icon

Rozchod nie je riešenie

radkaaaaaa111
28. nov 2021

Ahojte žienky, nebudem to veľmi rozpisovať a zachádzať do detailov ale ide o to, že partner sa mi včera priznal, že od našej hádky, ktorá bola pred 5 mesiacmi sa cíti zle. Posledný mesiac už mu ani nechýba sex. Rozísť sa nechceme lebo v podstate na to nemáme žiaden dôvod ale nemáme žiadne riešenie na náš problém. Ja som bola ochotná zmeniť to čo on chcel ale on sa ochotný zmeniť nebol a ani nieje 🙂 Cíti sa na dne svojich síl a prvý krát nemá na nič riešenie. Ja sa iba bojím čo sa bude diať keďže nikoho okrem neho nemám :( Chce tomu iba nechať čas a doslovne čakať na zázrak.. nežijeme spolu a priateľ zvykne byť veľmi zaneprázdnený čiže sme spolu 3x cez týždeň v posilňovni, jeden deň v týždni sami a 2 dni s partiou. Budem vďačná za všetky rady 😔 nechcem aby trpel ďalej ale chceme bojovať len nevieme ako a obaja vieme,že rozchod nieje riešenie

tncka
•
28. nov 2021

@radkaaaaaa111 z tejto tvojej "omacky" som nevycitala nic. Takze este raz a daj prosim obsah hadky,co sa stalo,nestalo,aby som mala ako taku predstavu o co tam ide🤔

thereisabear
•
28. nov 2021

Čo si zmenila a čo on nechce zmeniť?

damiana1992
•
28. nov 2021

@radkaaaaaa111 prepáč ale to je dôvod založiť 3 témy?

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
deti95060810
•
28. nov 2021

ak on nie je ochotný zmeniť čo ty vyžaduješ tak je jasný signál že fešák o vzťah nestojí... otázka je - či po čase to nebude aj tebe vadiť... 😉

dskjhfdlkdjhl
•
28. nov 2021

Ty si ochotna mu vyjst v ustrety, on Tebe nie a nema ani ziadne riesenie. To, ze okrem neho nikoho nemas, to nie je vobec dovod ostavat v nefunkcnom vztahu. Radsej sama, ako s niekym, kto o to (za to) nestoji.

cocolino234
•
Odpoveď bola odstránená
•
marca12
•
28. nov 2021

@radkaaaaaa111 ak sa pol roka citi zle,tak je najvyssi cas to utrpenie skoncit. S partnerom ti musi byt dobre,musis sa pri nom citit v bezpeci a prave pri nom zabudnut na starosti.

pbra40
•
28. nov 2021

Chce sa podla mna rozist, ale nema gule ti to povedat. Ako vacsina chlapov, vyhovuje im stav "aspon nieco a niekto" a ked tomu zena da koniec, tak este to otocia proti tebe, ved ty si to chcela. Podla mna to je zaciatok konca

kitycat
•
28. nov 2021

Tak ak spolu nebyvate dajte si "pauzu", ze kto z vas skor doleze a komu to bude vyhovovat

timing
•
28. nov 2021

A to kolko mate rokov? Stretavate sa IBA v posilnovni to je kolko 1-2 hodiny?, s partiou, potom jeden cely den ci po skole/ praci? Ako dlho ste spolu?
Chapem ze nechces detailne nic prezradit,ale nic si v podstate nenapisala aby sa to dalo vyhodnotit.
Ako osobne sa mi nepaci veta: rozchod nie je riesenie
Jemu je zle, zmenit sa nechce,ty ano. No zial riesenie je rozchod. Jemu je zle lebo sa potrebuje nadychnut " cerstveho vzduchu" alebo potrebuje aby mi spadol " balvan" z hrudi.

dadis
•
28. nov 2021

Vidim to ako zaciatok konca. Viac by som to nenatahovala a rozisla sa s nim. Len sa motate a nikam sa neposuvate. Uz ta nelubi, len nechce byt sam. Ale dobra sprava je, ze kazdy koniec znamena novy zaciatok. Tak hlavu hore, opat stretnes niekoho noveho.

miadi
•
28. nov 2021

Je na čase hladat novu posilnovnu.

mischelin999
•
29. nov 2021

No ale to bola asi celkom velka hadka, ked to takto dopadlo ci? Lebo inak neviem ani ja ze ako ti poradit, mozno je to este cele v tej hadke nevypovedane.

kaki3
•
29. nov 2021

Kde je problem? Co sa vlastne stalo? A inak k tomu, ze ty ochotna sa zmenit a on nie, nic sa nevyriesi ked bude chciet iba jeden nieco zmenit, udrzat vztah.

simca06022011
•
29. nov 2021

Vie ze nikoho ineho nemas a nechce ta odkopnut, ale uz s tebou byt nechce? Preto nrma riešenie, zmenit sa nechce a chce rozhodnutie nechať na tebe?