Robia vám muži doma dusno?
Robia vasi manzelia doma dusno alebo vas sprdnu ako male decko, ked sa im nieco nepaci, resp. S niecim nesuhlasia? Ci su v pohode a snazia sa vas pochopit?
Nie, jediny kto doma krici a ma nervy som ja 🤷♀️ manzel je kludas a komunikacia vzdy vsetko vyriesi...
Pes by vadil aj mne v byte,na to som alergická takže to by si vyžral aj môj určite. Ale tak to on by aj tak nedovolil sám, to by ani navstevu nepustil, hoci by to bol aj Arabský šejk 🤣
A ano,obcas "dohovorime"jeden druhému, ziadne zdrby ,ale normalna komunikácia, hadky ani neviem ci sme za tych 15r mali,také vážne 🤔 Ticha domacnost bola mozno 2x,za totalnu kravinu ako inak..
Občas sa stane aj u nás, že sa nepohodneme, ale nedám sa, hneď som aj ja protivna. Ako ty ku mne, ja k tebe, asi toľko k tomu. No a k tomu psovi, to by bola presne tá situácia, kedy by na mňa vybehol, lebo z duše neznáša zvieratá v bytoch/domoch. Tu by som si ale brala vinu ja, lebo viem že by som šla proti jeho presvedčeniu.
Ak k nám niekto príde so psom, pes čaká vonku na terase. Ani do chodby ho nepustí. Koľko ste spolu, že zvieratá nemáte odkomunikované?

Nie, nerobí. Ale to asi preto, lebo som si nevybrala nabiteho nabuchanca pokerovaneho, alebo vymletaka macistu, ani manipulátora. Nic z toho doma nemam, ziaden bad boy sa nekona. Taki su dobrí možno tak do postele, ale do vzťahu nie. Mas dominantného samca, co si ta nevazi a poucuje, popremyslaj, preco si si takeho vybrala, ked nema k tebe úctu ani rešpekt.