icon

Rozchod cez správy: Máte podobnú skúsenosť?

4. júl 2024

Dievcata mate aj vy takuto skusenost?
Stretavali sme sa 3 roky, obaja rozvedeni, mame deti. Jeho deti o mne vedeli, moje deti ho poznali ale nevnimali
Ako partnera.
Ide o to ze dlhodobo to nefunhovalo, snazila som sa to viackrat riesit ale ON mal uplne iny pohlad na svet ako ja a jeho spravanie voci mne ako zene nebolo tiez pekne.
Mna mrzi trosku to ze som to ukoncila cez spravy. Nebol tam zaujem ani o telefonat a ani o sttetnutie. Na poslednu spravu som nedostala anilen odpoved.
V podstate mi to potvrdilo jeho “charakter”.
Mate ajj vy takuto skusenost?

Strana
z2
autor
5. júl 2024

@bodka70 mne to tiez velakrat takto pripadalo - ze vlastne to cele nechal na mna a len cakal, kedy to ja ukoncim.

neviditelnypes
5. júl 2024

Neodpovedať je veľká frajerina, nie každý to dokáže, a tým váš súboj vybral. Navyše nemáš žiaden protiťah, takže je pochopiteľné, že ťa to štve.

milos81
5. júl 2024

Áno, tiež mám podobnú skúsenosť, môj posledný vzťah (2,5 roka) pred 4 rokmi takto ukončila dotyčná, vraj ma nikdy nemala rada, ani som sa jej nikdy nepáčil a nikdy so mnou nechcela byť, vraj chcela takého, za ktorým sa ostatné na ulici budú otáčať.

egonsk
5. júl 2024

@milos81 to si mala najst riadneho bezdaka a alkoholika, za nimi sa tiez na ulici otacaju 😋😄

niki35
5. júl 2024

@milos81 tak toto je sila. Prečo ľudia nevedia narovinu povedať ako sa veci majú? Veď poviem na začiatku že nemám záujem a nie ťahať za nos niekoho a potom sa takto vyjadriť. Musela ti riadne ublížiť

autor
5. júl 2024

@milos81 a teda preco s tebou vlastne bola ked ta nikdy nemala rada? To sa vobec da? 🤷🏻‍♀️

autor
5. júl 2024

@neviditelnypes presne - nie kazdy dokaze neodpovedat. Je to najvaic arogantne a primitivne zo strany dospelej osoby a to najviac aj druhu strany zaboli, ta ignoracia a prestieranie ze je nad vecou

milos81
5. júl 2024

😂 áno, to som sa jej tiež pýtal, povedal som jej, že ma iba využívala, ona povedala, že bola so mnou preto, lebo som vedel veľa veci urobiť a zariadiť a vraj aj ona by mohla povedať že som ju využíval, lebo som spával v jej posteli a sprchoval sa u nej, vraj voda tiež niečo stojí 🤦
Pre mňa to bolo dosť ťažké obdobie a som rád, že je za mnou 🙂
Neboj, prejde to aj teba, len to chvíľu bude trvať 🙂

autor
5. júl 2024

@milos81 neznasam ludi ktori vyuzicaju inych … ked si vedel vela veci spravit a nepritahoval si ju tak mala ti to na rovinu povedat. A sam by si uz zvazil ze ci jej s tymi vecami napriek tomu pomozes. Ja som viackrat odmietla chlapa a napriek tomu mi bol ochotny pomoct s chlapskymi vecami -

milos81
5. júl 2024

@niki35 bolo toho viac, no a ako píše autorka, nevedel som dôvod, nejaký čas potom som robil blbosti ktoré na nič neboli, poslal som jej kvety do práce, ospravedlnil sa aj za počasie, dával som za to vinu sebe, týždeň na to som jej šiel s darom blahoželať k narodkám, vyšla von, na ulicu, na sebe mala len nohavičky a tričko, no a v byte bol už iný chlap, čiže podobné veci by som už neriešil, je jedno aký dôvod, alebo kto je na vine, aj to, či som ešte zaľúbený, nebudem s niekým, kto nechce byť so mnou, no a vo vzťahu preto nemá význam bojovať o nikoho

jania023
5. júl 2024

Mozno si panko iba mysli ze si iba v navale zlosti vypustila ze je koniec a teraz urazebe caka az sa ozves aby ti mohol obijat o hlavu ze ved ty si to tak chcela

autor
5. júl 2024

@jania023 aj to je mozne - presli uz dva tyzdne tak zrejme mu doslo ze to nebol naval nicoho 🙂

babalenka
5. júl 2024

Dávno pradavno sa so mnou rozišiel frajer po 8 rokoch cez sms správu.Len napísal koniec žiadne vysvetlenie.Ale už to dosť dlho nefungovalo.nemam to potvrdené, ale som si istá ,ze už mal iné dievča.

tmonika
5. júl 2024

Áno presne rovnakú ibaže som to ukončila ja, dookola samé reči, ziadne skutky, ziadna zodpovednosť, manipulácia, a pod. Hej hej potom sa mi ozval o mesiac, akoze kamarati, no to určite.. pekne som mu odpisala, ze budem radsej sama a k nicomu sa vracat nebudem, popriala som mu opakovane veľa stastia a pod. on mi odpisal te ze sa o tom nechve ,,teraz,, rozprávať a možno sa stretneme zajtra (akokeby som chcela alebo nieco navrhla).. otvorila som precitala vymazala, 😃 odvtedy presiel dalsi mesiac…. Vseobecne trepal dve na tri krizom krazom , takze treba uzatvorit a pride nieco lepsie uvidis 😊

Strana
z2