icon

Rande so starším mužom

14. mar 2025

Pol roka študujem externé pomaturitné štúdium a máme tam jedného spolužiaka, zvyšok sme samé baby. Pozeral na mňa, na cvikách ako sme boli po skupinkách, otočím sa a on vedľa mňa...
Potom mi napísal na messenger ako zámienka niečo sa spýtať do školy. Ja rozvedená s tromi deťmi a on slobodný bezdetný. Avšak ten vek. Ja 31 a on 48 🙈
Takto sympatie sú, vonku sme boli na káve, fajn. Asi od októbra sa občas stretávame. Nič sme spolu nemali ☝️. Pár razy sa vyjadril, že by chcel niečo viac,že je do mňa zaľúbený ako somár do kopy sena,ako povedal a chcel by vzťah,vyjadril sa, že by ma chcel aj s deťmi.
On je vyštudovaný učiteľ chémie,ale neučí. Robí si so mnou iný odbor.
Išli by ste do toho?

Strana
z2
markusrasford
14. mar 2025

Jasne išiel

bg92
14. mar 2025

Ja nie. Mam 33 a neviem si predstavit byt s patdesiatnikom.

bg92
Autor odpoveď zmazal
sisa_s
14. mar 2025

48r, slobodny, bezdetny...no neviem neviem

lia2929
14. mar 2025

Medzi mnou a manzelom je 18 rokov 🙂 sme manzelia, mame syna , mame nadherny vztah. Na vek sa pozera starsia garda mozno .. riad sa srdcom, spoznavajte sa. Drzim nesmierne palce. 🥰 aj takto vyzera nacasovany krasny osud.

barka1
14. mar 2025

Nie. Bezdetny chlap po 40, ktory nemá za sebou nejaky smutný pribeh, je divný. A medzi nami (=ucitelkami 🙂 len málo chlapov z radov učitelov je normálnych.

elenka74
14. mar 2025

No, neviem, či si muž v jeho veku, slobodný, bezdetný, zvykne na tri deti. Vieš, keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.

crazy_cat_lady
14. mar 2025

48 rocny chlap, ktory je slobodny - tam asi nebude nieco ok. no rozhodnutie je na tebe, na mna by 17 rocny rozdiel nebol ok, ale to som ja

retatka
14. mar 2025

Blikala by mi kontrolka prečo je pomaly v 50-tke slobodný, bezdetný.Mal vážne vzťahy ?Za mňa nie, nešla by som do toho.Okrem toho by mi vadil veľký vekový rozdiel, neskôr by si to už poriadne pociťovala.

autor
14. mar 2025

@barka1 aký smutný napríklad. Tak deti nemá. Mal 7 ročný vzťah naposledy,kde vlastne partnerka chcela chodiť po šenkoch a piť,on do práce a občas aj vyspať a nie ju ťahať domov opitú. Takto to povedal,keď som sa pýtala.
Na druhú stranu, pozerám na seba. Ja čo, tri deti a rozvedená,to tiež nie je ok.
Po rozvode som bola zmierená s tým, že zostanem sama, kto by ma chcel s tromi deťmi. To sú zase slová môjho ex muža

autor
14. mar 2025

@elenka74 tak mi spieval aj manžel,deti spoločné a už je fuč. Ani to nie je záruka. A ten bol mladý, starší odomňa o 6r

klotildabazarik
14. mar 2025

Sak vyskusaj za skusku nedas nic

petrao2
14. mar 2025

Skus nikto by nemal byt sam
Nemusite ist do toho hrr

pribinak
14. mar 2025

Za mna je to príliš veľký vekový rozdiel. Pomaly 20 rokov.

Jeden 7 ročný vzťah, zlý, ok, stáva sa, ale to je všetko?

Mne by tu blikali všetky kontrolky

Môj muž má kolegov ktorí sú takí nevyzreté a lovia ženy a od nich doniesol taký výrok, že že ska po rozvode sama s deckami je najľahšia korist a je na to kus pravdy

sevrin
14. mar 2025

Nechápem, prečo by malo byť na ňom niečo divné. Ja keď som mal po 30tke tak svet bol gombička, ale okolo 35 roku života sa všetko začína tak zrýchľovať, že sa KUR*A ani nenazdáte a už máte 50!! A keď mi starší kedysi hovorili, že ako ten život uteká po 30tke tak som sa tomu ešte aj rehotal.

autor
14. mar 2025

Ešte dodám, že ja už ďalšie nemôžem mať. Som po 3 sekciáxh z toho 2x vážna diagnóza - odtrhla sa placenta.Vďaka Bohu všetko ok.
Čiže to bola prvá vec ktorú som mu povedala, že mu nemám čo ponúknuť

miadi
14. mar 2025

Toto co tu pisu baby moze byt pravda alebo uplne zbytocne predsudky . Zas takymto rozmyslanim by sa dalo potom aj o tebe ze 31r nejak vela stihla 3 deti aj rozvod . Ze s tebou nieco nie je v poriadku ( to netvrdim) Mozno len rovnako ako ty nemal stastie v laske. Zas vyhody ten vekovy rozdiel mat moze v tom ze 48r uz nebude chciet dieta vase spolocne ( a ratam ze 3 ti stacia ? Zas s dakym 33r by zas bola situacia ina chcel by este svoje dieta a mohol by robit rozdieli ako tu casto citam ze kupil by len svojmu a ostatne by kaslal nech sa mama stara ) Nezistis ked neskusis ak je ten vekovy rozdiel jedina vec co ti vadi .

autor
14. mar 2025

@pribinak tak nie je to všetko. Mal vzťahy aj pred tým. Ale najdlhší 7 rokov

crazy_cat_lady
14. mar 2025

nemas co ponuknut? jediny prinos zeny do vztahu je dat muzovi dieta? :D lebo tak to vyznelo. plus, nemyslim si, ze takmer 50 rocny muz by tuzil este po detoch

autor
14. mar 2025

@crazy_cat_lady to ja na margo toho vzťahu,narovinu som povedala

autor
14. mar 2025

@miadi o mne píšem v komentári vyššie. Presne to, že a čo ja, tri deti

thereisabear
14. mar 2025

Nešla by som do toho. Nie kvôli veku, ale preto, že váhaš. Ak by si do toho mala ísť, tak ideš a nepýtaš sa na MK.
A tiež mi príde trochu podozrivý...

autor
14. mar 2025

@thereisabear ja ti neprídem podozrivo?

autor
14. mar 2025

@thereisabear som opatrná, hovorim, stretávame sa od októbra,nič sme spolu nemali, nikam sa neponahlam

miadi
14. mar 2025

Hej vidim neslo mi skor odoslat . Moj muz mal 38r ked sme sa stretli skoro o 10 viac ako Ja a nic zle za tym Nebolo len to ze mal svoje naroky a vela prace. To je fajn ze je hnet jasno ze viac deti nemozes nechces . . Za to ze si rozvedena a mas deti nemusis byt uz na veky sama . Proste skusis a ked to nebude fungovat tak sa nezruti svet ukoncit to mozes vzdy. Neber to ze nemas co ponuknut ked chces dalsi vztah bez spolocnych deti . Tvoj ex ti asi poskodil pocit sebahodnoty on Sam je este nevyzrete decko.

autor
14. mar 2025

@miadi v prvom rade som nešla do manželstva s tým, že sa budem rozvádzať. Bohužiaľ, nevyšlo nám to.

luccija
14. mar 2025

Išla by som do toho, ale pozor na deti nech sa nenamotaju a za chvíľu bude po láske.Ty mu nemáš čo núkať možnosť deti...ty svoje máš...

miadi
14. mar 2025

Tak to je Jasne nikto sa neplanuje rozvadzat tak isto nikto si neplanuje ze bude v 48 Sam Proste zivot to niekedy zariadi inak ako by sme chceli . Ved ho kludne dalej spoznavaj a uvidis ci stoji za to aby vas vztah bol viac ako to co je teraz .

miadi
14. mar 2025

Len ho neber ako jedineho chlapa na pustom ostrove koli tomu ze mas 3 deti . Vzdy sa najde aj iny co by ta chcel . Kto hlada ten najde .

ina2405
14. mar 2025

Keby tam boli city, idem do toho.

Strana
z2