Problém vo vzťahu
Ako by ste reagovali keby váš manžel dostane od kamaratov na narodeniny ,,poukážku" na nejakú tantra body to body masáž?
@petamich reagovala by som asi podobne.. :D alebo ked nie je viazaná na meno, predaj, možno niekto kúpi :D ale ako mojho poznám, tiež by sa pohoršil.. :D ani by mu nenapadlo ísť
Ja by som nijak nereagovala, moj muz by tam ani sam od seba nesiel, keby taku poukazku dostal, mame na tieto veci rovnaky nazor... 🙂
Keby klasická nepoviem ani slovo ale toto mi príde, ež keby tam ide ako nevera, neviem .... :(
Nech si ju kamarati strcia do zadku 🙈
Problem nie je to, ze ju dostal (davaju sa kadejake nevhodne dary a medzi tantrickou masazou a anjelikom z ruzovaho plastu veky rozdiel nie je, jedno aj druhe je nevhodny darcek), ale ci ju vyuzije
a tvoj muz na to ako reagoval?
No on mi to povedal, že mu to dali kamarati na ,,tajnáčka" v práci (lebo sú aj zaroven kolegovia) a on akože prijal a vraj mu povedali, že tak aspoň budeš mať vzrúšo...alebo niečo v takom zmysle, že si užije niečo čo mu ja nedám :( on tam síce isť neche, ale kamarati do neho hučia a chce nájsť spôsob ako to vyriešiť, lebo zase oni by sa pýtali aké to bolo, priebeh a tak... lebo zase jeho ,,divnokamoši" tam chodia, čiže vedia :( on ale vie, že by ma to ranilo aj jeho keby ja idem, čiže máme rovnaký názor ale trochu ma to ranilo, teda to čo povedali jeho kamarati o mne :( ale cením jeho postoj aj ked sme to mali vydebatované skôr ale neviem, vlastne ani neviem čo chcem....
Dospely chlap nevie poslat kolegov aj s ich trapnymi recami do muky? Co sa hanbi? Potrebuje na to navod od mamiciek z MK?
@viestta Lenže oni sú taký, že by to vedel každý v práci čiže by sa mu smiali a preto chce vymyslieť niečo, že akože tam bol, lebo vie aký sú
Aby ti bolo absolutne jasne o com melie tvoj manzel - chce ist niekde,kde sa po bude po nom valat holata zenska (aj on bude pravdaze vyzleceny) a na zaver mu minimalne vyhoni... Sprav si nazor sama, ci si s tym ok.
sorry chlapi nie nepojdem tam a myslite si co chcete a pokojne sa bavte aj rok, som zenaty chlap a toto je fakt cez 🤷♀️ take cosi by neslo?
akoze mna by pekne hnevalo uz len to, ze by si cela firma myslela, ze tam bol, to by sa mi paradne slo na nejaky "family" vikend, za mna tu neexistuje ine ako poslat ich s tym do prdele a to som celkom tolerantny typ
milá autorka, ak by tam tvoj muž nechcel ísť, tak nemá problém ich niekde poslať aj s ich darčekom. Toto všetko sú iba detské výhovorky. Chce tam ísť a basta. U mňa by v tom momente skončil
.Vlastne mu zaplatili ku...u a ty mu ju máš odsúhlasiť. Toto je fakt už cez. Vlastne oficiálna nevera
Nabudúce mu zavolajú doslova štetku a tiež nebude vedieť povedať nie? Snáď si jeden dospelý chlap vie upratať kolegov a nemá potrebu sa kamošiť s chlapmi, ktorí ho vysmejú, lebo sa nechce niečoho takéhoto zúčastniť... ak má tvoj muž naozaj taký názor aký má, tak by som ju na jeho mieste vrátila, nech si užije kto si užiť chce... môže dodať, že on je doma viac ako spokojný a ak oni nie, je mu to ľúto 😉
aby dospelý chlap musel hľadať výhovorky aby sa mu kamaráti nesmiali? takí kamaráti nech idú do .....
Prepáč, ale čo je tvoj muž za chlapa, že má problém povedať kolegom, že tam nepôjde?! Lebo by sa mu smiali? Veď keď tam pôjde, budeš zase na posmech ty a vždy, keď za ním prídeš do práce, všetci si na to spomenú...
Sebavedomý chlap nemá problém povedať, že tam nepôjde, lebo nič také nepotrebuje a hádam nie je taký chudák, aby na takéto veci musel využívať platenú službu. Ja by som im to na jeho mieste presne takto povedala. Že na to nech chodia takí, ktorí si to nevedia zabezpečiť normálnym spôsobom s vlastnou partnerkou.
On práveže tam isť naozaj nechce, vzal ten poukaz domov, hned to povedal, že nevie ako to riešiť lebo dozvie sa to každý a chcem sa poradiť so mnou, ale tak ja neviem, proste ked tak, nech povie niečo v zmysle, že ,,nie, som ženatý a hovorte čo chcete ale nejdem!"
Otázkou je, či je pán manžel naozaj len ťuťko, ktorý si nevie upratať kamošov alebo pred tebou hovorí čosi iné, ako naozaj chce. Ani jedno nie je žiadna výhra.
Cize on sa hanbi v praci dat najavo, ze je verny manzel a doma ma vsetko. Aha...a ty tu pre neho hladas nejake vyhovorky? Lebo vyhovorka je kratkodobe nijake riesenie. Este budu meniny, Vianoce, Mikulas...🙈
Neviem lebo dnes išiel ako vždy do práce a viem, že vzal poukaz so sebou, a vraj dačo ide poriešiť ohľadne toho, asi ich pošle do teplých krajín
Tak nech im povie, ze tam posla teba, nech sa daco priucis. Ale to, ze sa hanbi priznat, ze manzelstvo je pre neho viac ako blbi kolegovia, to je tiez na zvazenie
A on im je co, nejaky tajtrlik z ktoreho si strielaju?
Ved povie, "Dikes chlapi ale nevyuzijem, vobec ma to nelaka, darujem niektorej z vasich partneriek"...a vybavene.
Akoze fakt chce povedat ze tam bol? Naco klamat, co sa ich boji? Tak potom to nie su kamosi.
neviem, on o tretej príde domov, tak mi určite povie
no som zvedavá ako to skončí
Chudatko tam nechce ist.. A hlada vyhovorku.. Kde su chlapi, ktori sa nehanbia za hodnoty ako vernost?
POdľa dačo povie im lebo inak by nebral poukaz, napíšem sem

ze ma velmi mrzi, ze taka poukazka prepadne 🙄 taketo cosi fakt len dementi daruju zenatemu chlapovi