Riešenie partnerských konfliktov a nedostatku citu
Ahojte mám taký jeden problém…mám priateľa s ktorým sme spolu už pomaly rok a pol.
Z ničoho nič mi prestal dávať lásku a odpovede na to že sa cítim zle boli otrasne napr: riešiš stále len koko**ny, ono to ublíži. Viac krát mi dal on koniec ale vždy sme sa k sebe vrátili.
No pred včerom sme o tom kecali a došli sme k tomu že si nevie priznať pravdu, stále to zvaľoval na mňa…stále hľadal chybu vo mne a už keď malo prísť jeho miesto tak už vyvolal hádku…boli sme spolu včera respektíve dnes, vonku ale keď ma objímal nemala som k nemu žiadne city. Nemôže to byt tým že ako sa vraví že začína práva láska…to tu už bolo dávno niekedy pred pol rokom keď ne viac. A chcem mu dať koniec z toho dôvodu že mi ubližuje ale zas chcem veriť že sa zmení prosím o radu čo by som mohla v takejto situácii robiť. Keď s ním nechcem byt ale zároveň ho nechcem stratiť pretože som na nho veľmi zvyknutá…

@amazonka13 ďakujem a nie nevrátila som sa, boli sme 2 krát na kávu. No potom čo som zistila že už ma priateľku tak sa úplne vyhýbam kontaktu