Problém vo vzťahu
Ako by ste reagovali keby váš manžel dostane od kamaratov na narodeniny ,,poukážku" na nejakú tantra body to body masáž?
to sa chlap bojí povedať, chalani, dík, ale toto je trochu cez, použite to sami? Hanbí sa, že sa o ňom vo firme bude rozprávať, že je slušný chlap, ktorý má rád svoju ženu a určité veci chce robiť len s ňou? A nehovor mi, že všetci v tej firme trtkajú a masírujú sa kade-tade mimo domov, že by si o ňom mysleli, že je suchár a podpapučák
@danica2711 Každý určite nie, ale jeho divní kamaráti ano, chodia tam
Keby mal moj muz strach, ze ho "kamarati" vysmeju pokial by si stal za vernostou, tak by som riesila jeho. Ako z neho urobit exmanzela!
Ako moze jeden dospely svojpravny milujuci chlap nemat gule a neposlat kolegov s takym napadom do riti??
A este tupo mlcat, ze ty mu nedoprajes a chciet pi nom podrobný popis sex zazitkov ?
To s akymi debilnymi narusencami pracuje?
V praci sme mali kolegu, ktory prisaham, kazdu zenu vyzliekal ocami ( vobec mu nevadilo, ze stoji vedla nej priatel!)
Ked sa vsak druhy kolega mojho ex opyta, aka som v posteli- tak ten co vyzliekal ocami, toho druheho blba zahriakol, ci mu nej...be, take veci sa pytat, ci ho hanba nefackuje. Bol fakt pohorseny, a sam chodil k psychologovi s tym svojim "vyzliekacim problemom".
Takze mozu byt ludia rozny, ale tak debilni, je uz vrchol.
@svetlonos to teda fakt. Ani neviem ako nazvať takých čo ženatému dajú takýto darček.
no a čo, keď si o ňom tí divní kamaráti budú myslieť čokoľvek? To je na nich nejako chorobne fixovaný, či čo? Pripadá mi to ako príbeh zo škôlky, chalani, Jano neočural stenu škôlky, poďme sa mu smiať... Dospelý chlap má na háku
To vazne toto ? Viem ze chlapi su prasata ked su spolu, ale az takto ?
On sa boji ze sa to kazdy dozvie a budu sa mu smiat ze tam nesiel? To kde pracuje preboha? V ktorej firme sa clovek boji ze sa mu bude kazdy posmievat za to ze che byt verny svojej zene ? To co su za moralne hodnoty?
Praveze naopak. Kazdy by si o nom pomyslel svoje keby tam isiel.
Toto nemoze byt pravda ze takto funguje svet muzov.
Ti kamarati su vsetko zadani a aj tak tam chodia?
@kvetinka75
Ja by som ti ich tu pokojne potytulovala, len by
mi prinajlepsom zmazali komentar, mozno aj ucet zrusili 😁
@svetlonos viem si predstaviť 😂
reagovala by som velmi zle a nasledovali by velmi dlhe analyticke rozhovory
On robí v takom jednoduchsom kolektíve mužov? Normálni zrelú jedinci toto kolegovi nekúpia
@nika_val Ono ja sa totiž obliekam ako taká šedá myška, rifle, tričká, málo makeupu...čiže podľa mňa to usudili z toho...
Ale k veci, vratil im ten poukaz a dokonca aj nahral, ten rozhovor, a vysvetlil stručmne a jasne povedal, že nejde, ženu má....a vrátil im to
@marcellka32 Automechanika/ aurolakovník.... proste servis
Je fajn, že to vrátil, nech si myslia a hoci aj posmievajú...
Veď oni netušia o vašom sexuálnom živote alebo áno?
Odkiaľ vzali vetu dostaneš to čo doma nemáš???? Puci
@marcellka32 Lebo nie som supermodelka, skôr šedá myš čo sa týka oblečenia a makeupu
Mne toto pride ako vymyslena tema. Este aj rozhovor nahral. Zapol chlap nahravanie a isiel za kolegami, a nahraval ako im vratil poukaz. A potom zene pustil doma nahraty rozhovor.
@maciatkoe Tak jeho vec, on sa tak rozhodol.... čo ja s tým mám a ked už tak vyjadruj sa k teme
No a čo keď si šedá myška? To šedá myška nemôže byť dračica v posteli? ;)
@marcellka32 Ja práveže dračica som :D ale tak nechávam do sukromia
No vidíš, tak ich názory môžeš okaslat...
@marcellka32 Lenže oni sú páni tvorstav chlapi vieš tak preto oni kukajú na také silikonove gambaté ,,šlapky" ako ich volajú
tvorstva*
Nahral rozhovor, ako im ten poukaz vracia a vysvetľuje, že tam nejde, lebo má ženu? Mne je to mega podozrivé. Načo by to robil? Aby mal dôkaz pre teba, že im to vrátil? A čo, keď nevrátil a nahrali scénku pre teba, aby si bola spokojná? Ak sa mám priznať, mne blikla kontrolka už pri tej správe, že "nikdy ti neublížim ❤️". Znie mi to, ako keby tam chcel ísť a nejde len preto, že by ti to ublížilo. Okrem toho, chlapi by mu taký poukaz nekúpili, keby si nemysleli, že ho aj využije. Začínam si myslieť, že ho využije.
@h2 nemyslím si lebo to bolo na zajtrajší dátum s to by si musel vziať voľno ale nebral ano aj mne to pride divne ale tak jeho rozhodnutie