Prosím poraďte, ako ďalej vo vzťahu.
Ahojte baby viem, som chlap, potreboval by som poradiť máme z partnerkou taký dlhodobejší problém sme spolu už asi skoro dva roky máme spolu syna má 5 skoro 6 mesiacov asi 4mesiace náš vzťah je v kríze sex sme mali za ten čas 6x a ešte taký no spravila sa a tým to haslo odstrčila má zo seba..proste oničom akože aj predtým to bol už taký skôr stereotyp teda bol som jej ukradnutý snažil som sa nech je šťastná fest nieže mi šlo dakedy iba o sex sex je iba niečo navyše k vzťahu len toto je moc až moc sebecké do postele chodíme asi tak že je nervózna z každým dotykom nenechá sa ani pohladiť proste celé zle mňa to fest deprimuje mať ženu vedľa seba a nemôcť sa jej chytiť ani nič proste a som z toho nervózny proste sa točíme v kolotoči synček je smejo jeho priam nik nepočul poriadne plakať viem že si píše z chalanmi flirtuje chce aby jej písali volali teraz to eskalovalo v jeden pondelok som prišiel večer z práce unavený ako kôň a ona hneď začala že som prišiel o hodinku neskôr od našich cez víkend(lebo mi tam spal a nechcel som ho budiť ) a že mu narúšam režim ja som ani poriadne neodpovedal bol som unavený ako pes mysľou som bol ešte v práci tak som šiel uspať malého ona sa somnou hádala bez toho žeby som jej niečo odpovedal alebo niečo proste keď som uspával malého tak mi napísala že ide preč bola vyše polhodinu preč volal som jej lebo zobrala auto či sa jej niečo nestalo každých zhruba z odstupom 15 minút asi 15 krát tak som sa nasral napísal jej sms že idem preč malého zostal strážiť jej brat ja som šiel z trucu k našim bol som tam asi 2 týždne a teraz som pri nej len mi to príde čudné celé ja viem v hádke som výbušný ale až po nejakom čase keď sa to vo mne nazbiera a vykrikujem jej kraviny ale väčšinou sa snažím byť zdržanlivý ono náš vzťah nezačal najlepšie ona spávala z mojím kamarátom (o čom som ja samozrejme nevedel) ale rozumeli sme si tak som to neriešil chodila somnou na výlety bral som ju na motorku dal som jej svojú výstroj ona sa snažila omňa tak som tomu dal šancu potom som motorku predal len kôli nej aby sa omňa nebála(pre motorkára strašné)vždy som hovoril že vzťah budeš mať taký aký si ho spravíš v poslednom čase sa odťahuje odomňa už asi 4-5mesiacov keď som sa jej kedysi pítal tak mi povedala že sama nevie prečo ale teraz sme sa začali hádať kôli maličkostiach teda ona sa háda ja sa iba tak zo zdvorilosti niečo spítam a ona zaútočí viem že to je dôsledok niečoho už som strašne zúfalý ja som ju nikdy nepodviedol niesom taký typ človeka pracoval som vyslovene v ženskom kolektíve kde bolo cca 1000 žien a všetky som poznal chodil som do výroby zo všetkými som si rozumel na firemnej akcii keď sa pripili tie ženy tak vždy som sedel v rohu aby si ma žiadna nevšimla na jednej akcii som vyhral tombolu za noc má obťažovali 4 krásne podnapité ženy a ani z jednou som nič nemal bol som nezadaný mne to proste nedá svedomie mám aj nejaké morálne zásady proste nikdy aj keď ma do nevestinca priniesli opitého chalani ma tam priniesli doslova zdrhol som z tadiaľ preto neviem pochopiť ako niektoré z vás iba tak z niekým spávajú aj ona iba s ním spávala ešte aj vtedy keď som sa jej páčil aj ja ja som strašne otvorený človek sex všetko sa snažím konzultovať v poslednom čase sa s ňou nedá nič. Čo mám robiť ? V poslednom čase ma aj toto serie naposledy som jej iba povedal že z toho pondelka sa necítim dobre tak domňa zaútočila že sme sa 2 dní nebavili.Bývame u jej rodičov som chcel ísť preč len nechcem už asi ona chce ísť do lm pritom by som to mal do práce 100km neviem či to robí naschvál alebo rám dakoho má lebo aj na pokeci má že je z lm( a chce ísť do lm) ja som sa snažil keď máme kapustnicu alebo dajakú firemnú akciu tak nejdem lebo mi to príde ľúto lebo ona musí byť z malým doma snažil som sa jej pomáhať v domácnosti z malým čo ja spravím je zle jej mama ho napchávať topingom čokoládovým to jej nevadí kebyže ja ju ho dám tak ma zastrelí. Každá otázka čo jej položím je hádka môžem hocičo trepnúť z generátora náhodných slov ona kumne bola hnusná snažil som byť o to milší k nej bez výsledku nech robím čo robím bez výsledku viem že každá karta má dve strany aj ja mám tom vinu ale už pomalinku rezignujem.Ps. viem že sex je iba dôsledok niečoho nie príčina ale toto je veľmi jednoduchá rovnica ak sa niečo nezmení ja sa snažím len z jej strany ignor odťahovanie ATP. Proste kedysi som ju chcel požiadať o ruku :(
Prepáč, nedočítala som, nedá sa. Veď to je tuším celé jedna veta, žiadne čiarky, bodky... Nedá sa v tom vyznať.
@maros2 asi ste este dost mladi, vsak? No zarazilo ma, ze ty si z trucu odisiel k rodicom a syna si nechal strazit jej bratovi. To akoze co? Chuda dieta, matka nezodpovedna a ty tiez. Ked si chcel z trucu odist, dieta si mal vziat so sebou a nie ho nechavat tam, ked vies, ze matka sa nenacjadza doma a je nedostupna
@lindusss2016 ale vsak byvaju u jej rodicov,tak urcite im s malym pomahaju
@maros2 no,mozno budes sklamany ale ked zena takto reaguje,nechce ta.
A ta pasaz,ked ty si prisiel unaveny z prace a siel si maleho dat spat,kym ona si isla kamsi...no...
Tato zena,neviem preco si s tebou zacala ...ale z toho co pises,je na teba skor alergicka.h.o laske nemoze byt reci....
Ty si hlupy ze jej tolerujes vyoisovacky na roznych flirtovacich forach....ma ta v pazi a si jej skor na obtiaz...
Myslim,ze vas vztah ochladol a kefze vravis ,ze ani na zaciatku to nebolo bohvieco,zda sa mi,ze ta iskra medzi vami vlastne ani nikdy neprebehla.to je potom tazko.
Bez lasky budovat vztah....pre mna nepredstavitelne.
Ak sa rozidete,budes maleho vidat ,odopriet ti to nemoze.len niektore matky su potvory a rady robia problemy....
Urcite ju vezmi dakde von,sadnite si spolu a vsetko prediskutujte.povefz jej,ze takto zit nechces.
Ale ten sex si nechaj ako posledny argument,inak to vyznie,ze ti ozaj ide len o to...
Drzim palce
@maros2 nasiel si si partnerku, ktora potrebuje 10 chlapov okolo seba, potrebuje flirtovat a byt obdivovana, potrebuje vzrusenie tak ako to robia zasa niektori muzi, takze zbytocne sa budes cudovat nad niektorymi zenami. Najprv ti to nevadilo, teraz ti to vadi, je to tvoj zly vyber matky pre svoje dieta, toto na rodinny typ nevyzera...
@lindusss2016 no áno máme 24 obaja no ja som sa chcel hneď vrátiť.Ale po nejakom čase zavolala akoby nič. Malinký spinkal ja som sa proste nechcel hádať a ránko o piatej som mal ísť na služobnú cestu na týždeň preč z kolegami , takže naši ani nevedeli že som bol doma. Áno ona proste aj teraz chce ísť z kamoškami sa opiť a mne nechá malého, ... Ja iba práca ona už dávnejšie akoby si víkendy plánovala bezomňa...(ona víkendy väčšinou pomáha mame v reštaurácii, takže starám sa o malého ja...) Firma kde teraz pracujem tak oni sú strašne kresťanský založená aj keď nám preplácajú pobyty tak za manželku sa nič neplatí,máš partnerku tak 150€+ proste tlačia do manželstva aj takto nepriamo ja som si ju chcel zobrať ale teraz kks... No rodičia skôr nepomáhajú chodia neskoro večer, ak vôbec. Preto si neviem predstaviť ani bývanie proste ani život poriadne nezačal žiadné reálne problémy...Oni proste neriešia.No sex neriešim teda začal som si trošku uvedomovať , že teraz mi to začalo trošku vadiť akosi predtým som to absolútne neriešil keď nebol cca 2 mesiace, proste vždy som jej vravel že mi môže povedať keď jej dačo vadí v posteli proste som iba otvorený,a chcem aby aj ona bola ale jasné že som jej nič kritické nevravel ja väčšinou upredňostňujem jej potreby pred mojimi, som typ človeka ktorý z parterom zdieľa život sex je iba taký bonus. Veď tolerujem to jej flirtovanie čo mi iné ostáva (nechcem vyvolať hádky) Mal som kamarátku tú mi zakázala lebo som ju oslovoval "moje"(to vravím aj môjmu bratovi) bral som ju iba ako takú butľavú vŕbu lebo keď som sa rozchádzali z mojou ex strašne mi pomohla jasné poznám aj jej nastávajúceho sú spolu 9 rokov tiež kamarát (chalanisko, behom roka ju požiadal o ruku a aj sa snažia o bábo čo som sa tak dozvedel keďže jeho mi nezákazala strašne sa z ních teším lebo boli spolu 8 rokov a ona už bola taká no je rodená mamička) . Teraz ak som ju ignoroval nemám nikoho ona má ajtak dosť iných problémov asi. Proste to rodičovstvo sa mi zdalo moc pekné bol som to ja kto prvý v nemocnici kŕmil malého,kto ho prvý prebalil ,okúpal až druhý ale chcel som proste snažil som sa bol som na každej poradni neurológii, očkovaní, možno jedno som vynechal...len ona nevidí že keď v práci vynechám deň sa ťažko dobieha... proste teraz už pomalinku rezignujem... Veď býval som z malým cez víkendy doma, tak som si uvedomil že by bolo dobré jej kúpiť auto že asi nieje dobré keď bude doma stále aby si vybehla za kamoškami tak som jej kúpil SUV nech sa jej dobré aj nakladá malý.@0silvia0 no ja som to bral že je proste ona má iba bratov a aj v škole bola samá baba že má proste viac chlapcov kamarátov,alebo že má blízko k chlapom. Ja som to neriešil šak ja som mal strašne veľa kamarátok a vraveli mi o hocičím sexe ( také veci by mali v prvom rade diskutovať z partnermi lebo reálne im pomôcť neviem )partneroch deťoch všetko proste veci čo som nechcel vedieť. PS čo tu robíte takto neskoro večer alebo zavčasu ráno 🙂
@maros2 chod k psychologovi. vyhladaj mamzelsku poradnum pokojne aj sam. znie to ze ste obaja velmi ale velmi nezreli. orecitaj si kniju t jazykov lasky. zjavne vas rodicia nenaucili ako poznat seba svoje priority co to znamena byt vo vztahu ako riesit ked s partnerom nesuhlasim. drz sa
@osky Nejde iba o sex, neviem prečo ste sa toho chytili asi som to zle napísal, chcel som byť otvorený a zachytiť všetko v príspevku aspoň okrajovo keby mi šlo o sex tak už dávno s ňou nechodím skončím to na začiatku, takže tak...ale to je vec možno iba diskusie a na iný príspevok možno. Tak diskutovať sa nedá prišiel som z práce ona hneď sa hádať som skúšal odpovedať od veci už lebo som si všimol že nereaguje na moje odpovede (som si všimol že aj keď vravím dajme tomu vtip ona sa naserie na prvú časť vety keď vysvetľujem prečo to tak je to už nevníma počká kým dopoviem vetu zaútočí a riešenie je druhá časť vety ktorú som povedal len akoby jej mozog vypol a počuje iba tú prvú časť)jej včera ráno vadilo že som malého zobral k naším alebo teda že beriem neviem prečo ,(ona bola medzičasom pri máme pomáhať)naši ju majú radi rozvešali všade jej fotky a malého po stenách. Moji rodičia budú proste vždy na jej strane, a aj súrodenci proste sme boli vychovávaný takým smerom že pokiaľ niečo nefunguje hľadaj chybu v sebe, takže tak, poznám reakciu dopredu.Snažil som sa navrhnúť nech niekde ideme na poradňu odpoveď bola dosť agresívna. Škoda nepoznám moc druhú stranu karty nejde s ňou diskutovať.
Okrem toho, že sa to hrozne ťažko číta, skus písať pokojnejsie a s interpunkciou,premysliet, čo chceš povedať, lebo guláš v tom je. Ak si si to nevymyslel, lebo úprimne aj to mi napadlo, podľa toho chaosu v písaní, tak príde mi to, že obaja ste úplne nezreli na vzťah, nie to ešte dieťa. Chúďa však už tam je, už zbytočne povedať, že nezodpovednosť bola "robiť dieťa" keď to skripalo medzi vami. Ona je typ slečny na zábavu, chce mať veľa známosti, skrátka užívať si. Teba podľa mňa obviňuje, lebo si ju "donútil" byť matkou, čo ešte nedozrela, tak teraz ta odmieta, je chladna. Ty možno viac už chceš rodinu atď, ale neviem, či takto vobec to dosiahneš. Jedine skus poradňu, ak to nepomôže, zmier sa s rozpadom vzťahu, obaja ste úplne inde. Smutne je, že najviac trpieť bude ten malý..
@maros2 keď sa s ňou nedá diskutovať, je odmietavá, tak to nechaj vyšumieť, rob najlepšie ako vieš, staraj sa o dieťa najlepšie ako vieš, skús byť pokojný, rozvážny. Hlavne sa nepúšťaj do zbytočných hádok, ale skús sa o pokojnú diskusiu. Nasilu ju k sebe neuviažeš, len jej môžeš ukázať ako sa správa dobrý chlap. Buď ju k sebe tým pripútaš, alebo odradíš. Teda ak o ňu ešte stojíš, lebo takáto nevyzretá osoba určite nie je stelesnením dobrej partnerky.
@0silvia0 Prepáč polepším sa Asi máš pravdu ona vidí kamarátov,aj teraz si písala z takým jedným kamošom, nech príde k nim sa opiť proste doslova to vyznelo ako pozvánka. Iba náhodou som k tomu došiel, a nie nesledujem ju je mi jedno čo komu píše.Priveľa čudných okolností, a už nechcem počuť výhovorky klamstvá nič proste asi máte pravdu ja som zbytočne nervózny kôli nej proste načo mám ženu ani dotknúť sa jej nemôžem nič proste.Čo sa týka malého všetko zle robím ako sa dá byť potom dobrým otcom? Ona ajtak už rozmýšľala že sa rozídeme a že bude mať priezvisko po nej.
Tvoja zena je nezrela, na vztah aj materstvo. Bohuzial. Je mi velmi luto synceka. Ved vy si ho vlastne len prehadzujete ako horuci zemiak.
Ale chvalim ta, je evidentne, ze sa snazis.
Odporucam rozhovor s niekym starsim, koho ona respektuje a bol by na tvojej strane. Zislo by sa jej trocha vycistit zaludok.
@veronicka_fazula och bože, ešte takáto telenovela tu chýbala🤒 Snáď sa tu nezačnete osočovať s frajerom. Takže choďte obaja do nejakej vzťahovej poradne a poriešte si to navzájom, budeme vám držať palce.
@veronicka_fazula ja nikoho nesudim, vychadzam z opisanej situacie, ci podla teba je zodpovedne sa pohadat a odist z domu? Najskor matka, potom otec. To je jedno, ze byvaju u jej rodicov, dieta je ich, oni ho nemaju co opustat kvoli nejskym detinskym hadkam. Aj ja som len clovek a obcas sa s muzom pohadame, ale este nikdy ma nenapadlo odist z domu a nechat deti tak a muz tiez max odide do druhej izby. Ako sorry, ale z opisaneho, ze matka caka na otca, kym sa vrati z prace, aby isiel uspat dieta... to uz teda vypoveda o jej zaujme o starostlivost. Ja ju nijak nesudim, to su fakty, ak sa zena viac zaujima o flirtovanie a nahananie chlapov ako o vlastne dieta, asi velmi vyspela nebude.
@0silvia0 no pozersm, ze uz zmazany komentar. To bola ona ta fazula?
@lindusss2016 ano, fazula má byť údajná partnerka autora diskusie. Tak snáď sa tu niekto zasa nezabáva...
Prislo mi ze od @veronivka_fazula mam koment.
A pozeram-uz zmazany...
Hm...
To mi tak hrozne nadavala,ze sa to nedalo ani citat??
Pokial vsak je jeho partnerka na MK,mohla by sa vyjadrit-z jej pohladu...
Mozno to vidi inak.
@0silvia0 no ak je to len vymyslene, je to velmi jednoduchy druh zabavy 😳
@osky to bol jeden hromadny pre nas vsetky, tiez som ho nestihla precitat, len ze sudime zenu, ktoru nepozname 🤔
Ahoj aj ja mam 24 teda uz za mesiac 25 ale to je jedno
rada sa zabavam rada chodim vonku rada si vypijem rada tancujem rada robim House party a rada si uzivam zivot ale samozrejme s manzelom!!! Urcite by som si nepozvala kamosa nech sa pride opit bez toho aby som sa neporadila najprv s manzelom a urcite by som neriesila tieto blbosti keby ze mam doma male Dieta ( zatial ziadne deti nemame )
a keby ze sa pohadam s manzelom a chcem si ist prevetrat hlavu vonku tak urcite nie bez dietata !!!
Kazdy tu pise o tom ze potom si odisiel k rodicom aj ty a na dieta ostal jej brat Nieje to samozrejme spravne asi by som sa bala odist uz ked vidim ze manzel odisiel tak predsa to dieta nenecham aj ja a neodidem si prec ale napriek tomu
mne skor ona pride ze je viacej nezodpovedna podla vsetkeho sa o dieta staras viacej nez ona
Je este mlada a zrejme este nieje pripravena byt manzelkou a matkou
Ty mi prides ovela zodpovednejsi a rozumnejsi ako ona si myslim ze ona neciti k tebe to co ty k nej lebo to by zrejme vyzeralo uplne inac
By som skor bola tvrdsia nanu lebo si nevazi co ma doma ze jej pomahas ze sa snazis ze vas zivis a tiez by si si mohol uzivat tak ako ona vypisovat a rozmyslat kedy kde a s kym sa opit tiez mas len 24
@0silvia0 presne to bolo pochopené inak ako som myslela 😉... Nechcela som z toho robiť telenovelu ale poukázať na to že nie všetko je pravda čo čítate na MK 😊
@lindusss2016
@osky
@juliet86
@jaskolka
@renatka1985
@eliska13
@jazlyn
Tak v skratke vám poviem ešte raz moju verziu. O malého sa starám najlepšie ako viem. Celé dni som s ním ja keďže jeho otec chodí domov väčšinou už keď malý spinká. To že ho ide niekedy uspať keď príde z práce? Myslím že normálna vec keďže chcem aby bol aj s malým 😊 že som odišla? Malého uspával otec takže som od neho neodišla cez deň na niekoľko hodín ale na hodinu a vrátila som sa. Potrebovala som chvíľku pre seba pretože sa neustále hádame, v škole som mala toho veľa a rozvádzajú sa mi rodičia. Ja som neodišla z trucu a naše hádky nie sú detinské. Študujem na VŠ externe, chodím cez víkend občas do práce nech prispejem aj ja niečo finančne. Že sa chodím opíjať? 😀 Ako som porodila bola som 2krat s kamarátkami sadnúť a vždy som bola do polnoci doma a vôbec nie opitá 😀 btw jedna kamarátka má doma tiež malé bábo takže sme obidve zlé a nezodpovedné matky? Že si vypisujem na fórach? Toto si on bohužiaľ len vtrepal do hlavy a ja to neviem napraviť. Áno napísala som kamarátovi (omylom) a dali sme sa do reči tak som len spomenula že keď bude u nás v dedine môže sa ozvať. A nie nešla by som s nim sama ale aj kamarátky ho poznajú dlhé roky.
Priateľ sa pekne stará o malého, prvý ho nakŕmil ale zabudol spomenúť ako som ja bola v depkach z toho že mne papať nechcel, kúpal ho prvý pretože ja som mala strach že malému ublížim.
Spávala som s jeho kamarátom ale to sme spolu ešte neboli. Vie že to neskutočne ľutujem a najradšej vymazala z môjho života ale minulosť bohužiaľ nezmením. Vie ako mi ubližuje keď o tom rozpráva a aj tak to robí. Keď som bola tehotná povedal že malý nie je jeho. Po pôrode mi neraz rečami naznačil že som štetka. Jeho podpora keď som mu povedala že sa mi rozvádzajú rodičia? "však teraz to je v móde sa rozvádzať".
Ale to je celé na dlho len som chcela ukázať že nie som taká akú má tu vykreslil pretože malý je pre mňa všetko a nie, nie som zlá a nezodpovedná matka. Verím že o vás nikdy nikto nepovie že ste nezodpovedné matky pretože to čo ste popísali na moju adresu ma neskutočne zasiahlo a zabolelo.
Prajem pekný deň.
@veronicka_fazula každý chápe, že to, čo niekto napíše sem na koňa treba brať s rezervou a že je to len jedna strana mince. Ale rodičia ste vy dvaja, partneri ste vy dvaja, tak v prvom rade by ste mali vy dvaja spolu komunikovať a tráviť čas. Miesto toho ty chodíš s kamoškami, vypisuješ s kamošmi a tvoj partner vypisuje zúfalo na koňa. Čo je na tom také ťažké pochopiť, že začať musíte vy dvaja dialógom, komunikáciou? Ste rodina, máte dieťa, vy máte byť stabilná jednotka, tak si tú stabilitu budujte a hľadajte to, čo vás spája nie to, čo vás rozdeľuje.
Nechapem, ze sa predbiehate, že kto ho prvý okúpal, to akože o čom vypovedá? Dosť detinské
@veronicka_fazula no...presne pre toto som pisala,ze by bolo dobre pocut aj tvoj nazor...
My sme reagovali len na to,co sme citali...
Je zaujimave,ze partner hlada radu ako ta ziskat,ako ta lubit...
A na druhej strane pise nepravdive info?🤔
Potom neviem.
V kazdom pripade,tym ze na neho hned vyletis sa nic nezlepsi,skor naopak.
Treba sa vela rozpravat-nie hadat!!!
A vediet najst kompromis.
Drzim palce!