Riešenie rodinnej krízy: Ako zvládnuť žiarlivosť?
Potrebujem poradiť, či robím niečo zle. Našla som si priateľa, ktorý je bývalým partnerom mojej švagrinej (môj brat má ženu a kedysi spolu randili). A tu nastáva problém: ona žiarli a nechce, aby sme boli spolu. Dokonca už aj brata postavila proti nám, a tiež rodičov. Čo mám robiť? Keď máme nejakú oslavu, vždy musím prísť sama, alebo keď ideme po meste, brat si ma hneď zavolá nabok a prednáša mi, prečo som stále s ním. Mám 19 rokov, bývam s rodičmi a ešte niekoľko rokov musím, ale už mi to lezie na nervy.
@beata_k od kedy je 6 rokov taky strasny vekovy rozdiel?
@princezna_bosorka To asi nepatrilo mne, ci?
prived ho na oslavu a ked svagrina zacne vystrajat normalne ju konfrontuj na prlne usta ze je vydata za tvojho brata a ziarlit na tvojho priatela nie je v poriadku a pojizujuce pre tvojho brata ... len toho svojho varuj ze chystas nieco podobne ... lebo mne nepride ani normalne aby proti tebe postvala brata ktory s nou spava alebo tvojich rodicov co je zas ubohe aj od nich aby nimi nejaka standa zametala
Ty si chod svoje. Ak Vám to klape, je jedno, kto a čo hovorí. Je to Tvoj život. Držím palce!

@zelenina1 presne tak