icon

Riešenie: Čo robiť, keď priateľ nosí prsteň od ex?

26. okt 2024

Ahojte, potrebujem pomôcť. S priateľom sme pár mesiacov, všetko v poriadku, ľúbime sa veľmi, ale všimla som si, že nosí prsteň od svojej exky. Nie je to nič vzácne, žiadna drahota. Je to divné. My sme sa poznali už počas ich vzťahu, bavili sme sa no jej sa to nepáčilo a rozišli sa. Mám sa báť oprávnene? Vy ste to mali ako?

Strana
z3
ssimusska
26. okt 2024

Mala slm od ex dosť dráhy náramok, nosila som ho do začiatku môjho nového vzťahu 😄 Teraz je odložený v krabičke a neplánujem ho ďalej nosiť

janai1
26. okt 2024

Ako sa to má robiť - Čau Jožo, všimla som si ze stále nosíš prsteň od tvojej bývalej. Prečo? Cítiš k nej ešte niečo?

Ako sa to nemá robiť - vyplakávať na fórach a nerozprávať sa doma

maminkadeticiek
26. okt 2024

Osobne si myslim,ze je tam prenho stale citova vazba,inak nie je dovod aby chlap nosil nejaky prsten,obzvlast lacny.Asi je to skor o nej.

jajanka31
26. okt 2024

Moj ex manzel nosi odomna prsten aj retiazku a to uz 2x zenaty a uz preslo 8 rokov co nie sme spolu. Retiazku uz nosi viac nez 10 rokov. Ma dost penazi aby si kupil ine. Dufam len ze ku mne nic neciti 🙂

3petka
26. okt 2024

Úprimne je to len sprostý prsteň. Tak mu kúp ty iný a nech si ho vymení. Možno je naň zvyknutý.
Tieto detinské domyslacky sú fakt trápne.
KOMUNIKÁCIA vo vzťahu ti niečo hovorí?

anketkarka
26. okt 2024

Nechala ho ona a dôvodom si bola Ty. Ty vieš, že keby ho chcela späť, tak ho pravdepodobne aj má. Vždy budeš žiarliť na neho. Toto nie je o prsteni. Vieš, že si jeho druhá voľba a to Ťa vždy bude robiť žiarlivou na všetko. Budeš čakať stále kedy a kto bude prvá voľba.

domka222
26. okt 2024

Zlatú retiazku od ex som dala dole len preto,že som začala nosiť striebro. Plánujem sa k zlatu vrátiť. Aj k tejto retiazke. Nevidím dôvod, aby som ju nenosia. Pritom žiadne citové puto k svojmu ex nemám.

really8
26. okt 2024

Vascinou je to pre chlapa len prsten. Je zvyknuty ho mat tak ho ma. Nedotyka sa ho s myslienkami na ex. Muzi nie su taki sentimentalni. Skor sa zamysli preco ti jeho ex vadi.

januska12323
26. okt 2024

Opýtaj sa ho. Reálne ho nosí len zo zvyku.

liora
26. okt 2024

Kym ho nehladi, nebozka a nehovori mu “muj milasek” je to v pohode. Nosi ho, lebo sa mu paci. Bud ok.

stanka_k
26. okt 2024

Tiež mám retiazku s príveskom od nejakého predchádzajúceho chlapa. Dokonca to nebol ani ofic.frajer, len chvíľková známosť. No retiazka je pekná, nie som typ, čo kupuje a vyhadzuje a absolútne nemá pre mňa žiadny význam (okrem finančného. Aj keď si to viem kúpiť za pár korún, nevidím význam vyhodiť funkčnú peknú vec ) rovnako budem nosiť veci, ktoré mám od môjho chlapa. Nemyslím si, že chlapi tomu dávajú citový význam, ako väčšina žien. Jediný význam pre mňa majú veci od dcéry, no s tým rozdielom, že aj keby som ich nenosila, odložím si ich a nedám ich preč.

evazhoufova
26. okt 2024

Chlap nosí prsteň? 🥴

ssimusska
26. okt 2024

@evazhoufova a prečo by nemohol 😀

3petka
26. okt 2024

@evazhoufova trosku hlúpa otázka… prečo chlap nemôže nosiť prsteň.

maminkadeticiek
26. okt 2024

@ssimusska 1.Nie je to bezne,pre chlapov je prsten fakt nejakou symbolikou.Drviva vacsina ho vnima ako nejaky typ zavazku,takze sa tomu mimo manzelstva casto vyhybaju.2.Nosit prsten na zaciatku noveho vztahu navyse po ex je maximalne divne,obzvlast u chlapa.

No nech sa prihlasi zena,ktorej priatel,manzel,nosi PRSTEN,ktpry mu dala ex?Ze kolko ich tu takych najdeme.

marianarem
26. okt 2024

Rozmyslam, ako to mam ja. Byvaly pred muzom mi daval veci, ktore sa mi az tak nepacili a nosila som ich v podstate len kvoli nemu, mala som k nim citovy vztah, lebo boli od neho a pripominali mi ho. Pochopitelne ich teraz, ked som s muzom, vobec nenosim. Od muza mam ale veci, ktore sa mi fakt pacia. Keby sme sa nedajboze rozisli, tak mozno v obdobi najvacsej bolesti by som ich nenosila. Ale potom by som asi zacala, lebo by mi.bolo luto nenosit take pekne veci, tam to nosenie proste nie je len o citovom vztahu k muzovi.

ssimusska
26. okt 2024

@maminkadeticiek poznám veľa mužov v mojom okolí, športovcov, čo nosia smart ring. Nikde nepíšem, že toto jeho nosenie schvaľujem. Ja som tiež nosila náramok od ex, ale ako som začínala v novom vzťahu som ho odložila a neplánujem ho nosiť. Po rozchode z ex som ho nosila len preto lebo vyzeral dobre a stál nemalé penize 🤷🏼‍♀️

domka222
26. okt 2024

@maminkadeticiek to by si mala vidieť ruku môjho kolegu 🤣 pomaly na každom prste

ivik4
26. okt 2024

Obycajny prsten.. Neries

mirola
26. okt 2024

ja som rozvedena 4 roky, stale nosim moju obrucku.. na druhej ruke sice.. ale k ex uz nic necitim, sme pratelia, prsten sa mi paci.. nevidim dovod ho nenosit.

evazhoufova
26. okt 2024

Mne sa na chlapoch prsteň nepáči

vilma7
26. okt 2024

Nemusí to vibec nič znamenať, na prsteň si zvykol, má.hor ad, páči sa mu...nevidím absolútne žiadny dôvod aby ho nenosil.
To aj oblečenie od bývalej ma vyhodiť???
Bože ľudia, sú to len VECI!!!!!

ssimusska
26. okt 2024

@vilma7 napríklad môj terajší priateľ oblečenie od bývalej predal, nepáčilo sa mu a moc ho ani nenosil 😄

vilma7
26. okt 2024

@ssimusska ti je rozdiel keď sa mu nepáči...ale keď sa.mu páči, teraz to ma vyhodiť?
Mne už je zle co všetko dokáže ženám aj vadiť...chudáci chlapi, pomaly aby nemali žiaden predchádzajúci vzťah.

kvietok2012
26. okt 2024

Ja mam zlaty prsteň od ex priatela a nosim ho každý deň a este k tomu pri obrúčke, lebo mi je voľná a bojim sa ,ze ju stratím, tak ju istím s týmto prsteňom...a ver mi, ze k exovi teda fakt nič necítim a vôbec naňho nemyslim...😀

jaond19
26. okt 2024

Je to len vec. Aj trenky co nosi mu mozno kupila byvala, rovnako aj mikiny v skrini boli mozno darceky od nej. Teraz ma vsetko vyhodit? Ja mam tiez prsten od byvaleho, vyse 16 rokov dozadu to uz je, bol to darcek k narodeninam, urcite ho nedam prec. Mne sa ta vec paci,je presne podla mojho vkusu,a veci okolo toho su minulost ktora je prec.

minenkak
26. okt 2024

My máme v kuchyni nôž 🗡️ od muzovej byvalej som sa pýtala, či musí byť doma ,áno je to kvalitný nôž a drahy používame obaja .

darkswan
26. okt 2024

Je to cudne nosit sperky po ex a nosit obrucku po rozvode je megacudne za mna🤷‍♀️

nicoletta98
26. okt 2024

@minenkak keď ta nasere, tak bude ľutovať, že ho nevyhodil 🤣🤣🤣 srandujem 🙂

nikiki29
26. okt 2024

Môj ex nosí hodinky odo mňa stále. Nie sme spolu už 14 rokov 😁 vlastne jediné čo sa stále čudujem je, že ešte fungujú 😅

Strana
z3