icon

Problémy so švagrom

6. okt 2025

Baby, potrebujem sa poradiť. Včera bola u mňa sestra s manželom, spravila som nám večeru, všetko sa zdalo byť ok. Lenže potom mi zavolala kamarátka, že pre mňa niečo má a, keďže bývam v paneláku, chvíľu trvalo kým som sa dostala von a potom zase naspäť na byt. Mohla som byť preč asi 20 minút a netuším čo sa hore zatiaľ dialo. Ale, keď som sa vrátila sestra bola strašne nervózna a celé to bolo také divné. Predtým sme si ešte plánovali dať dezert, ale švagor zrazu zavelil, že nemajú chuť a, že idú domov. Ja som vôbec nechápala čo sa deje. Sestra mu nakoniec povedala, že ostane so mnou, splietala niečo o tom, že si prechádzam ťažsím životným obdobím (to nie je pravda, očividne iba hľadala zámienku)... Celý večer mi potom opakovala, že sa medzi nimi nič nestalo a, že len chcela zostať so mnou. No a dneska ráno zostala úplne urevaná, že jej v noci vypisoval a, že musí ísť okamžite domov. Dohodli sme sa, že sa o tom porozprávame, keď sa obe vrátime z práce, ale akurát mi volala suseda (kamarátka), že bol pred panelákom, keď sa vracala z nákupu a pýtal sa na mňa a na sestru. Tej som volala tiež, ale nezdvihla mi, len mi nechala správu, že sa vracia domov. Príde mi to divné a mám o ňu strach. Zas, ale neviem či zavolať švagrovi a zapájať sa do ich hádok...

Strana
z2
pribinak
6. okt 2025

@anonym_autor prečo si odišla keď si mala návštevu? Kamoska a jej záležitosť mohla počkať, nie?

biba_18
6. okt 2025

ostala u teba na noc? no, nerieš. sestra je dospelá a mala by vedieť pýtať si pomoc - ty jej ju len ponúkni ...

majlo1234
6. okt 2025

Neviem, ako sa to “ma” riesit. Ale byt to moja sestra, zapojim sa okamzite. Preco place, preco vyzera nervozna pri svojom milovanom partnerovi? Nenechala by som to tak a rozhodne by som sa nehrala na “nestaranie sa”

biba_18
6. okt 2025

@pribinak toto nemá nič spoločné s tým že ona bola preč keď mala návštevu. sestra nie je kráľovná ...

majlo1234
6. okt 2025

A svagrovi by som volala, ze mi susedia hovorili, ze he pred barakom. Ze co chce.

pribinak
6. okt 2025
@biba_18

@pribinak toto nemá nič spoločné s tým že ona bola preč keď mala návštevu. sestra nie je kráľovná ...

@biba_18 je to neslušne a evidentne sa počas tejto pauzy niečo zomlelo

Nirmalne by som povedala kamoske, mam tu sestru a švagra, prídem / zavolám ti potom.

Teraz vari z vody, stalo sa niečo? Nestalo sa niečo?

7miriam77
6. okt 2025

Snažila by som sa dovolať sestre a zistiť, čo sa vlastne deje. Švagra by som nekontaktovala. A to, že si odišla na 20 minút z bytu, to určite nebol dôvod hádky.

biba_18
6. okt 2025

@pribinak to čo sa tam zomlelo ale s tým nemá nič ... či sa to zomelie u autorky alebo inde ...
a zisťovala by čo sa stalo inde ...

verca888
6. okt 2025

su to tvoje problemy? nie su. ak by tvoja sestra realne chcela, aby si jej pomohla, povedala by ti to predsa. nemiesaj sa do veci, do ktorych ta nic, to som sa uz velmi davno naucila 🙏

pribinak
6. okt 2025
@biba_18

@pribinak to čo sa tam zomlelo ale s tým nemá nič ... či sa to zomelie u autorky alebo inde ...
a zisťovala by čo sa stalo inde ...

@biba_18 nie. Tu sa niečo udialo. Niečo kľúčové

Za mna, keď mam návštevu, sedím doma a venujem sa návšteve.

biba_18
6. okt 2025

@pribinak ale stalo by sa to zjavne aj inde kde by boli oni sami dvaja ... nestalo sa to kvôli tomu že ona ich nechala u nej samých ...

moonlight1210
6. okt 2025

Napis sestre, ze vidis, ze sa nieco deje a bojis sa o nu. A ak chce, kedykolvek sa ti moze ozvat a porozpravat sa. Ze s nikym o tom, co ti povie, nebudes hovorit, sk si to sama nezela.

pribinak
6. okt 2025
@biba_18

@pribinak ale stalo by sa to zjavne aj inde kde by boli oni sami dvaja ... nestalo sa to kvôli tomu že ona ich nechala u nej samých ...

@biba_18 ale autorka rieši čo sa stalo u nej

biba_18
6. okt 2025

@pribinak tomu sa povie sujet ...

liesik
6. okt 2025

Nie, švagra by som z tohto absolútne vynechala a normálne narovinu by som sa na tvojom mieste porozprávala so sestrou.

sissy27
6. okt 2025
@pribinak

@anonym_autor prečo si odišla keď si mala návštevu? Kamoska a jej záležitosť mohla počkať, nie?

@pribinak čo je na tom divné? čo je sestra nejak handicapovaná, že ju nemožno nechať chvíľu bez dozoru? to teraz má pri nich sedieť ako prilepená celý čas návštevy? Absolútne nevidím problém v tom, že si na 20min odbehla, veď je to jej sestra, hádam si vie aj pohár vody nabrať sama keby na to prišlo.

@anonym_autor sestra bude musieť vyklopiť, čo sa stalo, inak sa nepohnete a nemáš jej ako pomôcť.

evcagabi
6. okt 2025

No tak toto uz zaujima aj mna 🤔

katkaseiner
6. okt 2025

ponukni sestre pomoc... viac zatial urobit nevies. Drzim palce

laila22
6. okt 2025

@anonym_autor podľana on vyrobil scénu z toho, že si ich opustila na 20min

belllinka
6. okt 2025

Mne hlavne pride byt vtipna ta vyhovorka, “byvam v panelaku, tak chvilu trvalo, kam som sa dostala von a potom naspat” 😀 To je aky panelak, ze sa ide 10 minut von a 10 minut hore? Namiesto toho, aby napisala, ze sa pol hodinu s kamoskou vykecavala. 🙂

anonym_94929e
6. okt 2025

Veď zjavne sa pohádali. Ja poznám páry, ktoré keď sa pohádajú, zrúti sa im celý svet,vypisujú sa "rozvodové papiere" atď. Sestra nech popracuje na svojom sebavedomí. Ak má problém v manželstve, nech ho rieši. Ak nie, nech sa nesprava ako malé decko a schováva sa u teba. Ale, ak ona nechce resp. nič neprizná, máš zviazané ruky

zmrzlinka2021
6. okt 2025

@anonym_autor

Nerieš to ty. To je medzi nimi.

Zdá sa že je tam určitá miera toxického správania. Ty sa nedajú do toho zatiahnut

tiezjedna
6. okt 2025

samozrejme, že by som volala švagrovi, veď je to rodina... obzvlášť, keď by som sa dozvedela, že zháňal mňa aj sestru pred barákom. Prečo ti nezavolal?

sevrin
6. okt 2025

Tvoja sestra si to rozdala s tvojim švagrom v tvojom byte a chcú to utajiť. Prečo inak by boli takí nervózni? 👍

anonym_895ead
6. okt 2025
@sevrin

Tvoja sestra si to rozdala s tvojim švagrom v tvojom byte a chcú to utajiť. Prečo inak by boli takí nervózni? 👍

@sevrin logika hodna základnej školy

anonym_c3c8f9
6. okt 2025

Podľa mňa ju švagor podozrieva z nevery, možno aj právom. Cestou od teba sa zastavila u milenca a vrátila sa domov. Vypisoval jej, lebo si myslel, že nebude u teba a ty jej budeš robiť len krytie. Napíš, keď zistíš či mám pravdu 😉

alexanderkovacs
7. okt 2025
@pribinak

@pribinak prexo by nemohla odist ved sestra s svagrom vydrzia par minut aj sami

alexanderkovacs
7. okt 2025
@pribinak

@biba_18 je to neslušne a evidentne sa počas tejto pauzy niečo zomlelo

Nirmalne by som povedala kamoske, mam tu sestru a švagra, prídem / zavolám ti potom.

Teraz vari z vody, stalo sa niečo? Nestalo sa niečo?

@pribinak keby tam bola s nimi co by sa inak stalo?..

pribinak
7. okt 2025
@alexanderkovacs

@pribinak keby tam bola s nimi co by sa inak stalo?..

@alexanderkovacs možno by sa nestalo to čo sa stalo kým tam nebola

pribinak
7. okt 2025
@alexanderkovacs

@pribinak prexo by nemohla odist ved sestra s svagrom vydrzia par minut aj sami

@alexanderkovacs však môže ale potom musí riešiť záhady

Strana
z2