Riešenie problémov s trpezlivosťou partnera pri plači bábätka
Ahojte,
čo by ste robili vy na mojom mieste… máme s partnerom ani nie 3-týždňové bábätko, je celkom dobré dieťa, len občas má stavy kedy ako každé dieťa plače. Dnes to bolo takmer celý večer, muž chodí do práce, bol už mierne unavený, ja tiež z celého dňa…stále sa sťažuje, že jemu tak dobre nejde ju utíšiť ako mne a bla bla…čo je pravda, ale vidím na ňom že nemá taký cit a trpezlivosť, ľahko sa vzdáva, ak dlhšie plače je nervózny, po 3 hodinách striedavých plačov som sa išla osprchovať, kde keď som vyšla samozrejme zas plakala neskutocne, na čo už muž zvýšil hlas nech citujem - drží hubu…samozrejme dostal neskutočnú hubovú polievku odo mňa ako si to dovoľuje niečo take povedať tak malému dieťaťu, zavrela som sa s ňou do detskej izby a nechcem ho ani vidieť, bábätko je vytúžené, tešil sa z neho, ale ta jeho dnešná reakcia ma dostala a mám chuť mu malú ani nedať do rúk…
@anonym_autor a možno reálne sa nahneval na dieťa ale na teba, chcel len v tebe vzbudiť pocit strachu, preto dal najavo zlosť, proste aby si si svihla a on už dieťa prizerať a hojdat nemusel....možno🤷
Za mna prestrelil riadne..no a co, ze chodi do prace, je dospely a ma sa ovladat....bábo nema ani 3 tyzdne....moze plakat este vela, vela...nech si ide buchnut do boxovacieho vreca, nie trepat taketo sprostosti....@autorka ako to vyhodnotil, ked sa upokojil?
Nech drží hubu? 😳😳😳to ako vážne? Mesačné dieťa🙏nech drží hubu🤦♀️ to si necháš?
To si sa ako dlho sprchovála ze sa tak vynervacil? No dobre stalo sa, povedal co povedal. Muži sú iní ako my ženy,vydrzia menej. Určite to už oľutoval a viac to nepovie.
@anonym_14cbf7 fakt skvelá odpoveď na problém ...veľmi si jej pomohla.... Preboha, aby sa jedna matka nemohla osprchovať . Aj keby tam bola hodinu vkuse , tak verím, že dieťa má 2 rodičov , a aj matka sa môže dať do poriadku , mať osobnú hygienu a nie chodiť s mastnými vlasmi alebo si môže nebodaj si oddýchnuť .... Spokojná matka = spokojné dieťa a rodina .
autorke : chápem tvoju reakciu, reakcia matky ktorá chce chrániť svoje dieťa , vidno že bábätko veľmi veľmi miluješ ❤️. Otec je len tiež unavený ( tak ako ty a mrzí ma že ti nie je väčšou oporou a pomocou ) , určite ho to tiež mrzí, nemyslel to tak , ľudia v únave povedia hocičo .
a aj napriek tomu že bolo bábätko vytúžené , tak väčšina ľudí nečaká že to bude až tak náročné sa starať o dieťa, je to veľká zmena a naozaj náročná úloha . Prajem vám aby ste to zvládli a boli najviac šťastná rodinka svete . Si skvelá mama ❤️
@anonym_14cbf7 fakt skvelá odpoveď na problém ...veľmi si jej pomohla.... Preboha, aby sa jedna matka nemohla osprchovať . Aj keby tam bola hodinu vkuse , tak verím, že dieťa má 2 rodičov , a aj matka sa môže dať do poriadku , mať osobnú hygienu a nie chodiť s mastnými vlasmi alebo si môže nebodaj si oddýchnuť .... Spokojná matka = spokojné dieťa a rodina .
autorke : chápem tvoju reakciu, reakcia matky ktorá chce chrániť svoje dieťa , vidno že bábätko veľmi veľmi miluješ ❤️. Otec je len tiež unavený ( tak ako ty a mrzí ma že ti nie je väčšou oporou a pomocou ) , určite ho to tiež mrzí, nemyslel to tak , ľudia v únave povedia hocičo .
a aj napriek tomu že bolo bábätko vytúžené , tak väčšina ľudí nečaká že to bude až tak náročné sa starať o dieťa, je to veľká zmena a naozaj náročná úloha . Prajem vám aby ste to zvládli a boli najviac šťastná rodinka svete . Si skvelá mama ❤️
@bambus123 Ďakujem♥️♥️♥️

@anonym_autor bože robíš z toho vedu jak keby to decko udrel. To decko si tie slová pamätať nebude a manžel chodí dl práce a je unavený. A akým právom mu nedáš dieťa do rúk? Vieš, to dieťa je aj jeho 🤨
@anonym_02633d a čo že chodí do práce? Novopečena matka trpí takým nevyspatim a únavou, akú si prácou neuženie žiadny chlap.