icon

Problém vo vzťahu - nenávidím svoje zmýšľanie

29. dec 2022

Ahojte. Píšem sem, lebo som už zúfalá. Nemám sa o koho oprieť. Začnem tým, že som nikdy nemala šťastie vo vzťahoch. Momentálne som bola v 2 a pol ročnom. Nenávidím svoj rozum, svoje zmýšľanie. Odzačiatku sa správal ku mne zle. Pil, vypisoval druhým, klamal ma. Veľakrát keď mu nevyhovovalo že som tam ma posielal preč. Ja som od neho veľakrát odišla s tým, že už ho v živote nechcem vidieť, ale napriek tomu ma vždy presvedčil, že sa všetko zmení, že sa on zmení. A ja som mu vždy naivne uverila a vrátila som sa. Nikdy to tak ako hovoril nebolo. Momentálne som psychicky zrútená, on hovorí, že on mi nič zlé nerobí. Stále pije. Nie každý deň ale minimálne 3x do týždňa. Niekedy sa opije až tak, že zaspí po sediačky alebo na zemi, alebo rozbil sklo na dverách, čo nevedel chodiť. Vypisoval druhým babám, nech idú zatrtkať do lesa, za koľko by šli, že je 100 eur ochotný dať. Mne mal problém dať zozačiatku na nákup. Najhoršie je, že keď som si to konečne uvedomila, ako sa správa, zistila som že som tehotná. Neviem čo mám robiť neviem kde mám ísť skúšala som byť aj s ním ale on ma psychicky ničí ďalej. Chodí si s kamarátmi pije a klame ma. Hovorí, že on nič zlé nerobí. Včera mi povedal že dať si pivo neni nič zlé. Ale mne to neskutočne vadí keďže on sa nevie správať. Dokonca mi povedal , že je veľa chlapov čo majú rodiny a chodia do bordelu. Mala som z neho pocit, že to je aj jeho predstava o živote. Aj to mi urobil že bol raz v bordeli. Povedal mi že pozrieť dievčatá. A neverím že mi bol verný. Nedokážem mu po tom všetkom veriť. Nechcem s ním už byť. Ale nemám kam ísť a sama to nezvládnem keďže mi odmietol dávať peniaze. Prosim nesudte ma. Ja sa nenavidim tiez pee to, ze si neviem vazit samu seba. Ze som bola hlupa. Potrebujem pomoct. Neviem co mam robit. Nemam kde byvat.

Strana
z3
zmrzlinka2021
30. dec 2022

@megan777 ja ti prikazujem, čo jej máš radiť a odporúčať? Nauč sa ľudí rešpektovať a nenanucovat im svoj pohľad na život.

adkadz81
30. dec 2022

Dobrý deň.
Druhého človeka zmeniť nemôžete, byť s vaším priateľom je len zbytočná strata času, potrebujete sa od neho odstrihnúť fyzicky a emocionálne.
Otázka prečo nemáte šťastie vo vzťahoch je skôr na psychológa, bolo by potrebné prelúskať sa vašimi traumami v detstve a počas celého života. Mne dáva zmysel myšlienka, že krvácajúce ryby priťahujú žralokov...Je možné, že ste empatická osoba a priťahujete narcisov /narcis je démon v ľudskej podobe/. Vie so svojou osobou dobre manipulovať, hrať svoje hry (je veľmi dobrý poslucháč, vie čo potrebujete počuť) aby svoju obeť dostal do pasce a hoci obeť po čase vidí, že ten človek ju len používa, zneužíva..nie je schopná sa od neho odtrhnúť, lebo stratila akoby samú seba... Do toho myšlienky typu- ty nemáš na nikoho lepšieho, sama si za to môžeš a pod (to sú myšlienky od démonov) Pre lepšie pochopenie aká hra sa tu hrá, pozrite si videá na youtube-o narcisoch Jako Fenix, ak viete anglicky odporúčam videá o Soul tie, videá od R. C. Blakes.. napr.-

https://www.youtube.com/watch?v=ccWEc31gXzo

Treba uzdraviť vašu dušu, negatívne myšlienky a nahradiť pozitívnymi.
Náš život ovplyvňuje duchovnný svet. Diabol robí všetko preto, aby nám ho zničil.
Ale je tu Boh, ktorý Vás stvoril a má pre Váš život najlepší plán. On poslal svojho syna Ježiša Krista, ktorý dal život za naše hriechy a v Ňom môžeme mať skutočný život. Zavolajte na Neho z celého srdca a On Vám pomôže.
Tu je kontakt na pani Majku Michnovičovú, ktorá sa venuje kresťanskej službe vnútorného uzdravenia (vrele odporúčam) http://euzdravenie.szm.com/omne.html
Pomôže Vám aj po telefóne -+421 907 103 236
Ohľadne ubytovania- tehotným budúcim mamičkám aj matkám s deťmi pomáha kat. farár Maslák https://ozdobrypastier.eu/?page_id=34.
Je to vo Vrícku, okres Martin.
My s manželom bývame blízko, máme 1 izbu v RD voľnú, ja som na RD so 7mes. bábom, takže vybavenie pre bábatko, oblečenie máme. Na čas, kým sa postavíte na vlastné nohy by sme Vám vedeli pomôcť.
Je super, že ste svoj problém zverejnili. Pomoc existuje, máte oveľa viac možností, než si dokážete predstaviť. Len treba vykročiť preč od toho toxického človeka za svojím životom a životom svojho dieťaťa. Buďte odvážna a verte, že to ide! Držím palce!

zoja31
30. dec 2022

Ahoj. Ja som si prešla niečím podobným resp skoro takmer tým istým, čo sa týka partnera a dieťaťa. Napíš mi správu

kopcek
30. dec 2022

Je mi to luto v akej situacii sa nachadzaš,ale ako tak čitam tvoj pribeh tak si pokračovatelka nešťastneho pribehu a keď s tym nič neurobiš tak rovnaký nešťastny život čaka dieťa ktore nosiš pod srdcom😪spamätaj sa, a postav sa zodpovedne k tomu,vyhladaj pomoc, azylovy dom,nespoliehaj sa na toho ožrana, alebo daj dieťatko na adopciu...a hlavne sa nespoliehaj že ti pomože toto vypisovanie na diskusne fora,ide ťažka doba,sama bez pomoci to nezvladneš🙏

kopcek
30. dec 2022

@adkadz81 čitam že ešte existuju dobri ludia ako vy a ludia o ktorych pišete🙏❤bodaj by autorka využila taku šancu zmeniť svoj život🙏

vivien9
30. dec 2022

Okamžite odísť a začať myslieť na seba !!!!!

dadis
30. dec 2022

@autorka nemozes si zobrat s mamou byt do najmu? Pomohla by ti aj so starostlivostou o maleho, ty by si mohla ist po materskej do prace. Ona nikdy nerozmyslala nad odchodom od tvojho otca alkoholika? Ona je na invalidnom? Po rozvode by mala pravo na vyzivne od neho, polovicu majetkov..

tmonika
30. dec 2022

Vzťahy sú komplikované a hlavne tie, kde to nejde podľa našich predstáv. Zdrvujuce a zatazujuce je to ak take vztahy idu zasebou alebo vztah je tak vycerpavajuci ako tento. Odráža sa to na psychike človeka. Keď človek rieši, rieši dookola to isté trápi sa, možno prichádzajú stavy… a zhorsuje sa to… človek musí všeobecne vyriešiť situáciu, v ktorej mu dobre nie je. Vyhľadať aj pomoc aspoň kamarátky alebo odborníka, ktorému savyrozpráva, odfiltrovať to, nedržať to v sebe. Alebo ak si dostatocne silna tak urobit kroky k vyrieseniu. Ak si si to uvedomila je to veľký pokrok. Ak nechceš byť v takom vztahu. City sú teraz možno silné a bude ti ľuto ukončiť vzťah, ale aj tie city sa zmenia o pár rokov a potom ostane možno alkoholik a ďalšie a vacsie problémy. Ja osobne by som dala dieťa preč, v tejto situácii. Skusila by som najst pracu ak ju nemas a to svetelnou rychlostou a odstahovat sa prec, zacat odznova, aj keby to malo byt na opacnej casti mesta, v inom meste a ak by som bola sama aj v inom state. Jednoducho postavit sa na vlastne. Nacerpat novu silu, poznat ine prostredie inych ludi a nacas byt urcite sama bez vztahu. Kym sa emocionalne nedas doporiadku. Robit popri tom hocico sportovat, odputat myslienky. Je vela muzov kt. maju ine zeny aj v manzelstvach aj v partnerstvach, nie si jedina, su taky a aj zeny. Pocut sluby dookola… myslim, ze realne z nich nebude nic. Na to sa clovek musi zacat inak spravat. Neznic si zivot.

autor
30. dec 2022

Chcem vam vsetkym velmi pekne podakovat az placem kolko dobrych ludi tu je. Dakujem vam za podporu. Mala som sem skor napisat. Mozno by to nedopadlo ako to dopadlo. Ozvem sa vam ohladom byvania ak sa mi nepodari to vyriesit. Velmi pekne dakujem za vsetko. Stale rozmyslam co robit. Citam vase rady, neviem ci by bolo spravne odist a povedat partnerovi ze som potratila len aby nam dal pokoj. On vie o tom ze som tehotna. Najskor som nad tym rozmyslala. Ale to nedokazem. A ked sa ma dieta opyta kde je jeho otec co s nim je? Neviem co by som povedala. Urcite tu netravim dni vypisovanim. Ale velmi mi pomohla vasa podpora. Takuto podporu som od nikoho nemala. Naozaj krasne slova ktore ma povzbudili. Dakujem vam za vsetky rady pomoc. Uz som pokojnejsia. Budem citat dalej. Som uz v 10 tyzdni.

pipistrel13
31. dec 2022

@aurorastone2 ja nechapem,ze jej tolko z vas radi len adopciu...ako viete,ze i ked zaciatky bude mat narocne,nepodari sa jej zit dobre(v zmysle materialnom)?najde si byt,bude mat pracu...

autorka obdivujem ta,pretoze rozmyslas z kazdej strany a nehladas lahke riesenia a hlavne vidis vsetko triezvo,s kym si zila,aka to bola chyba

a ano plakat jej nepomoze ale z prispevkov vidno,ze sa snazi a ja verim,ze taketo zeny najdu cestu a aj pomoc

a ak by predsa len bolo nutne dietata sa vzdat,da sa to aj tak,ze ho nedas na adopciu,ale do domova a budes za nim chodit a ked sa zabezpecis,vezmez si ho

Strana
z3