Rozchod na Nový rok

3. jan 2023

Ahojte. Prosím o názor. S priateľom sa poznáme 3 roky. Obaja máme po 40 tke. Sme rozvedení. Máme každý 1 dieťa. Spoznali sme sa v čase, kedy sa on čerstvo rozišiel s ex. Prvé mesiace to bolo oki. Aj ked ma s nikým nezoznámil. On spoznal hned moju rodinu i priateľov. Postupne sa to zhorsovalo. Vztah sa nikam neposuval. Jeho rodicia ani len netušia, ze má priateľku. Stretávame sa iba počas prac. dni večer, kedze každý jeden vikend a ked má voľno, ma tam svoje dieťa. Toho sa nikdy nevzda, počas 3 rokov sme mali spolu asi 3 voľne víkendy kedy bolo jeho dieťa choré. Silvester teraz vyšiel na víkend, to som si musela vydupat, aby sme boli spolu. Aj tak ale mal svoje dieťa od piatka poobedia, kedy prišiel z prace, do soboty poobedia, az potom prišiel ku mne. Na Novy rok o pol 4 poobede sa dvihol, ze musí uz ísť, lebo sa patrí navštíviť rodičov. Ze príde uz az zajtra. (bývame od seba 30 km). Prosila som ho, nech nejde, ze ich navštívi zajtra, ze nech máme aspoň chvíľku ešte pre seba. Začal vrieskat, ci mi nestačí, ze so mnou stravil Silvestra, ze kvoli mne odmietol vlastné dieťa a že ráno ide do práce, ze mu je lepšie ísť z domu, ako odo mňa, to musí vstať o hodinu skôr. A ze takéto vystupy nepotrebuje.... Odišiel. Všade som ho blokla a rozhodla som sa to ukončiť, aj ked to veľmi bolí. Aký na to máte názor?

zdencaaaa
3. jan 2023

Moj nazor? Chlap ta mal len na jedno a ty sa spravas ako 15 rocna. Trosku sebaucty zena, najdi si lepsieho

bluka2
3. jan 2023

Kašli už na to. Máš na viac, nie? Toto je na 40 ročnú ženu trochu pod úroveň, nie? " to som si musela vydupat, aby sme boli spolu. "
Proste si chcela viac než on. Alebo "he was not that into you"

luccija
3. jan 2023

Nemyslel to tak vážne ako ty inak by Ťa po 3 r zoznámil s rodinou.Ak by Ťa zoznámil mohli ste ísť na Nový rok spolu...chápem aj jeho aj teba🙂

pribinak
3. jan 2023

Toto by som nevydržala. Dávno si sa mala d ním rozísť

viestta
3. jan 2023

Po pravde obdivujem tvoju výdrž a udivuje ma ako malo si sama seba cenis, keď si bola ochotná takto ťahať. Nič lepšie sa ti do nového roku nemohlo stať. Snáď sa poucis a nabudúce sa naznizis k tomu aby si niekomu robila náplasť na pokazený vzťah. Ostatne ti už baby napísali, nebudem opakovat

dilino
3. jan 2023

Ja už by som to ukončila dávno načo TI takého chlapa. O všetko má záujem len o teba nie. A ešte TI vykrikuje že s tebou bol na Silvestra. Snád s tebou bol dobrovoľné. Tak že ani s tebou byť nechcel. Ukonči to po 3 rokoch nepoznáš nikoho z rodiny. Keby to bolo 3 mesiace nepoviem ale po 3 rokoch nepoznáš nikoho z rodiny. Divné nemyslíš ja by som to s ním už dávno ukončila. Máš 40 rokov ak by si bola 20 ročná nepoviem ale toto fakt potrebuješ. Rozvedeného zúfalca ktorý príde len ked ho svrbí čvirik TY to myslíš vážne ser na neho. Urobila si dobré. Nech si hľadá dalšiu blbú naivnú ženu. Vôbec by som to tak dlho neťahala nebol by dôvod.

zuzana76
3. jan 2023

nelubi ta a ani si ta nevazi, nechaj ho tak

terezka1947
3. jan 2023

No...ja si myslím,že si po ňom veľmi skoro vyštartovala. Nemal čas sa spamätať po rozchode. A dieťa je dieťa,to bude vždy prvé. Na to žiarliť nemôžeš.
Dala mu všetko,lebo chcela budúcnosť.
No a nemáš nič.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
3. jan 2023

moc si ťa neváži...
to čo je za vzťah... netočí popri tebe ešte jednu dámu?

rikarika
3. jan 2023

Tiez si myslim, ze ste sa dali dokopy velmi skoro po jeho rozchode. Ak chlap chce znesie zene aj modre z neba....

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
54tinka54
3. jan 2023

Za 3 roky ťa s nikým nezoznámil, trávil s tebou čas v podstate potajme aby o tom nikto nevedel.. žena, máš teda výdrž 🙂 mne by to vadilo. Proste to s tebou necítil na vážny vzťah.
Kašli na to, potrebuješ chlapa ktorý sa za teba nebude hanbiť, resp to bude s tebou myslieť vážne.

martinka13
3. jan 2023

To Ti je načo taký chlap? V Tvojom veku by som nemrhala čas s niekým, s kým to nemá budúcnosť. 3 víkendy za 3 roky WTF - s prepáčením?

toskanka
3. jan 2023

Je správne, že si sa rozhodla to uťať. Držím ti palce, nech to vydržíš.

mamulik10
3. jan 2023

Keďže mam sama muža so záväzkami. A vedela si do čoho ides musis si aj uvedomiť, ze pre každého rodiča je prvoradé dieťa. To nezmeníš je to jeho súčasť. Ak nezvladaš tuto situáciu mala si davno z toho vztahu odísť. To ze Ta nepredstavil nikomu je ďalšia vec. A to ze trávite spolu tak malo casu ... Rozišla by som sa ak to nezvladaš.. lebo to nieje isto plnohodnotný vztah..

dianka555
3. jan 2023

No už bolo na čase, to nebol ani vzťah, vlastne by bol keby že máte 15 +. Nik z jeho rodiny ta nepozná, aj veľmi málo času ste spolu. Ak ta bude kontaktovať tak mu povedz že odteraz chceš sex len cez víkend.

toskanka
3. jan 2023

Podľa mňa sa ti už ani neozve, nemal k tebe žiadnu citovú väzbu. Aspoň budeš mať pokoj.

autor
3. jan 2023

@dianka555 úprimne, nad tym som premýšľala... On inac sex ani nechce

dianka555
3. jan 2023

Tak to máte zvláštny vzťah, keď nemáte sex. Ešte by som pochopil že ste kamaráti bez výhod. Že by ste občas išli na výlet, večeru, do kina ale takto to je len známi.

autor
3. jan 2023

@dianka555 ty mi povedz, si muž

dianka555
3. jan 2023

Áno, len si musím upraviť meno

lavinis
3. jan 2023

nechápem, že si to s ním ťahala 3 roky 😀

pannama1
3. jan 2023

to si dlho vydrzala, vzdala by som to asi po par tyzdnoch, mala by si si asi zacat viac vazit samu seba a vypustit ho z hlavy 🙂

karolinakr
4. jan 2023

kto si všimol, že vanda323 už nemá nick na koniku,,,hm,, to je zvláštne

matapo
4. jan 2023

...má dieťa a chce byť s ním, to je chvályhodné. Každý je iný. Mne osobne by takýto vzťah vyhovoval. Nepotrebovala by som mať chlapa stále pri sebe aj keby som ho nadovšetko milovala, čím som staršia tým mi je vzácnejsi čas ktorý mám sama pre seba a na svoje hobby. Nepotrebovala by som ani spoločné bývanie a ani druhého otca pre deti keď majú vlastného. A ani ďalšiu rodinu. Nepotrebujem ani ďalšie dieta, oceňovala by som že sa s dieťaťom stretáva bezomna, aj keď občas by samozrejmá nevadilo. Keď sa raz popalis a sklames už sa tak do ďalšieho vzťahu predsa nehrnies, ide to pomalšie, je to o inom, očakávas už snáď iné, necakas to čo bolo keď si mala 20 a ako bude všetko super a aká budete veľká rodina. Takže ja tvojho partnera celkom chápem. No ale ak obaja máte iné očakávania a nie ste na rovnakej vlnovej dlzke tak to asi bude ťažko fungovať k spokojnosti obom.

lesana25
4. jan 2023

@karolinakr urobí ďalší, už tu mala asi 4 profily

pallacinka29
4. jan 2023

Rozmyslam, naco by mi taky chuj bol… A Ty miesto toho, ze by si sa tesila, sa utapas…

karolinakr
4. jan 2023

@lesana25 ehm, tak to je asi chvilkova slabosť 🤣

toskanka
5. jan 2023

@matapo Je otázne, či by ti takýto vzťah naozaj vyhovoval. Tento muž ju navštevoval cez týždeň, keď vacsina ľudí chodí do práce a sú radi, že všetko stíhaju. Víkendy si vyčlenil pre dieťa. Toto nie je ani druhá, ale tretia alebo štvrtá koľaj. Mať po 40 a robiť si každý víkend sama program, by ma nebavilo. To je ako nemať žiadny vzťah.