Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
Žena, ty si asi nikoho dlho nemala,že? Po týždni niekomu dôverovať 🤦♀️ však a akú radu chceš? Keď ťa svrbí,tak choď a nemusíš sa pýtať, či by niekto šiel, alebo nie.
@anonym_autor no ak si už toto nepochopila, tak ti niet pomoci.
@ibrunovamoja kamaratka mala ist v lete do chorvatska, dobre ze nesla a mala dostatok rozumu, ved co by robila keby sa im tam minie benzin alebo pokazi auto. a tak im bolo doma super v detskom bazene. toto tam napisala
Väcsiu nez ju mas ty sama ked by si sla ku chlapovi ktoreho osobne nepoznas. Podla komentarov usudzujem ze si cakala ine odpovede a teraz si vlastne aj nahnevana.
Vsak Ti len piseme odpovede ty hodnota .. sama si sa pytala a zalozila diskusiu.
Uzi si s nim ,nam je to naozaj jedno, si dospela
@ibrunovamoja kamaratka mala ist v lete do chorvatska, dobre ze nesla a mala dostatok rozumu, ved co by robila keby sa im tam minie benzin alebo pokazi auto. a tak im bolo doma super v detskom bazene. toto tam napisala
@anonym_autor nie. Tu ide o to, že s CUDZÍM človekom na byt ísť je riziko.
Nie, že ideš s rodinou do Chorvátska a pokazí sa ti auto.
Ak si ho nikdy predtým nevidela, tak by som nešla, reálne nevieš čo je to za človeka, cez zoznamku môžu mať tí ľudia úplne iný vibe ako v realite… akože prepáč, ja som síce tiež vošla k cudziemu chlapovi do bytu, ktorého som poznala pár týždňov len z baru kde som robila. Ale 1.mala som 17, takže takáto sprostosť ospravedlniteľná, lebo predsa som bola nesmeteľná a najmúdrejšie 😅 2. Bol to jedného čašníka kamarát a 3. Bola tam párty s xy ľuďmi… síce je ten chlap teraz môj manžel 🙂. Dnes by som takú vec už neurobila a už vôbec nie k niekomu, koho som nikdy nevidela . A to mám len o pár rokov viac, než som mala vtedy. Kdežto ty máš 40 a rozum si potratila.
@ibrunova A ako by si sa zachovala keby ides do chorvatska kde to nepoznas, nevies jazyk, netusis kto ta na tej vile prepadne a unesie, a este sa ti minie benzin a auto sa pokazi? co by si tam robila?
@anonym_autor ty si asi robíš prču, alebo si fakt taká nechápavá a dlho bez chlapa.
Buď si blbá jak tágo, alebo si sa prišla pochváliť že o teba konečne niekto zakopol a ešte aj " známy". Tak vyklop to meno, my zavaukáme a môžeš to tu ukončiť. Nemusis to tu naťahovať na desať strán.
Ona len chcela čítať úplne niečo iné a troška to zamrzelo,že nie každá žena považuje za normálne ísť s chudzím mužom k nemu domov,keď ho nepozná. 🙄 (Ozaj by som ešte pochopila,keby napíšeš,že máš 15-17 rokov).
@anonym_autor mam 16, takmer 17 rocnu dceru a uz par rokov jej okrem ineho prizvukujem aj to, ze s chlapcom, ktoreho nepozna, nikdy nikam, kde bude sama, kde nebudu ini ludia. ziaden psychopat nevyzera na prvy pohlad ako psychopat! ako dospelu zenu by mi ani nenapadlo ist s cudzim clovekom ani na prechadzku do lesa, nie sa s nim zasit niekam do domu.
Netrpíš ťažkou depresiou alebo niečím iným? Máš evidentne problém s vnímaním reality, čo môže viesť k neschopnosti posúdiť nebezpečné situácie. Konať takto impulzívne v tvojom veku, bez zhodnotenia rizika, je zvláštne.
Ty nepotrebuješ radu, aj tak tam pôjdeš.
Na čo sa tu pýtaš na názory, keď ich potom zhadzuješ? Veď si sprav podľa seba. Podľa mňa očakávaš niečo v štýle Christiana Greya. A ten chlap zasa očakáva ľahký sex bez finančnej útraty.
A nebol to náhodou tento pán? 🤭🤣
@anonym_d444f1 to je kto?
@anonym_autor toto zavana pruserom. A kde si sa s tym človekom ktorého zrejme všetky poznáme akože zoznámila? Na zoznamke?
@anonym_autor mam 16, takmer 17 rocnu dceru a uz par rokov jej okrem ineho prizvukujem aj to, ze s chlapcom, ktoreho nepozna, nikdy nikam, kde bude sama, kde nebudu ini ludia. ziaden psychopat nevyzera na prvy pohlad ako psychopat! ako dospelu zenu by mi ani nenapadlo ist s cudzim clovekom ani na prechadzku do lesa, nie sa s nim zasit niekam do domu.
@matkahelka napisala si "" ziaden psychopat nevyzera na prvy pohlad ako psychopat! "" z toho mame sudit ze ak sa ty tvaris seriozne tak pises o sebe? alebo ze tu v diskusii kazda jedna moze byt psychopat kedze tak sa netvaria?
A nebol to náhodou tento pán? 🤭🤣
@anonym_d444f1 Kto preboha to je?
Netrpíš ťažkou depresiou alebo niečím iným? Máš evidentne problém s vnímaním reality, čo môže viesť k neschopnosti posúdiť nebezpečné situácie. Konať takto impulzívne v tvojom veku, bez zhodnotenia rizika, je zvláštne.
Ty nepotrebuješ radu, aj tak tam pôjdeš.
@ika02 vieš čo? Navrhujem ti pozrieť na YouTube tieto podcasts: krimipříbehy, vražedná mysl, Eduard Bitke, Opeavdove zločiny, Nikol Kaštylova je ich kopa. A vieš prečo, lebo títo youtubery roky rokúce vydávajú každý týždeň nejaké hrôzostrašné video o tom ako išla žena na rande a už sa nevrátila. Bože, fakt ako rozum žiaden. Aj keby ťa nechcel zabiť, tak ťa použije ako rohožku na sex a z toho nikdy vzťah nebude, keď je manipulátor a ešte aj HPV vírus a iné chuťovky ako chlamidie chytiš. Keď už nemáš sebaúctu, myslí na svoje zdravie a život.
@matkahelka napisala si "" ziaden psychopat nevyzera na prvy pohlad ako psychopat! "" z toho mame sudit ze ak sa ty tvaris seriozne tak pises o sebe? alebo ze tu v diskusii kazda jedna moze byt psychopat kedze tak sa netvaria?
@anonym_autor Si robíš srandu z nás. Tak inak, len on a jeho pravidlá. Ak má rád poriadne tvrdý sex, kam poutekaš, či sa necháš znásilnilť, lebo jemu nestojíš ani za 5 eur na kávu a on určuje pravidlá.
Naživo sa Ti vôbec nemusí páčiť, ani Ti voňať. Darmo tu prskáš na baby. Naposledy tu takto prskal jeden chlap, ktorý sa mal prvýkrát stretnúť s krásnou dlho nohou štíhlou blondinou uňho doma a dokonca vyhodil kvôli nej posteľ po ex, lebo madam to chcela. A vieš ako to dopadlo?Že o tom chlapec ani nechce rozprávať.
A hanbí sa.
Ešte aby to nebol nejaký obyčajný slizký úchyl, čo sa vydáva za nejakého známeho playboya.
@anonym_autor žena spamätaj sa, takýto sebavedomý Fero z vlckoviec chce mať zadarmo sex,nič viac. Ak si s tým ok, choď do toho. A nečuduj sa, že drvivá väčšina žien sex na počkanie zadarmo neposkytuje.
@anonym_autor čo keď ma HIV? 🤔
Ale no...autorka sa chcela pochvalit, ze ma zase o nu niekto zaujem, cakala, ako jej napisete, ze je to cele uplne v pohode, a vy ste ju takto zdzubali😄😃
Počula som príliš veľa krimi príbehov aby som takéto niečo urobila 🙈
Ale no...autorka sa chcela pochvalit, ze ma zase o nu niekto zaujem, cakala, ako jej napisete, ze je to cele uplne v pohode, a vy ste ju takto zdzubali😄😃
@luccys ❤❤❤

Moja kamaratka mala uplne rovnake pozvanie na prve rande. Chvalabohu ze ma dost rozumu a nesla. Keby sa v noci nieco zvrtne nie prijemne, neviem neviem ako by sa od neho dostala .
Samozrejme ked nesuhlasila, uz sa neozval. Keby je tak seriozny, daju par beznych stretnuti a potom by v pohode sla. Normalne by to akceptoval
@ivik4 prosim ta. aku hodnotu ma toto co si napisla?