icon

Riešenie konfliktu s partnerom ohľadom alkoholu

20. júl 2024

Pekný večer, chcela by som sa vás opýtať na váš názor... S priateľom sme spolu 6 rokov...Od začiatku vzťahu sa stále hádame kvôli alkoholu.Keď si vypije som strašne podráždená...Nemám rada ľudí,kt. pijú..Respektíve ľudí,kt.nevedia kedy maju dosť...Ľudia,kt. nepoznajú svoje hranice,tak by radšej piť nemali vôbec( Môj názor )...Máme spolu aj dieťa, po jeho narodení sa mi stala udalosť,kt. tiež súvisela z alkoholom...Vypil si viac ako mal a napadol ma s dieťaťom na rukách..Vtedy som od neho odišla, ale dala som mu šancu to napraviť keďže mi sľuboval že s alkoholom prestal...To mu vydržalo cca 4/5 mesiacov,no potom znova začal piť,aj keď nie každý deň ale proste keď si vypije tak je neznesiteľný,začne sa ku mne správať hrubo ,aj keď od tej udalosti doteraz sa ma ani nedotkol ale proste dotkne sa ma psychicky, nadáva a pod....Dáva to za vinu mne že preto je taký lebo mne vadí keď si vypije,že musí sa niekedy odreagovať atď...Achh neviem čo mám robiť. Či ho opustiť alebo nie...Napíšte prosím váš názor,alebo ak niektorá máte vlastnú skúsenosť napíšte ako ste to vyriešili.

Strana
z2
fairestofthemall
13. sep 2024

Jednu známu herečku takto napadol manžel, keď mala syna na rukách, lebo to bol taký typ, ktorý si po narodení synov pripadal na tretej koľaji. Hneď naňho zavolala políciu a aj nejaký čas bol vo väzbe, zatiaľ podala návrh na rozvod. Keby ma niekto napadol s dieťaťom na rukách, konala by som okamžite. Zažila som takého psychopata, našťastie sa mu nepodarilo pripútať ma deckom, ale keď ma napadol, okamžite som videla, že to je ťažko chorý človek s poruchou osobnosti, ktorý ide nadoraz, a keď to chcem prežiť, tak sa musím tváriť, že je všetko ok, a útek plánovať a odkladať peniaze. Vám radím tiež odkladať si čo najviac peňazí, aby sa vám ľahšie odišlo, a potom požiadať o rozvod. Nič mu nehovoriť, lebo buď vás rovno napadne, že "nikam nejdete" alebo sa bude chvíľu pretvarovať, a napadne vás zase, a len stratíte čas. Ale jednoznačne dieťa v takomto niečom vychovávať nechcete. Nebojte sa dať dieťa niekomu inému do jaslí, tam je to lepšie ako s nebezpečným psychopatom. A po odchode sa začnite aj vzdelávať, aby ste sa vedeli časom dobre postarať sama, aby ste neboli od nijakého chlapa závislá a nemuseli toto trpieť.

fairestofthemall
13. sep 2024

Choďte bývať s matkou a sestrou, ale iba vy, nie tí agresívni ožrani. Tak aj finančne iste vyjdete a po pár mesiacoch budete na tom všetky psychicky lepšie. Hentakí ľudia vám odčerpávajú energiu.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2