Riešenie problémov vo vzťahu: Skúsenosti a rady
Na začiatok Vás chcem pozdraviť a zaželať pekný deň. Chcela by s sa s Vami podeliť o môju situáciu a následne,ak by ste boli také milé, zároveň vyjadrili svoje pocity a možno iné riešenie. Mam 38r. môj partner s ktorým už bývam asi vyše roka má 49. Všetko,zdá sa funguje,teda aspoň som si to myslela,ale dnes ráno sa to akosi skomplikovalo.Zvonil mu budík,tak som ho šla vypnúť na mobile a všimla som si sms. Tak som pozrela, pretože som vedela že si vypisuje s niekým. Bolo tam...to všetky svoje kamarátky máš rád ako mňa a bude šanca ,aby si bol ešte so mnou? No dona ako keby udrel blesk. Ja vážne nie som žiarlivá,ani stíhačka,ale pohlo to so mnou 🙂). Počkala som pri rannej káve,kým sa zobudí a opýtam sa v kľude čo to má znamenať? Chlap rozospaty mi dáva pusu a pýtam sa... Chýba ti niečo pri mne,keď máš potrebu si vypisovať? Alebo kto to je a teraz buď veľmi konkrétny 🙂. Ostal ako obatený. Ževraj je to jedna šialená z minulosti a dlhuje peniaze. No fajn, každý máme minulost,ale prečo tá sms? Je proste do neho asi buchnuta stále a on s ňou nechce už nič mať,len nech vráti peniaze. No dobre,a prečo jej odpisuješ a neriešiš to ináč? Alebo to m začať riešiť ja? 🙂)). Pozrel po mňe,už vtedy som cítila,že mu ide srdce uletiet
Stopnúť to musí tvoj priateľ. Je iné priateľstvo a toto je žena, ktorá nechce byť kamarátka, ona ho chce ako muža. Myslím, že je dosť dospelý na to, aby ten rozdiel poznal.
Ja si nemyslím, že Ti chcel zámerne ublížiť. Len mu nedopálilo, že ubližuje, keď to nestopne. Strata dôvery je na dlho problém. Bude musieť máknuť na vzťahu viac, aby to vyrovnal, ak sa mu to vôbec niekedy podarí dať do pôvodného stavu.
Ku cti mu slúži, že ti dal telefón. Možno naozaj existujú aj šialené ex-ky...ja by som to nateraz nechala tak, ak je to muž, čo za to stojí.. Však nie si naivná, ak uvidíš viac vecí, čo ti vadia, vždy to móžeš ukončiť.
ako cez kopirak moj ex vzťah. A nakoniec bol aj tak s nou. Ono kazda podozrivá sms sa da nejako uhrať a on to uhral. A keď ich nacapes pri sexe tak ti povie ze robil masaz a ze bolo teplo ze 😆

@enmery ja som chcela ozaj ,ale akoi povedal,bola mu tu na bránu búchať pár krát,preto asi. Ale on si myslí že sa bojím,nie, nebojím. Povedal mi tak,budem jej volať a dám ti ju k tel. zistíš sama,či sa ti oplatí ju kontaktovať.