icon

Protiklady v partnerstve. Čo vás robí odlišnými?

mimka1402
19. apr 2025

Zdravím. 🙂 V čom ste s partnerom na opačnej strane? V čom ste "protiklady"? My máme protiklad v upratovaní, partner je založený na upratovanie do detailov, umyť riad hneď. Ja zas rada upracem, ale neznervoznuje ma bežný neporiadok. 🙂 Ja som ukecana, on zas šetrí slovami. 😆
Ja milujem chilli, partner nezvláda nič ostré.😁
Čo máte vy? 🙂

henka123123
19. apr 2025

V jedle:mojmu chuti zmzrlina len ovocna a mne zas len smotanova..on pije len sladke vody a ja len mineralku.on ma rad sladke jedla a ja ich nejem absolutne....a rozne taketo...neporiadok neriesime.poriadok sme este nemali nikdy....on ma rad scifi filmy a ja ich zas neznasam.milujem horory a tie zas on neznasa...nema rad a vyhyba sa navstevam u nas doma..ja zas milujem navstevy u nas doma.grilovacky a tak...a tak mame toho viac

enmery
19. apr 2025

Introvert a totálny extrovert😄 A to je len začiatok.

aniele
19. apr 2025

V mnohom sme si podobní, rozdiely sa časom zmenšili, prispôsobili sme sa jeden druhému. Ja už nemám natoľko vrtuľu v zadku, on začal vidieť (aj realizovať) robotu okolo domu. Rozdiel ostal v nakupovaní. On ho miluje (aj ceny a zľavy si pamätá!), ja neznášam. Ja rada a veľa čítam, on nie, hoci aj v tom sa posunul (ale to má dôvod, je dyslektik).

hankab
19. apr 2025

@mimka1402 my rovnako, co sa tyka toho poriadku. On chce mat napr. teraz na Velku noc vsetko tip top, ja mam nervy, ze polovicu “dovolenky” stravime upratovanim. A pritom necakame ziadnu navstevu a len zabijame volny cas, ktory by sme mohli vyuzit uplne inak.
Je velky detialista, vsetko chce mat hotove hned. Ja naopak, vela veci robim len aby boli hotove, mnohe, ktore ma nenahanaju nechavam casto na poslednu chvilu.
A co ma rozculuje uplne najviac - zboznuje vsetky tradicne slovenske jedla, najradsej by od pondelka do piatku jedol rezne, svieckovu, gulas, halusky, kuracinu na 5 sposobov a zase dookola. Nic netradicne donho nedostanem, sushi nema rad, ryby tiez, cinske jedla jak by dal. Takze sa musim velmi premahat a prisposobovat vo vareni.

ksenia16
19. apr 2025

@henka123123 čo vôbec máte spoločné?

henka123123
19. apr 2025

@ksenia16 deti

fadama
19. apr 2025

Muž mastné,ja suché mäso.
Muž cestoviny miluje,ja ich nezjem.
Muž skôr omackove jedlo,ja skôr suchšie.
Muž klasické ponožky,ja len tie krátke kotníkové.
Muž čiernu,ja bielu 😂😂

enmery
19. apr 2025

@fadama Skvelo sa dopĺňate😉

mischy00
19. apr 2025

Muž je skôr prakticky, do lesa, do monterok a ja by som si tak chcela obliecť krásne šaty a ísť na ples, do divadla🙄🙄🙄😐

aurora33
19. apr 2025

@mimka1402 môj manžel musí byť všade načas a ja všade (okrem prace) meškám. Napríklad keď nás pozvú na návštevu o 17:00, preňho to znamená, ze minútu pred už musime stat pred ich dverami, ja si v hlave uložím, že 17:10 ideme z domu 😃😂😂

fadama
19. apr 2025

@enmery 😁😁 hlavne s varením je u nás problém 😁

lindous
19. apr 2025

V jedle je toho celkom dosť 😅 ale navarit vieme tak, aby sme si aj obaja pochutnali, pripadne občas každý navarí iba pre seba… a čo sa týka nejakých povahových vlastnosti, tak ja som typ čo vidí pohár poloplný, on skôr poloprázdny a pekne sa v tom dopĺňame, ja mu ukážem aj tie pekné stránky veci, keď treba a on ma zase občas vráti trochu nohami na zem 😊

ivangeline
19. apr 2025

Fajn test som minule robila. Od Jill Savage, Personál Systems Inventory. Nájdete online zadarmo na ísť stránke. ;)

andrejka1974
19. apr 2025

@mimka1402 môj ma rad rezne bravčové ja kuracie , on miluje štipľavé ja nie a v upratovaní sme obaja v pohode , keď treba upratať upravené , ale zase keď potrebujeme vypnúť tak vypneme a nerobíme nič

anos18
19. apr 2025

@mimka1402 ja som pokojný, trpezlivý typ a on jedoš

petamich
19. apr 2025

U nas by bolo jednoduchsie vymenovat v com sme si podobni a neviem, ci by som tri veci nasla, tak asi tak 😂

marica61
19. apr 2025

@mimka1402 Ja rozprávam doma málo a manzel
od rána do večera.🤣🤣🤣

zzzzza
19. apr 2025

@mimka1402 my sme Vo všetkom 🙂

liz_lemon
25. apr 2025

on šetrí, ja míňam 😂