icon

Problémy vo vzťahu. Ako zvládnuť hádky?

1. apr 2025

Ahojte, nikdy mi som nepovedala že sem budem pisat ale potrebujem sa vyrozprávať a zároveň pocut ine nazory. S mojim priateľom sme spolu 4 roky, bývame spolu. Mam taky problem, že ked sa hádame, je neskutocne výbušný a vtedy ho naozaj neviem ani spoznať, stale mi vulgárne nadáva vyhráža sa a naozaj hovori take veci, co ja by som mu ze nikdy nepovedala, dôvody nasej hadky su strasne primitívne a vzdy sa nahnevá za to, že sa mu nepaci ked mu nieco poviem a ze to je posledna bodka lebo v sebe potláča vela veci. Keď sa snazim komunikovať on nechce a skonci to úplnou ignoráciou a stale hovori nechaj ma neotravuj ma… pri poslednych hádkach mi stale hovori o rozchode ale ked sa uzmierime mi hovori ze to povedal len aby ma co najviac rozosmutnil a tak dalej. Ja ho velmi lubim a ked sa nehadame je naozaj najlepsi a nechcem sa rozísť :( ale zaroven neviem ako dalej pristupovať

Strana
z2
rejka7
1. apr 2025

Ešte ti asi neukázal dosť zo svojej povahy, teda narcistickej poruchy. Si zacyklená, fáza idealizacie, kedy je úplne úžasný, presne akého ho chceš mať, chrumkavý, milučký, potom príde fáza devalvácie, ani nevieš ako a si pre neho kus hnoja. A takto sa to opakuje až skončíš na úplnom dne, to bude break point. Netreba ti míňať peniaze na terapeuta, stačí si na youtube pozrieť videá od Jána Dvořáka - Spoznej sveho psychopata. Aj do fázy, kedy si uvedomíš, že si so psychopatom musíš dospieť, ak psychopata prerastieš, konečne odideš. Len s ním nemaj dieťa, môže sa stať, že potom ani neodideš,

niki_j
1. apr 2025

Z vlastnej skusenosti - nechaj ho. Ja som urobila tu chybu ze som takeho chlapa ospravedlnovala, vzdy som mala vyhovorku preco je taky na mna , ze sak chudacik ma tazky den atd. Az neskoro mi doplo ze ak by takyto byt nechcel tak by nebol. Ja som za neho vydata uz a mama dve deti, chystam sa na rozvod, a som uplne na dne. Po detoch sa to este zhorsilo ( co som dufala ze naopak sa zlepsi). Keby mozem vratit cas, pri zasnubach mu vyrazim prsten a poslem ho kade lahsie ale to sa uz neda. Naozaj , naozaj neuvazuj ani nad manzelstvom a detmi s takym clovekom, znici ti zivot.

elzu
1. apr 2025

Reknu ti to drsne - vyser se na nej, bude to bolet, ale preboli to. Zadny chlap ti nestoji za to, aby na tebe rval, natož ti vulgárně nadaval. Zivot mas jen tento a ver mi, ze stravit ho po boku cholerika fakt nechces.

Strana
z2