Rozchod od dnes. Je tu niekto na tom podobne?
Potrebovala by som podporit.....prosim,prosim
@orima a čo takto: máš miesto pre niečo nové,možno lepšie. Nový rok-nový krok.
Neviem, koľko máš rokov. Ale časom zistíš, že nie je čas strácať čas s nesprávnymi ľuďmi.
@orima veď sa ani neopováž niečo začínať! Najprv to musí odznieť a trošku prebolieť. Potom znova zasvieti slnko!
Kde sa zatvoria jedny dvere, otvoria sa dalsie. Len daj tomu cas, nehrn sa silou mocou za niecim🙏
@orima teraz si otvor fľašu vína a nájdi si tu na MK diskusiu o tom,ako a čím nás vedia muži vytočiť. Práve beží. A kľudne si povedz:TOTO sa ma chvála Bohu už netýka🤣
@orima nemôžeš byť taká negatívna. Venuj sa sebe, svojim koníčkom..po búrke vždy vyjde ☀️, vždy🙂
@orima teraz sa venuj sebe, kasli na chlapov a ked budes pripravena, ono to pride😉👍
@dusankomoj ked tu tak citam,ze mamicky po rozvode maju konecne skveleho chlapa,je mi smutno,pretoze mne to nevyslo ani 2x
choď ku kaderníčke, niečo si kúp, nedaj na sebe poznať, že Ťa to trápi, nech vidí, že si krajšia, spokojnejšia, určite mu bude niekto referovať, že Ťa videl ...hlavu hore
@orima ..tvoj príspevok o 20:01 presne ukazuje prečo nie si šťastná.Si presvedčená,že si šťastie nezaslúžis.A to je tá najväčšia chyba.Tvoje myšlienky ovplyvňujú tvoje činy a tvoj život.Ked budeš stále omielat takéto vety,sama sebe len odklanas šťastie.Ja viem,že je to ťažké....ale zmeň mindset a zmenis aj svoj zivot
@dusankomoj ..❤️
@orima ...ak rada čítaš,nahod si stránku vmarkus.sk a zacitaj sa.Vela,veľa pravdy tam je.

@orima všetko zlé je na niečo dobré 😉