Psychické a fyzické týranie od partnera
Ahojte baby idem sa sem vyrozprávať a vyliať si srdce ..s priateľom sme boli spolu 5rokov máme krásnu dcérku a synčeka no priateľ mi stále všetko vyčítal a psychicki aj fyzicky má týral no dnes to vybuchlo začali sme sa hádať kvôli financiám ohľadom deti keďže všetko zatahujrm ja ohľadne ich a on len vo sa týka domasnocti niekedy ani to nie a tak som mu povedala že ty kokot prijebany už sa spamätaj a vtom ma chytil za vlasy ťahal ma za ne a začal Domna kopať no ja som v Tom hneď zavolala mamine a idem teraz knej ale len zo synčekom lebo mi dcérku nechcel dať ani násilím mamina zavolala naňho políciu no nechcela som mať zbytočne opletačky a rýchlo ísť od neho preč tak som ich zrušila ...ale inému už cítim len odpor a nikdy sa už inému nevrátim baby prosím vás ako získam čo najrýchlejšie malú k sebe keďže súd bude trvať dlho a ja bez dcérky nevydrzim som stoho hotovoa ..prepáčte tie pravipisne chyby ale píšem s veľkým plačom keďže mi je strane ľúto za dcérkou baby prosím poraďte 😭😭😭😭😭😭😭
@liana2001 ak ťa týral...ja by som určite s takým človek deti nenechala...aj keď je to ich bio otec...chúďatko dievčatko, keď si predstavím čo u vás bolo a za akých okolností si ju tam nechala a len so synom odišla...ja by som ho skôr prizabila ako tam dcéru nechala...urobila si veľkú chybu...vec sa má tak, že on je tiež rodič má také isté právo na deti ako ty...to, že ťa týral je "len" tvoje slovo proti jeho...máš dôkaz?
a inak...áno dobre je do manželskej hádky ťahať rodičov
On ta akoze tyra a ty mu "len" nadavas do k...? Preco sa v klude nezoberies, neodides s detmi a nerozidete sa? Jeden je vulgarny, druhy nervak ho nakope. O par dni sex a dalsie dieta na uzmierenie.
Policiu bolo treba nechat prist,bola by zapisnica,mala by si policajtov aj poprosit o zavolanie rychlej a ist do nemocnice na vysetrenie,to by bol dalsi papier od doktora a mala by si celkom slusne dokazy v rukach.A samozrejme trestne oznamenie,neviem paragrafy ale bud za napadnutie alebo domace nasilie podlozene lekarskou spravou.
@liana2001 určite choď na políciu. Nemôže ti priateľ brániť zobrať so sebou ročné dieťa... Je príliš maličká tá malá, predpokladám, že s tebou býva nonstop a on chodí do práce... choď na políciu, uvidíš čo ti pomôžu, poradia, alebo možno rovno pôjdu s tebou ju vziať. A k doktorovi treba ísť čím skôr, ak máš nejaké známky na tele, nech existuje lekárska správa z toho... Ja by som šla aj na pohotovosť hneď, vysvetlila, čo sa stalo a prečo potrebujem to vyšetrenie a všetko napísané na papieri, čo nájdu na mojom tele.

@ivkazba jasne, že sa riadi zákonmi. Avšak sú policajti, ktorí riešia už prvé oznámenie a sú takí, ktorí to berú na ľahšiu váhu a čakajú na dôkazy.