Prvý vzťah vo vyššom veku: Skúsenosti a rady
Chcela by som sa spýtať či sú to nejaké ženy ktoré mali prvý vzťah vo vyššom veku. Mám 21 som panna a mám obavy že nikdy nespoznám nikoho koho budem milovať .
Cakala som uplne iny vyssi vek. Ty si este len taka zubrienka😉
V 20 som mala prvý vážny vzťah, v 25 prišiel môj manžel. Neboj sa, nemáš vyšší vek
21 a vyssi vek :D ale prosim ta! Neboj sa, aj muzov je takych vela, len sa ti mozno hned nepriznaju, ze su este neskuseni
Zďaleka, ale že ani zďaleka, nie si jediná 21 ročná panna.
Neboj sa, všetko príde. Kamoška mala prvý vážny vzťah v 27 a úplne v pohode.
V tvojom veku som tiez bola este panna a skusenost som mala akurat tak s nejakou tou pusou a flirtom. A nebola som jedina alebo posledna panna siroko daleko. Prvy vazny vztah bol vlastne az s mojim mozum a mala som 27, ked sme sa spoznali.
A poznam baby, co mali prveho frajera az po 30-tke.
21 je vyšší vek? Ja som čakala, ze napíšeš tak 40 a viac😊
Veď 21 rokov, to si úplne mladučká, prečo máš pocit, ze sa musíš ponáhľať?
Ja som mala prvý vážny vzťah v 32 rokoch, v 35 som sa vydala za terajšieho manžela (druhý vzťah). Mám 42 rokov, dve deti, nemám pocit, ze mi niečo ušlo.
ja som spoznala toho praveho az v 24r., o 2r bola svadba a sex pred svadbou sme nemali. Sme spolu stastne uz skoro 14r. Starsi uz vedia co chcu. 20r len oblbuju rozkom a casto su to este deti co sa tyka chalanov...ti dostavaju rozum casto az po 25r...niektori aj neskor, niektori su vyspeli aj skor.
aj ja som cakala ze napises ze mas 40+ (co stale nie je nejaky vyssi vek vo vseobecnosti, ale v suvislosti s tym prvym vztahom). vobec sa tym netrap. poviem ti za seba - mala som prvy sex v 19, medzi kamoskami jedna z poslednych a dnes si hovorim ze kludne by som sj dlhsie pockala. absolutne som netusila o com sex je, co sa mi paci a co naopak nie. niekedy rozmyslam ze ako mozu sexovat 14-15 rocni 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ urcite si niekoho najdes autorka. Kazdy to mame inak...vsetko je ako ma byt a potom to bude stat za to 🙂
21 nie je vyssi vek, mas minimalne 10 rokov este, po tej 30tke to bude uz tazsie
22 som spoznala manžela a aj to sme boli ešte rok kamoši, kým sme sa dali dokopy 😁
A mám kamošky, ďalší rok 30tky, nemali ešte vážny vzťah (a pritom sú to úžasné baby).
Neplaš sa, neboj sa, neskáč ani hneď do postele s prvým, čo príde, kým si nebudeš istá.
Ale zároveň, nečakaj na zázrak zo svojej izby (poznám aj také).
Skúšaj nové aktivity, športy, hobby, koncerty, festivaly, brigády, cestuj veľa, ak sa dá, rozvíjaj seba. A ten človek sa ti pripletie pod nohy, ani nevieš ako 😊
Myslela som že máš vyše 30. Tvoj vek je úplne v poriadku, aj to že si ešte panna. Niektorí muži to dokonca ocenia...hlavne keď už hľadajú tú pravú do manželstva.
Buď sama sebou, usmievaj sa na svet a ono to príde. Hlavne nesed doma, lebo potom už len kuriér alebo chlapec z donáškovej služby ti zostava.
Si ma rozosmiala,ja som čakala,ze píše aspoň 35 ročná žena.Dievca,celý život máš pred sebou,nie je to tragédia,skôr rarita.Drz sa,nezufaj,ak má prísť,tak ten pravý príde,keď to nebudeš čakať😉
Mám niekoľko rokov po 30tke, vzťahy som mala, aj sme spolu žili, sex sme nemali (nie som veriaca, ale mám zásady a nepotrebujem v živote striedať chlapov). Som spokojná aj ako single a stará si nepripadám. V Tvojom veku som tiež mala obdobie, že si nikoho nenájdem, a tak som strácala čas (našťastie, len pár mesiacov) s človekom, ktorý za to nestál. Takže netlač na pílu.

S mužom som začala chodiť v 23, vydala som sa ako 25 ročná. Vyšší vek je od 35 hore. Ty si ešte mladunka