icon

Riešenie rozdielnych názorov vo vzťahu: Čo robiť?

juliana1931
6. jún 2024

Ahojte všetci.
Pred 2 mesiacmi som spoznala na večierku jedného úžasného pána. Spĺňa všetké predpoklady aké by podľa mňa chlap spĺňať mal. Je gentleman, veľmi o seba dba, je romantik a za tie 2 mesiace sme sa veľmi spriatelili. Ale už počas 2 mesačného chodenia som pobadala, že máme dosť rozdielne povahy. Ja som človek ktorý ma rad prírodu, ktorý rad bicykluje, chodí na túry a na chatu ktorú som zdedila po rodičoch. A on je zase veľmi nóbl. On chaty doslova neznáša , na moju chatu odmieta ísť, nechce sa ani len na ňu pozrieť, vôbec sa netají tým, že on tam nikdy nepôjde a nedokázal by tam ani len trávu pokosiť. Stále hovorí, že chce Chatu ale v Španielsku, že on je pán dokonca sa necháva voziť osobným šoférom a na vzdialenosť Praha Košice ide lietadlom a úprimne mne sa to nepáči. My si rozumieme okrem toho máme rovnaké názory, máme si čo povedať ale mne sa to nepáči ja sa chaty , prírody nevzdám a mňa neláka more chata v Španielsku voziť sa na lietadle ja taký nóbl štýl neuznávam čo s tým ?? Dala som s ním reč áno už som dala, tak mi hra na city že ak si ma vezme budeme si užívať, že by bolo pekne mať chatu pri mori, je dosť aj urážlivý mám pocit že trucom si chce vydobiť svoje, bol tak aj vedený pochádza z bohatej rodiny mal vždy čo chcel ale ja takto žiť nechcem Luxus, Bohatstvo to nieje moje a pre mňa . Čo s tým ?? Myslite si že sa zmení ?? Vzdať by som sa ho nechcela, ale ani žiť štýlom ako on, ja som vedená skromne jednoducho čo by ste mi radili ? Podotýkam ja sa nezmením ja sa mu nechcem prispôsobiť … Ďakujem za každú radu

juliana1931
autor
6. jún 2024

@wolf_ Tak ja by som chcela s ním byt len nie som stotožnena s jeho životným štýlom

juliana1931
autor
6. jún 2024

@tykat Tak vieš on dajaký ten vzťah mal a sa rozišiel to za prvé a za druhé to je podľa mňa úžasný pán ale podľa inej byt nemusí keď je podľa mňa skvelý nemusí byt u inej

koniarova
6. jún 2024

@juliana1931 vážne nazývaš 33 ročného chlapa pán?😂😂😂😂 Žena, pobavila si ma. Ale k otázke. Nie. Tento pán nie je pre teba. Ten je len pre seba. Mám pocit,že sa ide zo seba predposrať.

tykat
6. jún 2024

@juliana1931 ja by som si ho poriadne preverila... aby to nebol taky ten "bájkar švihák lázenský" ala Desperado z Vyvolenych čo od teba za chvíľu bude ťahať peniaze na "administrativne poplatky ku chate v španielsku"

sisa_s
6. jún 2024

@koniarova preto som sa pytala na vek, lebo pan by som ho nazvala, keby mam ja 20 a on 50 😀 nie rovesnika

juliana1931
autor
6. jún 2024

@koniarova A ako ho mám nazvať Chlapec ?? A áno toto máte pravdu je taký že on si to môže dovoliť

koniarova
6. jún 2024

@juliana1931 ja by som ho nazvala muž. Takto som myslela,že má 70.

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

Ešte otázka, toho jeho šoféra a auto si videla? A on ma vôbec vodičak? O chate len sníva, alebo aj ma na to financie, aby si to kúpil? Koľkokrát do roka letí Praha Košice? Lebo áno, niekedy je to lacnejšie ako lôžko vo vlaku 🤭 len aby z toho nóbl gentlemana nebol držgroš. 🙈

juliana1931
autor
6. jún 2024

@sisa_s No tak vidíš on je tak nóbl že ja to tak beriem že je pán 😂😂😂😂

tykat
6. jún 2024

@koniarova tiež som myslela že je min. 50+ 😀

vroni
6. jún 2024

Nech rozmýšľam ako rozmyslam, stále mi nedopina, ako sa iným rozumným spôsobom než lietadlom da dopravit z Košíc do Prahy. A síce netúžim po chate ani dome v Spanielsku, ale tvoja chata by ma vydesila na smrť. Akože povinne sa trepať zakaždým do tej istej (ideálne mizerne vybavenej) chaty, ako keby nič iné na svete neexistovalo.... No bleeee. A skromnucko tráviť voľné čas kdesi v bohom zabudnutej diere, lebo sú tam stromy.... No revúc hrôzou by som zdrhala. A to nie som ani trochu nóbl, akurát že nepotrebujem celý život obzerať jedno miesto, lebo to tam poznám. Takéto dve povahy podľa mňa spolu žiť nemôžu, nikdy nepochopia jeden druhého a budú sa snažiť ho prerobiť na svoj obraz. Náramne zlý nápad.

juliana1931
autor
6. jún 2024

@tykat 😂😂😂

doriiis
6. jún 2024

Ani som nedocitala.Pan,ktorý nedokáže ani pokosiť bude veľmi nepraktický partner do života.Hladaj ďalej niečo do života sucejsie

medda_beda
6. jún 2024

@juliana1931 Nie nezmení sa.
Mne keby chlap povedal, že do prírody na chatu nepôjde.Tak by u mňa skončil.
Ja si potrpím na spoločné záujmy.

juliana1931
autor
6. jún 2024

@vyrovnanaosoba On robí v jednej firme a tam ma šoféra a auto nieže súkromne takže som to videla do Prahy chodí na služobne raz za čas a vodicak práve nemá rozpráva že on ho nepotrebuje budú ho voziť

klementinka58
6. jún 2024

A dievca z Vranova nasla toho pana kde😃?
Lebo pred rokom si riesila pana,ktory bol zenaty....

medda_beda
6. jún 2024

@juliana1931 Pán? 33 ročný?
Tak to môj manžel je už pán manžel 😂😂.
Že pán.Však to ledva dospelo.

juliana1931
autor
6. jún 2024

@vroni Tak vec názoru ja zas chatu milujem a ver na nieje to Bohom zabudnuté je to dedina a neobzeraš stále to iste ideš do lesa do prírody stále niečo objavujeme v každom ročnom obdobi

juliana1931
autor
6. jún 2024

@klementinka58 V Košiciach ja teraz bývam tam

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

@juliana1931 takže služobné lietanie, nie súkromné, auto firemné, bez vodičaku, hlavne nóbl obleček. 😅 Toho sa drž zubami nechtami. Ten ťa bude na rukách nosiť a kupovať značkové parfemy a drahé šaty 🤭 keď mu to firma preplatí.

juliana1931
autor
6. jún 2024

@vyrovnanaosoba No to práve váham či sa ho ma zmysel držať ale inak samozrejme aj súkromne ide do Prahy na lietadle na dovolenku ma tam rodinu

koniarova
6. jún 2024

@juliana1931 halooooo. Čo nečítaš? Veď ti tu každý píše, že to nie je partia pre teba. Ozaj nevidíš,že tára dve na tri,?

juliana1931
autor
6. jún 2024

@koniarova Ale áno čítam a asi máte všetci pravdu

klementinka58
6. jún 2024

Pochybujem zeby daka firma preplacala sukromne lety

wolf_
Autor odpoveď zmazal
koniarova
6. jún 2024

@wolf_ áno, áno Grey. 😂😂😂A ja že koho mi pripomína. 😂😂

juliana1931
autor
6. jún 2024

@klementinka58 Tie súkromne lety si platí sám

juliana1931
autor
6. jún 2024

@wolf_ Neviem kto ne Grey nevidela som to 😂😂

koniarova
6. jún 2024

@juliana1931 ozaj nemá vodičák? To ti nebliká kontrolka? Šak to bude nejaký pán neschopák.

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

@juliana1931 letenka keď kúpiš v dobrom čase, vydtihnes akciu, tak spiatočná Košice Praha je za 100e to sa veľmi po vrecku nebuchne..