icon

Prvé rande s prenocovaním

24. nov 2025

Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?

Strana
zobaka
24. nov 2025

nie

anonym_cff443
24. nov 2025

Doverujes cudziemu cloveku, ktoreho si ani nevidela???? Kazdy psychopat posobi seriozne, kedze ukryvaju svoju prsvu tvar🫣.

pribinak
24. nov 2025

Prvé rande a ty mu už doverujes 🤣🤣🤣🤣 teším sa na ďalšie príbehy 😀😀😀😀

anonym_1ba72c
24. nov 2025

Doverujes mi po týždni písania? A to mas davno po 40? Je velmi seriozny? Vsak o nim nic nevies...kazdopadne, ak nehrozi, ze sa bezhlavo zamilujes, tak si kludne nezavazne uzi. Ale, aspon informuj okolie, kde sa budes nachadzat a chod si svojim autom...

enmery
24. nov 2025

NIE!Zbláznila si sa? Nestojíš mu ani 5 eur za kávu, chce sex a ty sa mu ideš podložiť a ešte si ho v živote nevidela.

anonym_cad7a5
24. nov 2025

@anonym_autor nie, lebo nie som sibnuta pubertacka. Vyzerá to vždy komicky, keď stará mladou chcela by byť a správa sa ako naivná pätnástka. 40 je už dávno za tebou a ty hľadáš chlapa na zoznamke. Ak teda nie si vdova, tak je to na zamyslenie, prečo žena po 40 nemá stabilného a seriozneho partnera ale vyhľadáva chujov po zoznamkach. Keď uvazujes tak, ako píšeš, nečudo, tvoje doterajšie vzťahy museli byť terno.

ariannazara
24. nov 2025

Nie, bala by som sa ze ma tam niekde zaskrti😆po tom vsetkom co sa posledny cas deje,tak urcite nie

ciama
24. nov 2025

@anonym_autor nie, isto by som do toho nesla a uz vobec nie len po tyzdnovom pisani. Ved ho vobec nepoznas, vobec nevies co sa v tom cloveku ukryva. Prve rande vyslovene v restauracii treba absolvovat alebo v nejakom bare

anonym_cff443
24. nov 2025

Mna by inak zaujimalo ake pravidla dal😄?

mischy00
24. nov 2025

Ze pravidlá 😀😀....pozvi ho k sebe na 2 dni, co ti povie

maca1984
24. nov 2025

Ani keby som mala násť rokov ...
Je to cudzí človek, napísať môže čokoľvek.

anonym_07553f
24. nov 2025

🍿

anonym_34f0e4
24. nov 2025

a este je aj lakomi...keby aspon hotel zaplatil ..spa vikend .. ale domov? chcela stara mladou byt ostala jej hola rit- to poznas? alebo ta len skusa-cis i jednou z tych radodajok ... citit to co a mladi neznamena byt radodajka..stale mozes byt poblaznena,ale zachovat si svoju hrdost a kus damy v sebe ..

sissy27
24. nov 2025

@anonym_autor sex na prvom rande je ok, ak to tak obaja citia. Ale este si ho nevidela, uz mu doverujes - to by ma zaujimalo, na zaklade coho 😳 a je seriozny ale manipuluje ta? To mi nejako nevychadza, ako to mozes vobec dat do jednej vety??
Dospela zena a rozum nikde… este nevies ani ci sa ti bude pacit nazivo, ci mu nesmrdi z ust, ani jeho cele meno a uz si vychystana stravit unho rovno cely vikend… toto nemoze dobre dopadnut.

zuzanita1609
24. nov 2025

Tak,to by som neviem aká zúfalá musela byť. Určite nie a to vôbec nie som svätá.

anonym_6c9e38
24. nov 2025

Záleží, ak by som chcela sex, išla by som do toho, ale predtým ho vidieť aj na verejnosti,nie hneď do bytu...

zuzanita1609
24. nov 2025

A vôbec,čo ti také ponúka,keď mu nestojiš ani za ten hotel, večeru? Mne to príde,akokeby si bola dllllllllllllllllllllllllllllllho bez chlapa a načisto si potratila rozum.

mischy00
24. nov 2025

Toto mi príde ako 50 odtieňov sivej.....moje pravidlá a ty poslúchaj. Ale tuším aj ten ju skôr pozval na večeru ako rovno do svojej izbičky 🙃

ibrunova
24. nov 2025

Žena po 40 a názory ako 15 ročná.. Ako môžeš dôverovať niekomu, koho si v živote nevidela?

mimikarol
24. nov 2025

To nemyslíš vážne??? Si až tak naivná, sprostá, zúfalá alebo nadržaná?????

autor
24. nov 2025
@ibrunova

Žena po 40 a názory ako 15 ročná.. Ako môžeš dôverovať niekomu, koho si v živote nevidela?

@ibrunova ty si nesla nikdy na prve rande? vzdy si sla az na druhe? nechapem ako si mohla ist na prve rande s niekym koho si nikdy nepoznala. Co akby ti nieco dal do kavy? alebo za restauraciou ti ublizil?

anonym_39e9ec
24. nov 2025

určite nie. aj keby mali všetky miestnosti kľúčik na zamykanie - aj tak by som sa bála že dvere alebo vyvalí, alebo ma bude sledovať v izbe cez nejakú vyvŕtanú dieru o ktorej neviem. popr. ti nasype drogy do pitia.

autor
24. nov 2025
@ariannazara

Nie, bala by som sa ze ma tam niekde zaskrti😆po tom vsetkom co sa posledny cas deje,tak urcite nie

@ariannazara Zaskrti? Zaskrtil ta niekto s kym si bola v prvy den v parku sa prejst ? ja mam dojem ze ak ta niekto chce zaskrtit tak mu je jedno ci ma na to 2 min v parku na romantickej lavicke alebo ci ma na to 40 hodin u neho doma, nie?

zuzanita1609
24. nov 2025
@anonym_autor

@ariannazara Zaskrti? Zaskrtil ta niekto s kym si bola v prvy den v parku sa prejst ? ja mam dojem ze ak ta niekto chce zaskrtit tak mu je jedno ci ma na to 2 min v parku na romantickej lavicke alebo ci ma na to 40 hodin u neho doma, nie?

@anonym_autor si asi nepočula na Čechách,kde niekoľko dní veznil vo svojom dome mladú ženu nejaký kamionista,že? A našli ju vo veľmi biednom stave a mala menej ako ty a nik nič nepočul, nevšimol, keby sa jej nepodarilo újsť,kto vie,akoby dopadala.

autor
24. nov 2025
@ciama

@anonym_autor nie, isto by som do toho nesla a uz vobec nie len po tyzdnovom pisani. Ved ho vobec nepoznas, vobec nevies co sa v tom cloveku ukryva. Prve rande vyslovene v restauracii treba absolvovat alebo v nejakom bare

@ciama Ono to tak je a nieje, Sice tyzden pisania, ale je to velmi znama osoba, znamy je prave svojou serioznostou a mnohe ho zrejme poznate.

telefon00
24. nov 2025

@anonym_autor pohoda, budeš mať u neho kľud a možno to vyjde... a možno nie. Každopádne verím, že obaja zažijete super chvíle 💪😍

ibrunova
24. nov 2025
@anonym_autor

@ibrunova ty si nesla nikdy na prve rande? vzdy si sla az na druhe? nechapem ako si mohla ist na prve rande s niekym koho si nikdy nepoznala. Co akby ti nieco dal do kavy? alebo za restauraciou ti ublizil?

@anonym_autor šla som na prvé, ale nie k cudziemu chlapovi domov

telefon00
Autor odpoveď zmazal
ivik4
24. nov 2025

Moja kamaratka mala uplne rovnake pozvanie na prve rande. Chvalabohu ze ma dost rozumu a nesla. Keby sa v noci nieco zvrtne nie prijemne, neviem neviem ako by sa od neho dostala .
Samozrejme ked nesuhlasila, uz sa neozval. Keby je tak seriozny, daju par beznych stretnuti a potom by v pohode sla. Normalne by to akceptoval

ibrunova
24. nov 2025
@anonym_autor

@ciama Ono to tak je a nieje, Sice tyzden pisania, ale je to velmi znama osoba, znamy je prave svojou serioznostou a mnohe ho zrejme poznate.

@anonym_autor a volá sa Boris 😍

Strana