icon

Riešenie citovej túžby v manželskom vzťahu

22. júl 2025

Ahojte chcela by som vediet ci niektorá zažívala nieco podobne som vydata mam deti nemame doma ziaden problem no v praci je jeden chalan je odomna mladsi o 3 roky slobodny nema ani deti a strasne sa mi paci neviem mam ako keby ma nieco k nemu ťahalo barkedy nanho myslim no nepozname sa osobne skor ze sa vidime kazdy den v praci pracujeme pri sebe neviem co mam robit ako sa toho zbavit s muzom sme spolu od 15 tak je pravda ze som mala aj skoro deti teraz mam 32 neviem ci to uz je nejaky stereotyp alebo co

slovakboy
22. júl 2025

@anonym_autor možno je to len pocit, aby ťa muž vnímal ako ženu. Možno túžiš po dobrodružstve. Alebo ťa nudí rutina. Neznamena to ale ze miluješ jeho a nemiluješ muža. Oživ vzťah s mužom a nevenuj pozornost tomu chlapcovi. Pride na neho pohlad aj myšlienka, vporiadku. Ale neživ to v sebe. Máš 32, si stále mladá. Je prirodzené, že po rokoch môže prísť otázka: “Toto je všetko?” alebo o čo som prišla? Túžiš po zmene a dobrodružstve. Alebo aby bol k tebe muž intimne a romanticky blízko. Oboje sq dá zariadiť doma a na chlapca myslienka vyprchá.

anonym_65af79
22. júl 2025

@anonym_autor skus to pomenovat. Co sa ti na nom vlastne paci ked vravis ze ho nepoznas? Napis sem normalne a nejako to rozanalyzujeme. Neboj, dobre bude. Myslim ze kazdy ma obcas “stavy”

autor
22. júl 2025
@anonym_65af79

@anonym_autor skus to pomenovat. Co sa ti na nom vlastne paci ked vravis ze ho nepoznas? Napis sem normalne a nejako to rozanalyzujeme. Neboj, dobre bude. Myslim ze kazdy ma obcas “stavy”

@anonym_65af79 jeho výzor tak ma priťahuje je naozaj fesak ja viem ze je slobodny urcite by nemal zaujem o taku zenu jak ja co ma deti ja len ze som s toho nejaka nesvoja ze ho mam v hlave

autor
22. júl 2025
@slovakboy

@anonym_autor možno je to len pocit, aby ťa muž vnímal ako ženu. Možno túžiš po dobrodružstve. Alebo ťa nudí rutina. Neznamena to ale ze miluješ jeho a nemiluješ muža. Oživ vzťah s mužom a nevenuj pozornost tomu chlapcovi. Pride na neho pohlad aj myšlienka, vporiadku. Ale neživ to v sebe. Máš 32, si stále mladá. Je prirodzené, že po rokoch môže prísť otázka: “Toto je všetko?” alebo o čo som prišla? Túžiš po zmene a dobrodružstve. Alebo aby bol k tebe muž intimne a romanticky blízko. Oboje sq dá zariadiť doma a na chlapca myslienka vyprchá.

@slovakboy Svojho muza milujem predsa sme spolu uz dlho no je to ako keby stale stereotyp praca domacnost deti nemame ani doma peoblem co sa tyka intímneho zivota len mam pocit ze som sa mozno skoro vydala taky ten pocit nieco nove

domkakvet
22. júl 2025

@anonym_autor tak mozes zahodit vsetko pekne co ste si vybudovali a zacat znova s niekym koho ani nepoznas.

denkabemommy
22. júl 2025

Hlavne žiadne blbosti, lebo urobíš nejakú sprostosť a potom sa spamätáš, že to je aj tak len ďalší týpek, ktorému budeš prať špinavé trenky😅🤷🏼‍♀️. Nehovoriac o tom, že aj tento chalan má nejaké svoje maniére, ktoré by sa ti nepáčili a musela by si si zvykať, jemu by na tebe vadili zas nejaké veci, ktoré terajšiemu mužovi nevadia. Proste sa ti to neoplatí. Ostaň kde si, daj si s manželom rande, urob zo seba neodolateľnú bohyňu a uži si pohľady od svojho muža na teba 😊

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_65af79
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_65af79 jeho výzor tak ma priťahuje je naozaj fesak ja viem ze je slobodny urcite by nemal zaujem o taku zenu jak ja co ma deti ja len ze som s toho nejaka nesvoja ze ho mam v hlave

@anonym_autor no takze vyzor vieme ze je nic. Cize proste sa ti len paci. To je uplne normalne, s tym sa netrap. Kazdy sa pozrie a kto vravi ze nie tak klame.

anonym_65af79
22. júl 2025

Este si dovolim trosku vstupit s tym ze bavime sa o cca 30 rocnom fesakovi. Pytam sa, preco je sam? Preco nikoho nema? Neverila by som keby sama nezazijem. Ja som dost prieberciva zena ti poviem, nedam sancu len tak niekomu. Ale to si nevidela co sa dokaze vyklut z chlapa 😆 to si nezazila. A potom si povies mmm aha, preto si sam.

jasminia
22. júl 2025

@anonym_autor Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať.

autor
23. júl 2025
@anonym_65af79

Este si dovolim trosku vstupit s tym ze bavime sa o cca 30 rocnom fesakovi. Pytam sa, preco je sam? Preco nikoho nema? Neverila by som keby sama nezazijem. Ja som dost prieberciva zena ti poviem, nedam sancu len tak niekomu. Ale to si nevidela co sa dokaze vyklut z chlapa 😆 to si nezazila. A potom si povies mmm aha, preto si sam.

@anonym_65af79 mozno ano mozno je ze si len uziva neviem mozno sa mu ja ani nepacim tazko povedat jasne nejdem nic robit sni pisat mu nic len proste mi to prislo do zivota ze x chalanov stretam ale iba twnto ako keby sa mi dostal pod kozu

lubossi
23. júl 2025

ak zi vydata, nezacinaj si so slobodny, casom bude chciet viac. najdi si zenateho