icon

Riešenie rodinnej krízy: Ako zvládnuť žiarlivosť?

24. okt 2024

Potrebujem poradiť, či robím niečo zle. Našla som si priateľa, ktorý je bývalým partnerom mojej švagrinej (môj brat má ženu a kedysi spolu randili). A tu nastáva problém: ona žiarli a nechce, aby sme boli spolu. Dokonca už aj brata postavila proti nám, a tiež rodičov. Čo mám robiť? Keď máme nejakú oslavu, vždy musím prísť sama, alebo keď ideme po meste, brat si ma hneď zavolá nabok a prednáša mi, prečo som stále s ním. Mám 19 rokov, bývam s rodičmi a ešte niekoľko rokov musím, ale už mi to lezie na nervy.

Strana
z2
princezna_bosorka
26. okt 2024

@zelenina1 presne tak

princezna_bosorka
26. okt 2024

@beata_k od kedy je 6 rokov taky strasny vekovy rozdiel?

beata_k
26. okt 2024

@princezna_bosorka To asi nepatrilo mne, ci?

purple_wolf
28. okt 2024

prived ho na oslavu a ked svagrina zacne vystrajat normalne ju konfrontuj na prlne usta ze je vydata za tvojho brata a ziarlit na tvojho priatela nie je v poriadku a pojizujuce pre tvojho brata ... len toho svojho varuj ze chystas nieco podobne ... lebo mne nepride ani normalne aby proti tebe postvala brata ktory s nou spava alebo tvojich rodicov co je zas ubohe aj od nich aby nimi nejaka standa zametala

ankare
28. okt 2024

Ty si chod svoje. Ak Vám to klape, je jedno, kto a čo hovorí. Je to Tvoj život. Držím palce!

Strana
z2