icon

Riešili by ste uštipačného partnera?

23. mar 2024

Riesili by ste s frajerom veci o ktorych si myslite, ze bol len ustipacny, ale trapi vas to, alebo by ste sa nad to povzniesli? Ako by dom stracala sebadoveru, ci ma chce.

pribinak
23. mar 2024

Ani jedno z toho. Poslala by som ho do riti a nech sa z tadiaľ ani nevracia

To sa chceš koľko teraz povznášat? Najbližších 50 rokov? Alwbo čo?

koniarova
23. mar 2024

Samozrejme,že riešila. A pekne z ostra. Tiež by som nemala problém ho poslať do prdele,keby mi ubližoval rečami.

stanulienkat
23. mar 2024

Samozrejme, že všetko čo sa ti vo vzťahu nepáči treba riešiť. Treba povedať, ktoré veci sa ti nepáčia, ktoré ťa zraňujú a ubližujú ti. A bud to chlapec pochopí, alebo nie. Potom sa s ním treba rozlúčiť.

lindous
23. mar 2024

Áno, keby môj priateľ hádzal "vtípky", ktoré mi ubližujú, povedala by som mu o tom.. pre ďalšie kroky by bola rozhodujúca jeho reakcia... možno to je odpoveďou na nejakú tvoju provokáciu, ktorú ty tak nevnímaš (vidím často okolo seba ako ženy rýpu, rýpu, rýpu a keď nedostanú odpoveď, ktorú čakali zle je)...možno si neuvedomuje ako to pre teba môže vyznieť, že ťa tým zraňuje a keď ho upozrníš, tak si bude na to dávať väčší pozor alebo aj nie a to ti tiež veľa povie... možno sú to prvé znaky toho, že mu niečo vo vzťahu naozaj nevyhovuje... my to tu ťažko posúdime, určite sa treba porozprávať...

ivangeline
23. mar 2024

Zmenu mojej nálady by si všimol a riešiť by sa to muselo ;D

egonsk
23. mar 2024

vztah bez fungujuce komunikacie sa oznacuje vacsinou predponou ex, alebo byvaly.

muchotrafka298
23. mar 2024

Toto robil moj ex, akoze vtipky....lenze to uz bolo tak na hranici, ze vlastni rodicia (!!!!) mu viackrat hovorili, ze toto sa skutocne nehodi ani doma a na verejnosti uz vonkoncom nie. Ze to nie je ani vtipne, ani sa na tom nezasmejes, ze je to trapne a ponizujuce. Neprestal.

gerber58
23. mar 2024

To by si nemala cítiť. Zídi z kratšej cesty radšej, len si ublížiš zbytočne.

domkakvet
23. mar 2024

Upozorni ho na to, ak sa to nezmeni, hladaj inde.