Reakcia muža na telefonát počas obľúbenej relácie
Banalita, ale opýtam sa. Je táto reakcia muža v poriadku?
Stretávam sa s jedným mužom. On mi dnes volal 4x, zakaždým som ho vypočula, pokecala som s ním, aj 10-15 minút. On chodí spať okolo jednej v noci, bežne mi ešte volá o 23.00 a popraje mi dobrú noc. Volala som mu teraz o 22.00, lebo som chcela vedieť jeho názor a v niečom poradiť, na 3 minúty. Začala som hovoriť a po 4 slovách mi netrpezlivo hovorí, no urýchli to, pozerám Farmu. Popriala som mu pekný večer, rozlúčila som sa a zložila. Ja keď mi volá cez deň a aj mám prácu, tak mu zdvihnem, alebo zavolám keď môžem. Nikdy som mu nepovedala, aby to urýchlil... je takáto reakcia bežná a mám to brať v pohode?
Mne sa táto reakcia nepáči. Vysvetlila by som si to tak, že keď on má chuť a jemu to vyhovuje, tak vtedy pokecá, a keď sa mu nechce tak ho neotravuj... Taký chlap ťa má asi len na jednu vec. Ako partner to bude hrozný chlap. Všetko bude len o ňom, aby sa vyhovelo jeho potrebám, aby to bolo podľa neho. Pozor na takéto red flags. Radšej by som počkala na iného, ktorý si bude vážiť môj čas rovnako ako svoh vlastný.
@anonym_autor ak by mal dôležitä prácu, ktorú musí do pondelka odovzdať, učil sa na ťažkú skúšku a povedal ti inými slovami. že je v časovej tiesni, bez problémov. Ešte by som možno pochopila, ak by to boli majstrovstvá sveta vo futbale a bol by práve kľúčový moment zápasu a on by ťa poprosil, či to nemôže zavolať o chvíľu. Ale ak zrelý muž dá prednosť takej žumpe, ako je farma, bol by to môj posledný telefonát.
@anonym_autor nie nie je to v poriadku
@anonym_autor z toho co si napisala to vyzera , ze on nema problem nastavt hranicu, ze nema cas, ale ty to nikdy nerobis.
Skus to urobit tiez. Povedz, uprimne a milo, ze Urychli to, teraz som v praci, som zaneprazdnena.
kašlala by som sa na neho. aký požičaj taký vráť.
pre mňa by už bol výkričník že pozerá takú blbosť - FARMU. by ma strašilo jeho IQ.
@anonym_67fdb8 FARMA je jedna vec, ale druha je, preco je zle, ze on nema cas, a narovinu to povie? Ved nech to iste urobi aj ona.
Mne sa táto reakcia nepáči. Vysvetlila by som si to tak, že keď on má chuť a jemu to vyhovuje, tak vtedy pokecá, a keď sa mu nechce tak ho neotravuj... Taký chlap ťa má asi len na jednu vec. Ako partner to bude hrozný chlap. Všetko bude len o ňom, aby sa vyhovelo jeho potrebám, aby to bolo podľa neho. Pozor na takéto red flags. Radšej by som počkala na iného, ktorý si bude vážiť môj čas rovnako ako svoh vlastný.
@anonym_fd695c ale ved clovek nemoze povedat na rovinu, ze prave nema cas?
preco by to nemohlo byt tak, ze aj ona moze povedat, ze ona tiez nema cas?
Ze farmu 😅chlapi to pozerajú?
To bude jednoduchý keď nevie že má na diaľkovom aj tlačítko pauza.
Ja by som nebrala v pohode už to, že mi toľkokrát denne vyvoláva, prišlo by mi divné, že on nemá nič lepšie na práci? Však večer dlhší telefonát a pokecáme a nie počas dňa, keď mám prácu... tam by som si jasne nastavila hranice a to, že ty si tak nespravila jeho problém nie je... ale ok, toto máme každý nastavené inak, tebe to vyhovovať môže, takže neriešim... keď už to máte takto nastavené, tak kvôli blbosti v telke by ma takáto reakcia sklamala, obzvlášť keď sa dá dnes už aj pretáčať a neviem čo všetko...
Najlepšie spravíš vo všeobecnosti, že nebudeš telefonovať, keď nemôžeš a pod... Po prvé, predsa nevie, že ty nemôžeš volať a napriek tomu voláš = robíš "obetu". Ale ty očakávaš, že on spraví tú istú obetu pre teba, ale on o tej "obete" vôbec nevie. Nevyžiadaná "obeta" je najnebezpečnejšia a nevyžiadaná, o ktorej nikto nevie, len ten, čo tú obetu robí, je ešte horšia. Sprav si láskavosť a rob "obety", len vtedy, ak to niekto od teba žiada. To ti pomôže vo všetkých medziľudských vzťahoch. Táto vec je veľmi často prehliadaná, preto ti to tu píšem 😉 A toto píšem všeobecne a nemá to nič spoločné s vaším vzťahom. Myslím, že jeho reakcia bola dosť divná. Mohol aspoň povedať, že je to super a pozerajme spolu - pustíme si videohovor a zapneme TV. Prajem krásny večer 👍
Jedna vec je ked ti niekto venuje pozornosť v jeho voľnom čase a ina keď si je niekto ochotný spraviť cas na teba. Tieto dve situácie nezamienat, su veľmi odlišné...
Kolko mate rokov? 🤷♀️ Ja tam vidim 2 divne veci - ze vyvolava niekolkokrat denne a ze sleduje farmu. Obidve by boli pre mna neakceptovatelne.
@anonym_autor Nie, nie je to v poriadku.Ked mu je prednejsia telka, tak ta ma na haku. Pre spoluzitie sa nehodi
Farma😂K veci, nastavil Ti zrkadlo. Ty nemáš žiadne hranice. On áno. V takomto duchu by sa niesol cely váš vzťah. Začni pracovať na sebe a mať sa rada a chlapa cumiaceho na farmu by som nechcela ani keby bol posledný na svete.
Kolko mate rokov? 🤷♀️ Ja tam vidim 2 divne veci - ze vyvolava niekolkokrat denne a ze sleduje farmu. Obidve by boli pre mna neakceptovatelne.
@anonym_2a4caf on aktuálne nepracuje. Je doma a má čas a priestor. Čiže spí do deviatej, aj neskôr. Ja mu ráno nevolám, ani počas práce vlastne skoro vôbec. On volá, keď mám meeting, nezdvihnem, alebo napíšem sms, že sa ozvem neskôr. Keď netelefonujem, alebo nemeetingujem, tak mu dvihnem. Aj keď píšem práve email, alebo robím prezentáciu, alebo niečo riešim. Aj keď som doma a zavolá. Stopnem film, aktivitu a zdvihnem. nedvíham iba počas toho, keď cvičím. On vie, že mám toho v práci veľa a že nemám veľa času. Dnes som mu volala späť až o pol tretej.
Farma😂K veci, nastavil Ti zrkadlo. Ty nemáš žiadne hranice. On áno. V takomto duchu by sa niesol cely váš vzťah. Začni pracovať na sebe a mať sa rada a chlapa cumiaceho na farmu by som nechcela ani keby bol posledný na svete.
@enmery ja si pozriem Farmu tiež, nemám s tým problém, pre mňa je to relax na pozadí. Ale vždy si stopnem vec, keď mi niekto volá.
@anonym_2a4caf on aktuálne nepracuje. Je doma a má čas a priestor. Čiže spí do deviatej, aj neskôr. Ja mu ráno nevolám, ani počas práce vlastne skoro vôbec. On volá, keď mám meeting, nezdvihnem, alebo napíšem sms, že sa ozvem neskôr. Keď netelefonujem, alebo nemeetingujem, tak mu dvihnem. Aj keď píšem práve email, alebo robím prezentáciu, alebo niečo riešim. Aj keď som doma a zavolá. Stopnem film, aktivitu a zdvihnem. nedvíham iba počas toho, keď cvičím. On vie, že mám toho v práci veľa a že nemám veľa času. Dnes som mu volala späť až o pol tretej.
@anonym_autor cize mas za partnera nezamestnane sebestredne tupelo. Zeny vy máte niektoré fakt štandard v suteréne.
@anonym_autor cize mas za partnera nezamestnane sebestredne tupelo. Zeny vy máte niektoré fakt štandard v suteréne.
@haley7897 on rozbieha postupne svoje podnikanie, aktuálne chcel dočerpať podporu. Od nového roka to už bude inak.
Tento chlap ti prisiel do zivota, aby ta naucil, ze:
1. Nikdy neuprednostnuj potreby inych pred tymi svojmi - myslim na tieto pripady, on potrebuje zavolat/napisat/poradit/vykecat sa a je jedno, co robis ty - ty si cas najdi! No nie, ked ty mas svoje povinnosti/cas pre seba, tak sa nauc povedat, teraz nemozem, zavolaj neskor.
2. Nerob inym butlavu vrbu, oporu, neposkytuj im tolko casu, energie a podpory, ked to nie su schopni opatovat. Nauc sa vyhladat len takych ludi, ktori pomozu aj tebe.
Tento chmuľo to teda nie je, a po tomto zazitku by ma presla chut na akukolvek interakciu s nim.🤢🤮
muz co pozera farmu je big red flag .. to ze ta nevypocul ok je to chlap- ale Fama to naozaj?
@haley7897 on rozbieha postupne svoje podnikanie, aktuálne chcel dočerpať podporu. Od nového roka to už bude inak.
@anonym_autor jasne, jasne…🤦♀️ prepac, ale tomu naozaj veris?
@anonym_autor jasne, jasne…🤦♀️ prepac, ale tomu naozaj veris?
@anonym_2a4caf no pomáham mu v tom, a riešime teraz otvorenie prevádzky, čiže či tomu verím? Tak snáď to všetko do nového roka stihne.
@anonym_autor plánuje od nového roka nebyť do sebestredny egoista?
@haley7897 myslím, že svoje chovanie nezmení. Ani ku mne, ani k inej žene.
@anonym_autor a ty si s tym v pohode? A naozaj ti príde, ze niekto kto vyspava doobeda a čumí na tv dlho do noci aktívne rieši podnikateľské plány?
@haley7897 ako to má on ja nehodnotím. Ak si stihne svoje aktivity urobiť medzi 10-17, je to na ňom. Teraz má oddych, roky pracoval v korporáte a cestoval, takže asi chce zresetovať. To nehodnotím, to je jeho vec. Mňa zaskočila tá jeho odpoveď. Nečakala som to.
@haley7897 ako to má on ja nehodnotím. Ak si stihne svoje aktivity urobiť medzi 10-17, je to na ňom. Teraz má oddych, roky pracoval v korporáte a cestoval, takže asi chce zresetovať. To nehodnotím, to je jeho vec. Mňa zaskočila tá jeho odpoveď. Nečakala som to.
@anonym_autor no možno by stálo za to prestať ignorovať všetky jeho nedostatky a ospravedlňovať ich. Len taký nápad 🤷🏽♀️

kašlala by som sa na neho. aký požičaj taký vráť.
pre mňa by už bol výkričník že pozerá takú blbosť - FARMU. by ma strašilo jeho IQ.