icon

Prosím poraďte, ako ďalej vo vzťahu.

maros2
16. feb 2020

Ahojte baby viem, som chlap, potreboval by som poradiť máme z partnerkou taký dlhodobejší problém sme spolu už asi skoro dva roky máme spolu syna má 5 skoro 6 mesiacov asi 4mesiace náš vzťah je v kríze sex sme mali za ten čas 6x a ešte taký no spravila sa a tým to haslo odstrčila má zo seba..proste oničom akože aj predtým to bol už taký skôr stereotyp teda bol som jej ukradnutý snažil som sa nech je šťastná fest nieže mi šlo dakedy iba o sex sex je iba niečo navyše k vzťahu len toto je moc až moc sebecké do postele chodíme asi tak že je nervózna z každým dotykom nenechá sa ani pohladiť proste celé zle mňa to fest deprimuje mať ženu vedľa seba a nemôcť sa jej chytiť ani nič proste a som z toho nervózny proste sa točíme v kolotoči synček je smejo jeho priam nik nepočul poriadne plakať viem že si píše z chalanmi flirtuje chce aby jej písali volali teraz to eskalovalo v jeden pondelok som prišiel večer z práce unavený ako kôň a ona hneď začala že som prišiel o hodinku neskôr od našich cez víkend(lebo mi tam spal a nechcel som ho budiť ) a že mu narúšam režim ja som ani poriadne neodpovedal bol som unavený ako pes mysľou som bol ešte v práci tak som šiel uspať malého ona sa somnou hádala bez toho žeby som jej niečo odpovedal alebo niečo proste keď som uspával malého tak mi napísala že ide preč bola vyše polhodinu preč volal som jej lebo zobrala auto či sa jej niečo nestalo každých zhruba z odstupom 15 minút asi 15 krát tak som sa nasral napísal jej sms že idem preč malého zostal strážiť jej brat ja som šiel z trucu k našim bol som tam asi 2 týždne a teraz som pri nej len mi to príde čudné celé ja viem v hádke som výbušný ale až po nejakom čase keď sa to vo mne nazbiera a vykrikujem jej kraviny ale väčšinou sa snažím byť zdržanlivý ono náš vzťah nezačal najlepšie ona spávala z mojím kamarátom (o čom som ja samozrejme nevedel) ale rozumeli sme si tak som to neriešil chodila somnou na výlety bral som ju na motorku dal som jej svojú výstroj ona sa snažila omňa tak som tomu dal šancu potom som motorku predal len kôli nej aby sa omňa nebála(pre motorkára strašné)vždy som hovoril že vzťah budeš mať taký aký si ho spravíš v poslednom čase sa odťahuje odomňa už asi 4-5mesiacov keď som sa jej kedysi pítal tak mi povedala že sama nevie prečo ale teraz sme sa začali hádať kôli maličkostiach teda ona sa háda ja sa iba tak zo zdvorilosti niečo spítam a ona zaútočí viem že to je dôsledok niečoho už som strašne zúfalý ja som ju nikdy nepodviedol niesom taký typ človeka pracoval som vyslovene v ženskom kolektíve kde bolo cca 1000 žien a všetky som poznal chodil som do výroby zo všetkými som si rozumel na firemnej akcii keď sa pripili tie ženy tak vždy som sedel v rohu aby si ma žiadna nevšimla na jednej akcii som vyhral tombolu za noc má obťažovali 4 krásne podnapité ženy a ani z jednou som nič nemal bol som nezadaný mne to proste nedá svedomie mám aj nejaké morálne zásady proste nikdy aj keď ma do nevestinca priniesli opitého chalani ma tam priniesli doslova zdrhol som z tadiaľ preto neviem pochopiť ako niektoré z vás iba tak z niekým spávajú aj ona iba s ním spávala ešte aj vtedy keď som sa jej páčil aj ja ja som strašne otvorený človek sex všetko sa snažím konzultovať v poslednom čase sa s ňou nedá nič. Čo mám robiť ? V poslednom čase ma aj toto serie naposledy som jej iba povedal že z toho pondelka sa necítim dobre tak domňa zaútočila že sme sa 2 dní nebavili.Bývame u jej rodičov som chcel ísť preč len nechcem už asi ona chce ísť do lm pritom by som to mal do práce 100km neviem či to robí naschvál alebo rám dakoho má lebo aj na pokeci má že je z lm( a chce ísť do lm) ja som sa snažil keď máme kapustnicu alebo dajakú firemnú akciu tak nejdem lebo mi to príde ľúto lebo ona musí byť z malým doma snažil som sa jej pomáhať v domácnosti z malým čo ja spravím je zle jej mama ho napchávať topingom čokoládovým to jej nevadí kebyže ja ju ho dám tak ma zastrelí. Každá otázka čo jej položím je hádka môžem hocičo trepnúť z generátora náhodných slov ona kumne bola hnusná snažil som byť o to milší k nej bez výsledku nech robím čo robím bez výsledku viem že každá karta má dve strany aj ja mám tom vinu ale už pomalinku rezignujem.Ps. viem že sex je iba dôsledok niečoho nie príčina ale toto je veľmi jednoduchá rovnica ak sa niečo nezmení ja sa snažím len z jej strany ignor odťahovanie ATP. Proste kedysi som ju chcel požiadať o ruku :(

Strana
z2
veronicka_fazula
18. feb 2020

Čo sa týka vzťahu ten si vyriešime najlepšie ako budeme vedieť. Na ten som poukazovať nechcela a ten rozoberať viacej tu na MK ani nebudem. Len som chcela uviesť na pravú mieru to, že zlá a nezodpovedná matka určite nie som.
@bluka2 nikto sa nepredbieha v tom kto kúpal malého. Ja som hrdá na to že ho priateľ kúpal prvý a že mal na to odvahu. Takže asi to len zle vyznelo.
@0silvia0 neviem prečo stále riešite to že chodím s kamarátkami von 😀 ja osobne na tom nič zlé nevidím keď si raz za pár mesiacov vyrazím s kamarátkami na večeru a pohár vínka 😊 tým že som sa stala mamou neznamená že musím zabudnúť na staré priateľstvá 😉

0silvia0
18. feb 2020

@veronicka_fazula rob ako cítiš. Ak máš potrebu chodiť s kamarátkami von a popri dieťati, škole, práci máš na to čas, tak choď. Ja som nechodila z dôvodu, že som kojila a bolo to pre mňa nekomfortné.

veronicka_fazula
18. feb 2020

@0silvia0 tak ja bohužiaľ nekojím. A myslím že na túto vec máme aj tak každá svoj názor podľa tvojho komentára 😊 Niektoré ženy si myslia že sú lepšie matky len kvôli tomu že sú s dieťaťom doma 24 hodín denne / 7 dní v týždni 😊

0silvia0
18. feb 2020

@veronicka_fazula nikdy som nemala potrebu sa porovnávať kto je lepšia matka, ja súťaživosť neznášam ani vo vzťahoch, ani v živote. Na toto si dávaj hlavne vo vzťahu s partnerom pozor, súťaživosť vzťahy často pochováva.
Ja som tým chcela povedať niečo úplne iné, keďže si to nepochopila, tak dovysvetľujem: myslela som tým, že keďže som dlho kojila - jedno dieťa, potom tehotenstvo, potom som zasa kojila, tak neviem aké je to pri malých deťoch chodiť s kamoškami von, takže neviem posúdiť, lebo som sa k tomu nikdy nedostala. Ale za to, keď deti vyrástli, som všetko podoháňala a doháňam doteraz a nestíham stále, mám stále nejaké aktivity, ale pri mojich aktivitách je väčšinou zúčastnený aj môj manžel. Raz deti vyrastú, odídu (u mňa celkom blízka budúcnosť) a manžel zostane, takže pestovanie vzťahu s manželom je u mňa veľmi významná časť manželstva.

maros2
autor
18. feb 2020

@lindusss2016 Tak nikde som nepovedal že sa nestará jasné že sa stará ani si ho nepohadzujeme ako zemiak,a ja chcem byť z malým chcel som robiť všetko byť čo najviac pri ňom. Lenže mne trhá srdce keď som pri niekom kto sa odťahuje,má potrebu sa hádať. Ja som nebol nikde chodím väčšinou cca o 4-10hodine z práce, Veronika mi robí faktúrou tak vie kde som, ako dlho som v práci.Väčšinou z práce domov... No tak ad.1 nepovedal som že nieje môj nie priamo iba som povedal že je tvoj keď vravíš môj Riško keďže je to náš syn nie iba tvoj. To z Kubom proste ty si zabila povedala si že si s ním bola raz... Teraz nedávno si už bola na byte a Kubo vie aj kde bývame lebo si s ním bola aj tu to má rozčarovalo lebo som myslel že si úprimná kumne. Proste toto je moja chyba to áno ale ty v hádke to sama vytiahneš. Povedal som to ale nemyslel som to tak povedal som ti že nemierajú iba sa rozvádzajú šak sú tu stále môžeš ich navštíviť nič sa nedeje. Možno sa dajú dokopy šak si volajú... Nie nesúťažím iba som chcel deklarovať že niesom z tých čo sa nesnaží vyznelo to inak ja viem.Budovať vzťah to znie tak pekne vždy keď je dobré sa prekonáš zpítam sa niečo nevinné proste ty zareaguješ neadekvátne agresívne že niečo riešime 5 krát tak aj 7 ak sa máme posunúť zas som sa dozvedel niečo nové aj za cenu že si sa pohádala.

maros2
autor
Autor odpoveď zmazal
diplomka2020
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2