icon

Prvé stretnutie so svokrovcami: Kto má platiť večeru?

24. júl 2024

Dievcata, chcem poprosit o vas nazor...zajtra sme boli pozvani na veceru kedze bude mat svokra meniny a zaroven to bude prvykrat kedy sa stretnem s priatelovymi rodicmi...pytala som sa priatela co kupit idealne aj ako nejaky zvitaci darcek...zhodli sme sa na kytici pre mamu a flasi pre otca...vraj su rodicia velmi vyberavi a ine darceky by som im nevedela kupit...ale vraj by bolo dobre ak by som zaplatila veceru...to ma trochu zarazilo...lebo som bola pozvana ja...ked som sa zacala na to dopytovat priatela tak povedal ze ju mozeme zaplatit na polku ak by sa ho rodicia neskor pytali...ja nemam problem s tym nieco zaplatit ale ak som bola niekde pozvana tak mi to pride cudne...navyse svokrovci uz vybrali restauraciu...ak mam platit ja, potom by som chcela mat aj v tomto volbu...co si o tomto myslite?

Strana
z4
muchotrafka298
31. júl 2024

@0silvia0 tiez som jeho rodine kupovala k sviatkom darceky, za seba, nechcela som od neho nic. Ale malo im bolo. Cize ja ked som to zazila, tak to viem pochopit, ze ano, aj taki su ludia a treba od nich utekat.

0silvia0
31. júl 2024

@muchotrafka298 ja pevne verím, že autorka sa správne rozhodne a nenechá sa vyciciavať

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
sense
31. júl 2024

Neposlala by som mu nič. A ak by som to brala ako poslednu večeru poslala by som mu Max za to čo som ja jedla a bey bey...
Pretože tvoj frajer je vychcany a mamka sa už teraz príliš stara

matullienka
31. júl 2024

Fuu s takýmto by som veru čas nestrácala, bude horšie ak spolu zostanete. Po 30 ľudia začínajú zakladať rodinu a s takýmto človekom si to neviem predstaviť. Zbytočne stratený čas

sense
31. júl 2024

@nika1971 tak mňa tiež partner predstavil rodičom asi po 3 mesiacoch a sme spolu už viac ako 5 rokov. A partnerova matka sa ani nie po roku známosti vydávala a sú spolu viac ako 20 rokov

wonder13
31. júl 2024

Mňa by zaujímala ta hádka, kt ste mali ... Aké argumenty mal, aký postoj , ako reagoval ? Bránil svoju matku ?
Viem si predstaviť tvoje sklamanie, 3m vzťah, to máš ešte ružové okuliare,motýle v bruchu, už aj zoznámiť ťa chce s rodičmi....to všetko je tak pozitívne a potom príde ľadová sprcha kvôli plateniu. No mňa by to tak sklamalo, že asi by som to nerozdychala.

clementisa
23. nov 2024

Dala by som mu jasne najavo že toto sa nerobí

Strana
z4