icon

Rád pokecám a zoznámim sa

konecneteplo
23. jún 2025

Ahoj. Taký príspevok tu asi ešte nikto nepridal z chlapského osadenstva, ale veď všetko je raz prvý raz ☺️.
Rád pokecám s dievčinou/mamičou o čomkoľvek a rád si s ňou vytvorím aj kamarátsky vzťah.
Niečo v krátkosti o mne pre akú takú predstavu. Som VŠ vzdelaný, mám 42, som z východu zpod Tatier, no 8 rokov bývam pár km od Nových Zámkov, kde som ostal po rozvode z lásky k mojej 7 ročnej dcére a niekedy si tu pripadám ako kôl v plote, je tu cítiť rozdielnosť mentality medzi východniarmi a maďarmi žijúcimi na Slovensku, ale aj nemaďarmi a fakt si tu niekedy pripadám ako kôl ☺️, hlavne keď začnú tliachat po maďarsky 😁.
Ale typický východniar niesom, ktorý hádže jeden pohárik za druhým, práveže aj kolegovia v práci do mňa zo srandy rýpu, že čo to som za východniara, keď nepijem. Nuž... som športovec už 25 rokov a šport a alkohol veru nejdú do kopy. Vlastne aj kvôli športu sa rozpadlo moje manželstvo, keďže som nemal pri sebe tolerantnú partnerku a aj keď sme pred rozvodo lm išli za psychológom, povedal som, že všetkého som ochotný sa vzdať, ale cyklistiky sa nevzdám. Napokon to bolo aj skvelé rozhodnutie, že sme sa rozviedli, pretože až potom som zistil aká bola moja ex manipulátorka a zrazu aj moja výkonnosť po rokoch išla rapídne hore .
Preto sem aj píšem, že veľmi rád niekoho spoznám, pokecám, získam nove kamarátstvo/priateľstvo, no už keby som išiel do vzťahu, tak na to si dám veľký pozor, keďže si uvedomujem, že život športovca je trochu odlišný od bežného "domaseda", ktorý si môže robiť kedy chce, čo chce, ísť na chatu kedy chce. Šport na vrcholovej úrovni si vyžaduje disciplínu, zdravý životný štýl, veľa krát odriekanie a hlavne pokoj v duši, ktorý som bohužiaľ pri mojej ex nemal. A ak takú nenájdem, tak nič sa nedeje, raz určite príde.... príde tá, ktorá pochodí, že keď chce niekto v športe dosiahnuť úspech, tak musí aj niečo obetovať 😉.
Viac, si myslím, že už patrí do súkromnejnsprávy.

Strana
z3
konecneteplo
autor
24. jún 2025
@martin96321

@konecneteplo Ked uz mam moznost bavit sa s cyklistom,lebo ziadneho osobne nepoznam......jazdite na cas ked sa niekam veziete,alebo len tak?

@martin96321 Elektrobiky neuznávam, clovek si ma pekne slapat a vynalozit vlastnu energiu, pri ktorej sa vylucuju endorfiny, nie aby za mna tocil motor.
No ja osobne jazdím na tréningoch na cas , t.j. nezaujimaju ma kilometre, ale cas jazdy. Vcera napriklad som mal 3 hodiny trening (95km), dnes iba hodka, ale intenzivna, lebo zajtra idem na preteky na trnavskú ligu, zajtra ja časovka, t.j. 18km na čas. Zda sa kratka vzdialenost, ale 21-22 minút ides nadoraz, priemerné tepy 185-190.
A cez vikendy sa väčsinou jazdia spoločné tréningy kedy váčšina nejde do práce.

tripetta
24. jún 2025

K tebe by sa povahovo skvele hodila česká influencerka, youtuberka a tiktokerka Adela Pulcová. Momentálne nemá v biu žiaden vzťah. Ale poponáhľaj sa, mení sa to prakticky zo dňa na deň. Adélka je veľmi žiadaná, nemá núdzu o nápadníkov. Dokonca sa o ňu zaujíma aj istý Peter B. (finalista Superstar).

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@tripetta

K tebe by sa povahovo skvele hodila česká influencerka, youtuberka a tiktokerka Adela Pulcová. Momentálne nemá v biu žiaden vzťah. Ale poponáhľaj sa, mení sa to prakticky zo dňa na deň. Adélka je veľmi žiadaná, nemá núdzu o nápadníkov. Dokonca sa o ňu zaujíma aj istý Peter B. (finalista Superstar).

@tripetta Jeeej no ty si aká vtipná... ďalšie individum na MK 😁

tripetta
24. jún 2025
@konecneteplo

@tripetta Jeeej no ty si aká vtipná... ďalšie individum na MK 😁

@konecneteplo Veď ja viem, že som indivíduum. Hotové Labubu, keď sa ráno pozriem do zrkadla. 😁
To so "Šopinou" (Adelou) neber vážne. Strašne ma svrbela klávesnica a chcelo sa mi to napísať. Né, Šopine sa vyhýbaj oblúkom, platiť jej insolvenciu, zdieľať s ňou 1 izbu na ubytovni a byť adoptívnym oteckom pre jej "fazolku", to nechceš. Aj keď, myslím si, že ona musí používať čiernu mágiu, keď dokáže očarovať toľko mužov (i ženy).

mmte1234
24. jún 2025
@maranta_leuconeura

Peto Sagan, si to ty?

@maranta_leuconeura hahahh 🤣🤣🤣🤣 riadne si to zabila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

svetlonos
25. jún 2025
@konecneteplo

@svetlonos Veď nech si každý robí čo chce, tak ako som písal 100 ľudí, 100 chutí. Hlavne netreba byť vzťahovačný 😉.
Ja si nájdem k sebe takú, aká vyhovuje mne a aby som vyhovoval aj ja jej. A tiež som písal, že všetko je o komunikacii, tolerancii, empatii, toto si asi prehliadla. A schválne som napísal, že z oboch strán= NIELEN ZO STRANY ŽENY. Treba čítať medzi riadkami.
Dievča zlaté, keby si ty len vedela, že ja mám na rodinu ešte viac času, ako bežný chlap, ktorý sa drbe od pondelka do piatku v robote celý deň a potom príde domov zmorený.
A dovolenka? Sústredenie a preteky, to je iba výlet naviac. Okrem toho samozrejme aj normálna dovolenka a tá asi vieš aká je. A ak má byť počas sezóny, tak áno, bral by som so sebou aj bicykel a odtrénoval svoje. Alebo .... bude dovolenka október, november. Na takej Mallorke je ešte krásne teplúčo. Prečo by sa malo chodiť na dovolenku júl, august, kde to je písané? Resp. lebo ovce?
Nie všetci sa rodia s rovnakym množstvom energie? 🙈
Kde píšem, že život je len o športoch? A ako ty vieš, že pre mňa nieje rodina na prvom mieste? Dievča zlaté, hociktorý otec by sa po rozvode odsťahoval naspäť do rodného kraja, platil alimenty a o dieťa sa zaujímalal len okrajovo. Ja som obetoval všetku svoju spokojnosť, rodinu, priateľov, prostredie (hory, lesy) a ostal som tu (v NZ) kvôli dcére a trávim s ňou toľko času, koľko netrávi so svojim dieťaťom väčšina otcov aj keď bývajú spolu, ale v prítomnosti... hlavou, dušou a nielen fyzicky, že tam je.
Či teraz začneme zas fabulovať, že kedy sa chcem venovať partnerke, keď trénujem a venujem sa dcére?
A áno, aj prechádzka je šport. Veď som to aj písal vo vyššom komentári, že nepovažujem za šport iba vrcholový šport. A už keď sme pri hudobníkoch. Môj otec je hudobník, hral na husle a tiez aj cyklista. Takže nevylučuje sa žiadna kombinácia, jento len o prioritách, nastavení a hlavne nežiť s klapkami na očiach a vidieť len to svoje.

@konecneteplo
ale vef ja som reagovala na to co si písal a aj čítala medzi riadkami. A takto to na mňa pôsobí. Sice píšeš, ze sa venuješ dcere, píšeš o kompromisoch atd. No skus to dat prečítať realne aj kriticky zmyslajucej zene, ktora ma niečo odzite.
Vies, ono jedna vec je pisat na fóre a uplne o inom je hovorit osobne. Tam sa dopytas chýbajúce/nepochopene.
O tom, ze clovek môže byt super v dvoch troch rôznych veciach - s tým uplne súhlasím. Nedávno mi niečo podobné opisovala ucitelka.
No podal si to tak namyslene schované za skromnosť.
Mne stačí ked si píšem s xy ľuďmi (priatelua/rodina) - tiez z toho po osobnom rozhovore vypáli uplne niečo iné, pochopíme sa správne.
A keby si mal tu matku s dietatom, uplne super - casto lepšie chápu tvoju lásku a starostlivosť o dcéru.

konecneteplo
autor
25. jún 2025
@svetlonos

@konecneteplo
ale vef ja som reagovala na to co si písal a aj čítala medzi riadkami. A takto to na mňa pôsobí. Sice píšeš, ze sa venuješ dcere, píšeš o kompromisoch atd. No skus to dat prečítať realne aj kriticky zmyslajucej zene, ktora ma niečo odzite.
Vies, ono jedna vec je pisat na fóre a uplne o inom je hovorit osobne. Tam sa dopytas chýbajúce/nepochopene.
O tom, ze clovek môže byt super v dvoch troch rôznych veciach - s tým uplne súhlasím. Nedávno mi niečo podobné opisovala ucitelka.
No podal si to tak namyslene schované za skromnosť.
Mne stačí ked si píšem s xy ľuďmi (priatelua/rodina) - tiez z toho po osobnom rozhovore vypáli uplne niečo iné, pochopíme sa správne.
A keby si mal tu matku s dietatom, uplne super - casto lepšie chápu tvoju lásku a starostlivosť o dcéru.

@svetlonos Máš pravdu... napísané častokrát vyznie ináč, ako je skutočnosť 🙂 Veď ja by som aj najradšej matku s dieťaťom. Kvôli dvom veciam. 1. Ako píšeš, že často lepšie chápu moju lásku k dcére a po 2. matka, ktorá má dieťa, nebodaj dve, tri už naozaj duševne aj dospela, pretože sa musí postarať o tie deti a vychovať ich a zmenia sa jej aj priority v živote a celkovo nastavenie.
Nechcel som nič podať namyslene, možno to tak vyznelo, len teraz ani neviem, ktorá časť 🙂. ľudia, ktorí ma poznajú, by ani jeden určite nepovedali, že som namyslený. Od toho mám ďaleko 🙂,

lubkovaandrejka
26. jún 2025
@tripetta

@tripetta preco by sa o take strasidlo zaujimal Peto B.,ak myslime toho isteho?:D

tripetta
26. jún 2025
@lubkovaandrejka

@tripetta preco by sa o take strasidlo zaujimal Peto B.,ak myslime toho isteho?:D

@lubkovaandrejka Pán Borkovec, býv. supertarista, fakt u nej bol opakovane na ubytovni, koluje fotka ako tam sedel iba v trenkách.
No... tak to nikto nechápene, čím ho Áďa očarovala . 🤣 Ale ju už z ubytovne vyhodili a Peter je bohvie kde. To všetko má mysteriózny vibe. Áďa mení partnerov "na celý život" takmer zo dňa na deň. 🙈😅

demodun
26. jún 2025
@tripetta

@lubkovaandrejka Pán Borkovec, býv. supertarista, fakt u nej bol opakovane na ubytovni, koluje fotka ako tam sedel iba v trenkách.
No... tak to nikto nechápene, čím ho Áďa očarovala . 🤣 Ale ju už z ubytovne vyhodili a Peter je bohvie kde. To všetko má mysteriózny vibe. Áďa mení partnerov "na celý život" takmer zo dňa na deň. 🙈😅

@tripetta teda ja som si najskôr musela vygooglit kto to vôbec je.
Kokos 🙈 daj pokoj. Toto autorovi nemôžeš urobiť. Nieco viac športovo založené nenájdeš? Aj keď, 🤔 možno keby privrel to jedno očko 😁😂

tripetta
27. jún 2025
@demodun

@tripetta teda ja som si najskôr musela vygooglit kto to vôbec je.
Kokos 🙈 daj pokoj. Toto autorovi nemôžeš urobiť. Nieco viac športovo založené nenájdeš? Aj keď, 🤔 možno keby privrel to jedno očko 😁😂

@demodun To by nešlo ani s obomi privretými očami. 🤭 Ale teraz začala Adelka cvičiť a trénovať na súboj vo 'fackovanej' (Red face), "budou lítat pořádný facky" ako vraví v upútavke. Takžeee, bude z nej napokon zápasníčka, vrcholová športovkyňa, taká naša Adela Balboa? Hmmm...

sticker
lubkovaandrejka
27. jún 2025
@tripetta

@tripetta jsaj toho myslis :D ale vsak on si rad casto vypil,nie? Tak mozno nebol celkom triezvy,ked u nej skoncil alebo bol vzdy pod parou,tak sa.mu aj celkom pacila :D

lubkovaandrejka
27. jún 2025
@tripetta

@demodun To by nešlo ani s obomi privretými očami. 🤭 Ale teraz začala Adelka cvičiť a trénovať na súboj vo 'fackovanej' (Red face), "budou lítat pořádný facky" ako vraví v upútavke. Takžeee, bude z nej napokon zápasníčka, vrcholová športovkyňa, taká naša Adela Balboa? Hmmm...

@tripetta ja som si ju tiez musela vygooglit :D tato ma 67tisic followerov, pre pana😄🫣🫣🫣

Strana
z3