icon

Problémy s budúcou svokrou

simonam2205
26. aug 2025

Ahojte s parnetom sme spolu 8 rokov mame spolu 5 tyzdnove babatko jeho mama moja buduca svokra mi nikdy nebola po chuti a ani ja jej nejsom nevesta aku by chcela lebo nerobim tak ako ona povie vždy mi to bolo jedno co si mysli a čo robi ale teraz to už nedávam. Stále sa snaží rozkazovat o vychove a starostlivosti o maleho co mu obliect neobliect ako urobit to a hento. Vždy keď pride ma hlúpe narážky kedze maly sa podoba zatial uplne na mna tak si neodpusti povedat ze kedze sa nepodoba na jej syna mojho partnera ze ci je jeho alebo od suseda alebo otec neni isty. Teraz vznikol problem nechceme krst v kostele ale len uvitanie na urade mame nato osobne dovody tak samozrejme sa jej to nepacilo isla si svoje a ked som povedala ze ja som mama a uz som rozhodla tak maleho nazvala pohanom. No a ďalšia vec ktora tu je neustale otravuje s kocikovanim no ja to tak zatial necitim ho dat bezomna niekomu a ona ho chce ist sama vozit ale len preto aby sa ukazala po dedine pred ludmi nie z realneho zaujmu . A dalsi dovod viem ze by nechala ho ochytavat od cudzich ludi okukovat a že by bola schopna ho povyzliekat keby sa jej nepaci ze by mal nejaku vrstvu na viac a podobne proste už neviem čo robit ako jej vysvetlit ze vozit ho nedam este nikomu sameho lebo to nechcem este a uz vobec ne ked ho nazvala pohanom tak male ciste stvorenie
Proste jej nedoverujem že by bol maly na poriadku a že by sa riadila podla mojich pokynov.
a hlavne preto že jej nedoverujem ma uplne zaostale nazor a metody chovania.

Strana
z2
moonlight1210
27. aug 2025
@simonam2205

@evcagabi no lenže on to vníma tak že to nemysli v zlom obhajuje ju a ja som najhoršia a všetko čo ona povie ja hned dehonestujem a potom sa vznikne hadka

@simonam2205 tak by som mu povedala, ze s takymto jeho pristupom je vlastne super, ze sa syn nepodoba. A ze dufam, ze ani povahu nebude mat po nom.

Lebo jeho mama z jeho partnerky robi kurvu, z jeho syna podstrcenu kukucku a z neho sameho debila, co si nic nevsimne. A on sa iba servilne usmieva, ze vsak o nic nejde, lebo sa boji vlastnej matke povedat, aby si zacala davat pozor na to, co hovori.

Ak sa uz nevie zastat ani vlastnej partnerky, dokonca ani vlastneho dietata, tak by sa aspon mohol vediet zastat svojej vlastnej hrdosti.

torysheer
27. aug 2025

@simonam2205 ja si rozhodne nemyslím že si precitlivena. Ako sa k tomu stavia Tvoj muž? Moja svokra keď som jej nechala polrocnu dcéru len na hodinu(išla som do obchodu), vyliala môj nachystaný čaj a urobila jej s medom. Snažila sa jej dávať rohlik- bola plne kojena a len sme začínali s prikrmami. Potom ma nazvala opicou matkou, lebo som jej ju už nechcela dávať.

dagas
27. aug 2025

Nehnevajte sa, ale sused si neželá aby ste jeho pohana vyvážala po dedine 😏🤣

zmrzlinka2021
27. aug 2025

Strašné to nafukujes. Možno raz bude aj ona tvojou rodinou, ľudia sú rôzni, nie vždy sa ideálne vyjadrujeme, správame, ale základ je hľadať to dobre na každom človeku. Všetci sme len ľudia. Ona vychovala tvojho priateľa. Vždy bude súčasťou života jeho a neskôr aj jeho ženy. Dieťatko je jej vnuk. Ona nie je suseda.
Chce to viac lasku

mamaaja82
27. aug 2025

Tvoj chlap ju nevyrazil?Tak stoji za deravy gros.Ja by som s noudebatovala naposledy,ked povedala,ze nie je tvojho muza.Taketo pizdy neznasam,tiez som jednu ziskala ale ja si otvorim hubu,tiez skusala a uz doskusala.Teraz je oduta,ze nevidi deti ale ked niekomu 1000x povies a nepomaha to treba potom razne,vtedy pochopia.

simonam2205
autor
27. aug 2025
@torysheer

@simonam2205 ja si rozhodne nemyslím že si precitlivena. Ako sa k tomu stavia Tvoj muž? Moja svokra keď som jej nechala polrocnu dcéru len na hodinu(išla som do obchodu), vyliala môj nachystaný čaj a urobila jej s medom. Snažila sa jej dávať rohlik- bola plne kojena a len sme začínali s prikrmami. Potom ma nazvala opicou matkou, lebo som jej ju už nechcela dávať.

@torysheer moj partner to vnima tak že ona to tak nemysli a ked mu to poviem že ma to štve a podobne tak hlada všetky možné spôsoby aby ju obhajil a vznikne kvôli tomu hádka a vlastne nakoniec som vykreslena ja ako ta zla z jeho strany a ona je ta dobra lebo mamička

simonam2205
autor
27. aug 2025
@zmrzlinka2021

Strašné to nafukujes. Možno raz bude aj ona tvojou rodinou, ľudia sú rôzni, nie vždy sa ideálne vyjadrujeme, správame, ale základ je hľadať to dobre na každom človeku. Všetci sme len ľudia. Ona vychovala tvojho priateľa. Vždy bude súčasťou života jeho a neskôr aj jeho ženy. Dieťatko je jej vnuk. Ona nie je suseda.
Chce to viac lasku

@zmrzlinka2021 ja chapem ze je matka mojho partnera babka môjho syna ale prepač ked by to povedala raz poviem si okej ale nie pri každej návšteve by ma zaujimalo akoby si sa ty postavila k tomu keby ti pride na návštevu za vnukom a povie narazku nato že maly sa nepodoba na jej syna a asi neni jeho a podobne

mimikarol
27. aug 2025

Bývate spolu?

zmrzlinka2021
27. aug 2025
@simonam2205

@zmrzlinka2021 ja chapem ze je matka mojho partnera babka môjho syna ale prepač ked by to povedala raz poviem si okej ale nie pri každej návšteve by ma zaujimalo akoby si sa ty postavila k tomu keby ti pride na návštevu za vnukom a povie narazku nato že maly sa nepodoba na jej syna a asi neni jeho a podobne

@simonam2205
Nepoznam maminu tvojho priatela, ale je mozne ze je to styl jej humoru, urcity sarkazmus...
Ja hlavne taketo veci neriesim. Ludia sa niekedy spravaju aj idiocky, ale to aj ja, aj ty. Treba veci viac brat s nadhladom, s humorom

simonam2205
autor
27. aug 2025
@mamaaja82

Tvoj chlap ju nevyrazil?Tak stoji za deravy gros.Ja by som s noudebatovala naposledy,ked povedala,ze nie je tvojho muza.Taketo pizdy neznasam,tiez som jednu ziskala ale ja si otvorim hubu,tiez skusala a uz doskusala.Teraz je oduta,ze nevidi deti ale ked niekomu 1000x povies a nepomaha to treba potom razne,vtedy pochopia.

@mamaaja82 bohužial nie keď mu poviem že ma to nasralo tak ešte ja som ta zla že som si dovolila povedať niečo keď sa mi nepači že ma v podstate urazi a jedine kam to dospeje ked to s nim chcem riešiť tak vznikne jedine hadka a nikam sa neposunieme lebo ja som ta zla

simonam2205
autor
27. aug 2025
@mimikarol

Bývate spolu?

@mimikarol nie našťastie byvame sami len v rovnakej dedine

vladuska20
27. aug 2025
@simonam2205

@evcagabi no lenže on to vníma tak že to nemysli v zlom obhajuje ju a ja som najhoršia a všetko čo ona povie ja hned dehonestujem a potom sa vznikne hadka

@simonam2205 toto je najhorsie,co moze byt.Ked muz nestoji pri tebe,a nedokaze razne zasiahnut a povedat a dost mama,dakujeme za rady ale my sme rodicia a urobime si po svojom a tebe da vzdy zapravdu aj pred nou,aj ked ste sami 2ja.Lebo on si ju obhajuje pred tebou a neni to dobre.Kolke vztahy sa rozpadli,lebo mamicka povedala.

nin12345
27. aug 2025

@simonam2205 tento vzťah sa skončí. Ale nie kvôli tvojej svokre. Ale kvôli tvojmu mužovi. Ktorý si vybral. Zastane sa radšej svojej toxic matky ako vlastnej ženy. Ak sa nespamätá veľmi rýchlo pôjde to ku dnu. Je mi to ľúto ale zlý výber partnera.

mamaaja82
27. aug 2025
@simonam2205

@mamaaja82 bohužial nie keď mu poviem že ma to nasralo tak ešte ja som ta zla že som si dovolila povedať niečo keď sa mi nepači že ma v podstate urazi a jedine kam to dospeje ked to s nim chcem riešiť tak vznikne jedine hadka a nikam sa neposunieme lebo ja som ta zla

@simonam2205 takyto chlap si nemal zakladat rodinu,to su vadne kusy.Moj bol trosku podobny(stary na nu kasle tak sa zavesila synovi na krk,okrem mojho muza ma dalsie dve deti,jej predstava bola,ze s nou ostane a on si dovolil zalozit si rodinu pred 40tkou ozenit sa,tolke sklamanie to aj sama povedala) ale zas,on stanovil razne svojej matke hranice,zastal sa nas vzdy a ona len vyplakavala ako sa zmenil a ze uz to nie je jej syn a ja reku chvalabohu,ze sa zmenil😁.Mna nema rada od zaciatku,ked mi zomrel otec ani mi ruku nepodala.

tiezjedna
27. aug 2025
@pribinak

Dočítala som po: podoba sa na teba, nie na jej syna, či je od suseda ..,,,
Po týchto akože vtipných poznámkach by som ju vyhodila aj s dverami a partner by si vypočul tiež svoje

Ja by sim sa takto urážať nenechala !!!

@pribinak presne tak...

anonym_478e9a
27. aug 2025

Ja som si tymto istym presla nedavno, pomoc 0 bodov ale zato sprostych reci mala az az, tiez som to prehliadala ze urcite som iba precitlivela ale radim ti cim skor ju uzemnis tym lepsie . Moja mala ma pol roka a videla ju dokopy asi 3 x aj to si vzdy robila po svojom, vobec ma nerespektovala ved predsa ona vychovala dve deti a ona vie vsetko najlepsie ale po tom ako povedala do telefonu partnerovi ze ona nema vnucku a vyzadovala si vidiet rodny list malej lebo neveri ze je to parnerove dieta som ju poslala kade lahsie a odvtedy malu nevidela a ani neuvidi. A to ani nevravim ako si vymysla a silou mocou robi vsetko preto aby ma partner opustil 😅 kedze chudera nemoze byt zrazu so svojou vnuckou

anonym_225d90
27. aug 2025
@dagas

Nehnevajte sa, ale sused si neželá aby ste jeho pohana vyvážala po dedine 😏🤣

@dagas si zabilááááá !!!

anonym_225d90
27. aug 2025
@zmrzlinka2021

Chce to viac lasku

@zmrzlinka2021 nafukuje? Keď ju obviní, že dieťa nie je jej syna? Čiže ho podvádzala? No u mňa by bola odpísaná bavždy, Diplomatický rozhovor o počasí a koniec, kedy by som mohla, vtedy by som sa jej vyhla.

anonym_69f24f
30. aug 2025

Akoby som čítala o sebe… moja svokra nazvala malého pohančom už keď bol v bruchu, nevyžiadané rady nonstop, nekočíkovala sama doteraz, lebo jej proste neverím. Strop bol pre mňa moment, keď mal malý niečo okolo 4 mesiacov, muž mal narodeniny, mali sme gintonic a ona mu išla dať oblíznuť, lebo sranda hahaha, 4 dospelé osoby jej povedali nech mu to nedáva a ona mala z toho strasnu zábavku. Vtedy sa niečo vo mne pohlo, k nám ma zakázané chodiť (byt je môj, nie spoločný takze som vo výhode). Dohodla som sa s mužom, že som ochotná ísť k nim a pretrpieť ju každý druhý víkend. Pozor, ono to ešte len grády naberie, začnú príkrmi, to som eko piča lebo malému nesolím, a stále dokolečka je nejaký problém. Na tvojom mieste by som obmedzila kontakt, ja už s ňou jednám narovinu a neberiem si servítok pred ústa ale takému človeku je to jedno, stále budú poznámky lebo takéto ženy sú predsa najmúdrejšie na svete, veď vychovali aj oni deti. Držím palce, hlavne si nič neber k srdcu, lebo ťa z toho picne, jedným uchom dnu a druhým von

som_realistka
30. aug 2025

@simonam2205 zabehlo mi pri vete "podoba sa na mna tak nie je synov mozno od suseda", vies co ja ked som sa rozvadzala tak svokor dosiel s tym ze muz si chce dat urobit testy na mladsiu lebo vraj sa nanho nepodoba, v tej chvili som sa tak rozzurila, ze svokor usiel z vlastneho domu a prisiel vecer, s ospravedlnenim ze on vzdy vedel ze som dobra a verna zena. Od tej chvile boli testy DNA tabu. Takze, niekedy treba velmi jasne dat najavo kde su hranice.

mimi3008
1. sep 2025

@simonam2205 ked sa spyta preco, povedz bezdovodne, lebo my sme rodicia, ty nie. Ja to takto riesim s mojimi rodicmi, lebo tiez si myslia, ze maju patent na mudrost a ze co si zmyslia, to musia dosiahnut...

anonym_23afda
1. sep 2025
@simonam2205

@simonam2205 chcela by som mať tvoje problemy

Strana
z2