Mali ste niekto podobné pocity?

7cka
10. okt 2023

Ahojte 🙋
Chcem sa opýtať či je tu žienka, ktorá mala podobné pocity pred tým ako si urobila test... S priateľom sa už trištvrte roka snažíme o bábo a zatiaľ nič... Mávam pravidelnú avšak dosť silnú a bolestivú menštruáciu... Avšak tento mesiac sa cítim tak zvláštne... Skoro vôbec nejem a musím mať to na čo mám chuť, inak radšej nejem lebo len pri pomyslení na jedlo pocitim ako sa mi točí žalúdok... Celý mesiac som sa cítila nafúknuto, občas závraty, únava... Posledný styk sme mali presne pred mesiacom keď mi skončila mrcha, čo sú skoro 4 týždne a odvtedy za tento mesiac už nič lebo keď som si predstavila, že by som mala styk kvôli tým divným stavom tak mi prišlo, že nechcem v sebe nič cítiť... Ale ako keby mi bolo celý mesiac ako počas menštruácie.m.. tlaky, bolestivé prsia, zmeny nálad a chute... Väčšinou som mávala takéto stavy tak dva dni pred ako som mala PMS, a teraz skoro celý mesiac...Dnes som mala dostať menštruáciu a síce od rána trocha krvácam, ale je to úplne minimum a bez bolesti čo mi je úplne divné, práveže mám pocit akoby sa mi konečne uľavilo... Od rána som mala na intimke len malinký fliacik pol na pol hnedá a taká ruzovkasto červená krv... Idem si kúpiť dnes asi test a ráno si ho urobím lebo je mi to fakt divné keď mám už roky bolestivý menzes a teraz mi bolo mesiac divne a dnes akurát odľahlo keď mi prišla mrcha, ale aj to nejaká divná. Tak sa chcem opýtať či niekto má/mal podobné pocity... Už toľko testov som si robila amesiace a vždy nič tak aj premýšľam či vôbec ísť kúpiť, ale takýto mesiac som za 34 rokov ešte nazažila...

Ďakujem za každú odpoveď

marticka92
10. okt 2023

@7cka preco si nespravite test, picas tychb4 tyzdnov ste mali menzes?? Ak nie, uz te malu byt davno u lekara

zanzilady
11. okt 2023

Ahoj, nemala som to úplne ako ty že cely mesiac ale pár dni po ovu som začala presne cíti bolesti ako keby už mala prísť MS. Ja som nedockava a hneď som si urobila a hneď aj bol duch. Zatiaľ som len v 6tt ale stale mávam pocity v podbrušku ako oeby som mala mat Ms. Ak si ju dnes mala dostať môžeš skúsiť teraz možno aj teraz 🙂 teda ja na tvojom mieste by som nevydržala do rana, keď máš taký pocit. Aaaaa prsia ma tiež boleli a bolia stale ako keby mám mS 🙂 držím palce a daj vedieť určite. Aaa tiež sim spinila, take ružovo hnedé. Ešte aj teraz sa mi to stáva že raz to mám a raz nie.

marticka92
11. okt 2023

@zanzilady tie pocity su normalne maternica sa roztahuje pokial su to mierne bolesti tak je to v poriadku. Ja to mavam tiez som v 11tt.

zanzilady
11. okt 2023

@marticka92 áno áno, už si na to pomaly zvykám 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre