že iné vravi a iné robí. Mne tiež švagor nem v láske,odhovárali nás so svokrou a vieš čo,sedem im na nhlavu, nejako extra s ním nekomunikujem,vysokú mienku o kom nemám a netrápi ma čo si on o mne myslí,lebo viem čo si o ňom myslia iný ľudia zial

srdeenko19
3. júl 2023

Kaslala by som zvysoka na ňu. Naozaj, načo si robiť zbytočne nervy, to ti nestojí za to. A keď ma taky nudný a úbohý život, že musí rozoberať druhých, tak nech to robí. Keď to nebudes riešiť, ani si brat k srdcu, bude sa ti ľahšie žiť. Jednym uchom dovnútra, druhým von. Nič jej o sebe nehovor, žiadne novinky, nič s nou nerozoberaj už, kašli proste na ňu. Na 🐮 nebeskú.

elmivelmi
3. júl 2023

@jednababa Ja neviem ale preco mas z nej taketo nervy a na nic zivot.A to trestne oznamnei kvoli comu si chcela dat?Ako to ze ti nieco hovori a urobi opak ok ale preco ju posluchas?Snad vies ci chces dom ale alebo nie.Hadam si nenechas diktovat,ale o si taka nerozbodna?Potom bude chyba aj v tebe,ze sa nechas lahko nahovorit a potom lutujes.Tie veci co si pisala ,jednym uchom dnu,druhym von,to kvoli tomu sa trapis?Ved ti moc nezasabuje do zivota.Akurat je zavistliva a neprajna.Ale tak sa jej s nicim nezdoveruj,s nicim nechval,a mas pokoj.A ked ta ohovara no a co.Nemusis sa kamaratit s celou dedinou,staci to jedna kamaratka ale o aj len rodina.Asi to moc prezivas.

ahhola
3. júl 2023

Tak máš švagrinu takú extrovertnu slliepocku, v kolektíve oblubenu😃nemôže to byť až taký hnus. Ja som sa tak tešila na svagrine a Boh mi zlomyselne poslal ľadové kráľovné, jedna býva v mojom rodnom dome, druhá v muzovom, hneď po svadbach do pohodlia, žiadna starosť s bývaním, okrem vymaľovať a nový koberec, svokry im peru, vesaju, zehlia, varia, pecu... decka vypelhali, oni len kariéru sekaju... obe sú to sprosté nevdacne suky z pekla💥v tvojej vidím potenciál na svagrinkovanie, skus privetivejsi prístup, je to cudzia ženská pre teba, aké máte dvoch bratov, bolo by fajn vychadzat▪️

whatever1
3. júl 2023

Mam pocit ze jej venujes viac energie ako ona tebe.

domkakvet
4. júl 2023

@jednababa akych ludi od teba odhana a uz aj niekoho odohnala?

cacianka
5. júl 2023

No nevyzrete ste obe.
1.Ty že jej vytrúbis všetko zo svojho súkromia, 2.keď ti niečo kecá a ohovára že ju nezastavíš aby prestala že ťa to nezaujíma, a po 3. keď vieš konkrétne ohovaranie teba a tvojich deti, čo jej nevynadás a nepohrozis to pred svedkami že čo je za zlého hnusneho cloveka a aj toho svedka ohovorila nechutné.
No a za 4. prečo ju neodstrihnes a nepošles do rit.do preč