Problémy so susedou
Keď sme sa sem presťahovali snažila som sa byť ku každému milá. Som nekonfliktny typ človeka. Za 15 rokov sa tu ľudia vymenili len jedna suseda zostala, ale ja ani za svet neviem pochopiť čo so svojimi otázkami sleduje. Aj sa občas opýtať niekoho čo bude variť čo ste varili....ale tu prichádza ale za 15 rokov som sa nedočkala odpovede to je super, skúsim aj ja, pošli recept a pod. Za 15 pravidelneho vypytovania iba samé...to nemám rada, to by u nás nikto nejedol, to robím iba raz ročne, lebo .....,to sme mali včera, a pod. A neprestáva ju to stále baviť. Potom aj skúša nejaké recepty z netu a potom nadáva že sa nepodarilo alebo že to nikto nezje. Pripadám si ako by som bola čudná ja a naša rodina.
Taký príklad keď rastú cukety a tekvica tak varím z nich polievku , zapekám, vyprážam, robím placky , na jar je veľa šalatu tá z toho, keď rastú huby tak z toho. Mám to zadarmo. A potom počúvať jej litánie že oni nejedia a darmo zatrovím po sebe bránu aj dvere ani ešte v bráne a šomre.
Tak sa jej spýtaj že na čo sa ťa to vypytuje
Podľa nadpisu som čakala že sa pravidelne hádate alebo ti nadáva a ona sa len nudí a rype do teba kvôli vareniu? 😀
? Co ? To je problem ?
A možno práve v tom je ten problém že chces byť na každého milá.. potom ti ľudia skáču po hlave.
Tak sa jej spýtaj že na čo sa ťa to vypytuje
@yvanielka asi10 x za mesiac a nič
Podľa nadpisu som čakala že sa pravidelne hádate alebo ti nadáva a ona sa len nudí a rype do teba kvôli vareniu? 😀
Samozrejme názov bol zmenený
@13uzivatelka11
@anonym_autor prečo sa s ňou bavíš, nechápem. Čakala som klasické problémy, krik, pranie v noci, skakajuce deti....ale toto?!
Aha, tie naše kreatívne adminky
To ja som tiez cakala obvykle nezhody, ako je ramus, krik deti, vybliakavanie ozrana do noci. Ked Ti to je neprijemne, nebav sa s nou. Pozdrav a tym to konci. Ja sa tiez so susedmi nevybavujem, len ked sa mi chce alebo sa konkretne na nieco opytaju. Odpoviem a ideme si kazdy po svojom.
Cuketa, huby a ani šalát by ani u nás nikto nejedol 🙃 asi tak … to si sa jej za tých 10 rokov nikdy nespytala, čo teda jedia keď jej nič nevyhovuje? … a súhlasím, ja sa susedom vyhýbam a nie že y som s nimi obedy varila 🙈
Nechapem aký je to problém
Bránu treba zamknúť, hádam neprelezie.
Ja ani neviem kedy sú susedia doma. Nieto ešte, čo varia. Načo sa s ňou o tom rozprávaš, keď ti to ide na nervy? Nejako nerozumiem.
Nemam problem vyrobim problem
@prasiatko30 čítanie s porozumením chýba tiež
@anonym_autor - ja by som ju predbehla a opýtala sa jej tú otázku skôr. "Dobrý deň, suseda, čo dobrého ste dnes varili? Chutilo všetkým?"
@prasiatko30 milé prasiatko názov bol zmenený ja nemám problém so susedou
@prasiatko30 milé prasiatko názov bol zmenený ja nemám problém so susedou
@anonym_autor a s kým máš teda problém?
Ked len toto ta trapi, tak si stastny clovek 🙂
Jezis, ja nedokazem pochopit, ako ta toto moze hnevat alebo rozlucovat natolko, ze sa na tom stazujes na internete. Tak u nich varia inak, a? Nechce, aby rec stala, tak sa ta pyta, co varis. Alebo sa nudi, tak hlada nejaku interakciu. Alebo sa snazi byt mila a vie, ze varis, tak sa opya. Nenapadne ju, ze teba moze jej reakcia hnevat. Mna napriklad sused stale otravuje so solarnymi panelmi... 100x sa s nim uz lucim a stale za mnou ide a hovori mi o solarnych paneloch. Keby mu nezavriem dvere pred nosom, tak ide za mnou az dnu. Tiez uz velmi, velmi dlho. A neriesim. Alebo sme mali kedysi susedku, ktora mala alzheimera. Zili sme tam niekolko rokov a vzdy, ked ma stretla, tak sa ma pytala, co sme tam novi a ako sa nam byva. A neviem, je mi to nejak jedno, nemam potrebu to analyzovat a zakladat o tom temy na fore, ze co si o tom ini myslia a o co tym susedom ide. 100x lepsie taki susedia, nez taki, co su agresivni alebo im vadi kazdy prd.
@anonym_autor stále jej hovor, že nevaríš, pôjdete do reštaurácie. Tak som to robila s kolegyňou.
@prasiatko30 čítanie s porozumením chýba tiež
@anonym_autor tvojmu písaniu chýba porozumenie. Dosť guláš....
Ja mam takeho suseda. On ma uz skoro 90 a furt sa ma pyta, ked ma stretne, ze ci uz mam navarene. Je jedno ci je rano alebo 8 vecer. Vzdy mu poviem poska casu ci ano alebo nie😆 ale beriem to s humorom, ved nic zle nerobi.
@anonym_autor tvojmu písaniu chýba porozumenie. Dosť guláš....
Ja som este stale nepochopila ci je nastvana lebo sa jej suseda pyta ci navarila, lebo dava susede recepty a suseda ich nevari, suseda jej dava recepty a ona ich nevari, pyta sa susedy ci vari a ta jej neodpoveda - vsetci hladni a nespokojni, to bude asi tym 😂😂😂😂

Ja som este stale nepochopila ci je nastvana lebo sa jej suseda pyta ci navarila, lebo dava susede recepty a suseda ich nevari, suseda jej dava recepty a ona ich nevari, pyta sa susedy ci vari a ta jej neodpoveda - vsetci hladni a nespokojni, to bude asi tym 😂😂😂😂
@prasiatko30 tomuto gulášu by nerozumela ani ona sama po sebe 🤔

Však sa s ňou nemusíš vykecávať nie je to povinné.