Rozchod a ročné dieťatko
Ahojte ...potrebujem sa vyrozpravat...mame rok 3m babetko..rozdelila nas svokra velmi sme sa hadali koli nej ..stala som pri priatelovi ked bolo najhorsie..ked bolo mne bola som na to sama..stale sme ale ostali koli malej spolu ale uz bola naposledy yaka hadka ze lietali hrnce a ani jeden z nas uz viac nechce byt spolu...ja sa ale utapam ze tym ze odchadzam rozbijam rodinu..velmi som.chcela aby dietatko bolo v kompletnej rodine, velmi sme si rozumeli my traja bolo nam krasne..bohuzial so svokorou uz nieje cesty spat..
Ja sa ale bojim ako to buse dieta vnimat ze uz oca neuvidi lebo ten tvrdil.ze uz sa neulaze aby jje neublizoval..
Ja mam strach len o malu..moj zivot uz dako pozliepam aj ked myslienka ze rodina je pre mna vsetko ma.bude boliet navzdy ze som.si ju neidrzala ze mala bude bez otca a bez nasich hratok, zabavy vsetko..len som to pottebovala doatat zo seba nevidom cez slzy ..zrutil sa mi svet:(dakijem
Ver tomu ze budu. Je to jeho dieťa. Skôr či neskôr si to uvedomí aj on a svokra na neho bude ešte viac tlačiť, keďže bude mať právo a tým pádom bude aj svorka spokojná. Budú ju mat pre seba celý weekend bez mamky.
@pragmaticka ach ja uz som hotova uplne na dne ako sa proti mne postavili
Cim viac pises tym viac much mà ten tvoj . Vyhrazal sa ze si nieco urobi !!! Ved to je chore. S malou to nevie tak aby mohol snou chvilku byt niekde bez teba.. matku nestopol ked ti nadavala. Aj to ze neuvidi ho viac mala ak sa rozidete mi pride ako citove vydieranie.
Ano, ak sa nedohodnete a on by ju chcel, je jej otec, stretavanie vysudi, tak ako Ty vysudis vyzivne. Ci ju potom vezme k svojej mame, tak to moze a moze ju tam aj nechat. Samozrejme, len na cas, ako bude mat sudne urcene
@mk1111111111 ano ale ked je dieta taketo male nemalo by to byt este za priomnosti matky?
Porad sa s pravnikom. Mam pocit ze existuje nejaka sluzba pro bono pre matky v nudzi . Tusim sa to vola alexis .sk alebo tak pozistuj si .

@pragmaticka nebudu lebo muz sa jej tvrdi ze vzda a ona je velmi hrda za mi ozvat