Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
Doverujes cudziemu cloveku, ktoreho si ani nevidela???? Kazdy psychopat posobi seriozne, kedze ukryvaju svoju prsvu tvar🫣.
Prvé rande a ty mu už doverujes 🤣🤣🤣🤣 teším sa na ďalšie príbehy 😀😀😀😀
Doverujes mi po týždni písania? A to mas davno po 40? Je velmi seriozny? Vsak o nim nic nevies...kazdopadne, ak nehrozi, ze sa bezhlavo zamilujes, tak si kludne nezavazne uzi. Ale, aspon informuj okolie, kde sa budes nachadzat a chod si svojim autom...
NIE!Zbláznila si sa? Nestojíš mu ani 5 eur za kávu, chce sex a ty sa mu ideš podložiť a ešte si ho v živote nevidela.
@anonym_autor nie, lebo nie som sibnuta pubertacka. Vyzerá to vždy komicky, keď stará mladou chcela by byť a správa sa ako naivná pätnástka. 40 je už dávno za tebou a ty hľadáš chlapa na zoznamke. Ak teda nie si vdova, tak je to na zamyslenie, prečo žena po 40 nemá stabilného a seriozneho partnera ale vyhľadáva chujov po zoznamkach. Keď uvazujes tak, ako píšeš, nečudo, tvoje doterajšie vzťahy museli byť terno.
Nie, bala by som sa ze ma tam niekde zaskrti😆po tom vsetkom co sa posledny cas deje,tak urcite nie
@anonym_autor nie, isto by som do toho nesla a uz vobec nie len po tyzdnovom pisani. Ved ho vobec nepoznas, vobec nevies co sa v tom cloveku ukryva. Prve rande vyslovene v restauracii treba absolvovat alebo v nejakom bare
Mna by inak zaujimalo ake pravidla dal😄?
Ze pravidlá 😀😀....pozvi ho k sebe na 2 dni, co ti povie
Ani keby som mala násť rokov ...
Je to cudzí človek, napísať môže čokoľvek.
🍿
a este je aj lakomi...keby aspon hotel zaplatil ..spa vikend .. ale domov? chcela stara mladou byt ostala jej hola rit- to poznas? alebo ta len skusa-cis i jednou z tych radodajok ... citit to co a mladi neznamena byt radodajka..stale mozes byt poblaznena,ale zachovat si svoju hrdost a kus damy v sebe ..
@anonym_autor sex na prvom rande je ok, ak to tak obaja citia. Ale este si ho nevidela, uz mu doverujes - to by ma zaujimalo, na zaklade coho 😳 a je seriozny ale manipuluje ta? To mi nejako nevychadza, ako to mozes vobec dat do jednej vety??
Dospela zena a rozum nikde… este nevies ani ci sa ti bude pacit nazivo, ci mu nesmrdi z ust, ani jeho cele meno a uz si vychystana stravit unho rovno cely vikend… toto nemoze dobre dopadnut.
Tak,to by som neviem aká zúfalá musela byť. Určite nie a to vôbec nie som svätá.
Záleží, ak by som chcela sex, išla by som do toho, ale predtým ho vidieť aj na verejnosti,nie hneď do bytu...
A vôbec,čo ti také ponúka,keď mu nestojiš ani za ten hotel, večeru? Mne to príde,akokeby si bola dllllllllllllllllllllllllllllllho bez chlapa a načisto si potratila rozum.
Toto mi príde ako 50 odtieňov sivej.....moje pravidlá a ty poslúchaj. Ale tuším aj ten ju skôr pozval na večeru ako rovno do svojej izbičky 🙃
Žena po 40 a názory ako 15 ročná.. Ako môžeš dôverovať niekomu, koho si v živote nevidela?
To nemyslíš vážne??? Si až tak naivná, sprostá, zúfalá alebo nadržaná?????
Žena po 40 a názory ako 15 ročná.. Ako môžeš dôverovať niekomu, koho si v živote nevidela?
@ibrunova ty si nesla nikdy na prve rande? vzdy si sla az na druhe? nechapem ako si mohla ist na prve rande s niekym koho si nikdy nepoznala. Co akby ti nieco dal do kavy? alebo za restauraciou ti ublizil?
určite nie. aj keby mali všetky miestnosti kľúčik na zamykanie - aj tak by som sa bála že dvere alebo vyvalí, alebo ma bude sledovať v izbe cez nejakú vyvŕtanú dieru o ktorej neviem. popr. ti nasype drogy do pitia.
Nie, bala by som sa ze ma tam niekde zaskrti😆po tom vsetkom co sa posledny cas deje,tak urcite nie
@ariannazara Zaskrti? Zaskrtil ta niekto s kym si bola v prvy den v parku sa prejst ? ja mam dojem ze ak ta niekto chce zaskrtit tak mu je jedno ci ma na to 2 min v parku na romantickej lavicke alebo ci ma na to 40 hodin u neho doma, nie?
@ariannazara Zaskrti? Zaskrtil ta niekto s kym si bola v prvy den v parku sa prejst ? ja mam dojem ze ak ta niekto chce zaskrtit tak mu je jedno ci ma na to 2 min v parku na romantickej lavicke alebo ci ma na to 40 hodin u neho doma, nie?
@anonym_autor si asi nepočula na Čechách,kde niekoľko dní veznil vo svojom dome mladú ženu nejaký kamionista,že? A našli ju vo veľmi biednom stave a mala menej ako ty a nik nič nepočul, nevšimol, keby sa jej nepodarilo újsť,kto vie,akoby dopadala.
@anonym_autor nie, isto by som do toho nesla a uz vobec nie len po tyzdnovom pisani. Ved ho vobec nepoznas, vobec nevies co sa v tom cloveku ukryva. Prve rande vyslovene v restauracii treba absolvovat alebo v nejakom bare
@ciama Ono to tak je a nieje, Sice tyzden pisania, ale je to velmi znama osoba, znamy je prave svojou serioznostou a mnohe ho zrejme poznate.
@anonym_autor pohoda, budeš mať u neho kľud a možno to vyjde... a možno nie. Každopádne verím, že obaja zažijete super chvíle 💪😍
@ibrunova ty si nesla nikdy na prve rande? vzdy si sla az na druhe? nechapem ako si mohla ist na prve rande s niekym koho si nikdy nepoznala. Co akby ti nieco dal do kavy? alebo za restauraciou ti ublizil?
@anonym_autor šla som na prvé, ale nie k cudziemu chlapovi domov
Moja kamaratka mala uplne rovnake pozvanie na prve rande. Chvalabohu ze ma dost rozumu a nesla. Keby sa v noci nieco zvrtne nie prijemne, neviem neviem ako by sa od neho dostala .
Samozrejme ked nesuhlasila, uz sa neozval. Keby je tak seriozny, daju par beznych stretnuti a potom by v pohode sla. Normalne by to akceptoval

nie