Som zamilovaná do šéfa
Nikdy som mu nič nepovedala. Nikdy som neurobila nič nevhodné. Len sa pozerám. Počúvam, ako hovorí. A cítim, ako mi zrýchli dych, keď ma osloví po mene. Je milý. Spravodlivý. Usmieva sa na každého rovnako – len ja sa na ten úsmev pozerám ešte večer v kuchyni, keď miešam polievku. Nechcem to. Neplánovala som. Ale stalo sa. A teraz chodím do práce s uzlom v hrudi. Nie pre to, čo sa deje – ale pre to, čo sa nikdy nestane.
To ste vyprovokovali, lebo v Nezabudnuteľných diskusiách sa to často spomenulo :D
Ale ved uz si zmenila zamestnanie po tom co ta vyhodil! Ci toto uz je novy sef v dalsej praci? Ty mas ale stastie zamilovat sa vzdy do nejakeho sefa 🤣
Videla si, ze mas uspech v tych nezabudnutelnych duskusiach, tak ides obnovit zaslu slavu 😁😂 Tak sa robi trolling do psej matere! 😂👍
aj ja som sef, ktovie kolko zamestnankyn takto o mne rozjima vecer nad polievkou... daj mi znamenie!
Je to len realita, ktorá tak trochu bolí potichu. Nie, neni ženatý, nemá tri deti a ani nechodí s pohľadom do zeme, keď ma vidí. Neplánujem ho baliť, ani čakať, že sa niečo udeje. ale ono sa to už deje – vo mne. a s tým sa žije ťažšie, než by som čakala
Tak ho pleskni po zadku a žmurkni na neho. Buď mu to docvakne a pozve ťa na rande alebo ťa pozve do kancelárie podpísať výpoveď, ale hlavne niečo sprav, lebo sa budeš motať stále dookola a život ti bude utekať pomedzi prsty.
Ak je nezadaný tak skús ho nejak zbaliť ak je zadaný tak si ho len predstavuj alebo si nájdi iný objekt záujmu
@sisska96 Bráni mi to, že si uvedomujem, aké krehké sú pracovné vzťahy. Že to, čo dnes vyzerá ako motýliky v bruchu, môže zajtra skončiť trápne, bolestivo alebo nenávratne. Že šéf nie je len „chlap“, ale človek, s ktorým zdieľam pracovné prostredie, rešpekt a istý druh hierarchie. Nechcem si zničiť to, čo medzi nami je – hoci je to možno len slušnosť, sympatie, dôvera. Nechcem byť vnímaná ako tá, ktorá prekročila hranicu. A možno ma brzdí aj vlastný strach – že sa sklamem, že mi povie „prepáč“, že si len niečo nahováram. Som vystrašená, keďže som ako šedá myš v kúte.
tak keď si to tak pekne vieš tuto napísať - tak na neho kašli a nájdi si iný objekt záujmu ...
Mam taky zvlastny pocit, ze uz pomaly kazda 3-4 zena sa zamiluje do sefa ako casto to tu byva🤦♀️
asi by si mala prestať rozmýšľať a správať sa ako siedmačka na ZŠ, zamilovaná do učiteľa
ďalšia básnička ...
@biba_18 podľa mna to pise ta ista osoba. Kazdy den tie iste poeticke opisovacky :D
aj ja som sef, ktovie kolko zamestnankyn takto o mne rozjima vecer nad polievkou... daj mi znamenie!
@sowhat mozno je to prave tvoja zamestnankyna 😄
Joj, sak to je pekne byt zamilovana.
Uzi si to...
@trdelnik234 čo je pekné na tom byť nešťastne zamilovaná? 🤦♀️😃 okrem toho, že to píše troll
@biba_18 podľa mna to pise ta ista osoba. Kazdy den tie iste poeticke opisovacky :D
@lubkovaandrejka že? 🙂
@sowhat mozno je to prave tvoja zamestnankyna 😄
@lubkovaandrejka preto vravim, nech da signal :D mame zakutia vo firme, kde sa potom mozme odviazat
Ak ste nezadaní obaja a cítite tam nejakú príťažlivosť, tak choď do toho. Možno to vyjde. Ale nájdi si nové zamestnanie
Mne sa to stalo tiež. Ale teda bolo to obojstranné. Ja dve deti, on v dlhodobom vzťahu pred svadbou. Nikdy sa nič medzi nami nestalo, ale teda šibalo nám z toho poriadne obom - stačilo, aby sme sa na seba pozreli a boli sme jasní. Postupne si to samozrejme začali všímať aj kolegovia. Tiež sme to absolútne naplánovali a áno, asi keby sme slobodní by sme to skúsili, takto to zostalo v platonickej rovine. Ja som vedela, žeby sme si zničili životy a spravili nešťastnými veľa ľudí a to mi za to nestálo. Keď videl že sa nechytám, aj jeho to pustilo. A pracujeme spolu stále. Všetko v rámci slušnosti a vychádzame fajn. Neboj, ono ťa to časom prejde, treba rozmýšľať hlavou.

Pekny začiatok knižky