Rozchod s mužom bez emócií
Dobré ráno. Mám len takú otázku a chcela by som získať aj iné pohľady. Čo si myslíte o mužovi,50r, býva sám vo veľkom dome,nemá deti,s rodinou nemá dobré vzťahy,je ten typ, ktorý musí všetko kontrolovať,nikdy nič nie je dobré, vždy nájde chyby, pracovitý,niekedy až prehnane puntičkársky,neprejavuje city,nepobozká...ja mám pocit,že som sa práve rozišla s mojím veľkým omylom v 35ke. Už sa to nedalo dlhšie...
Co by sme si mali mysliet? Asi je to blba chladna povaha, co s nikym nevychadza, tak je sam. Mozno sam so sebou vychadza, tak nech je sam, asi je to tak najlepsie.
Gratulujem k.správnemu rozhodnutiu.
Nabudúce, keď stretneš nového muža, už vieš ,na aký typ si dávať pozor.
A teraz seba popíš.
Vlk samotar ? Uz ste sa rozisli naco stracat cas analizovanim ho ? Asi ste sa k sebe nehodili. Kazdy mate ine potreby .Aj ten vekovy rozdiel uz bol trochu vacsi.. Si mlada stihas najst niekoho kto sa bude k tebe chovat tak ako to potrebujes.
Ved ked si nebola spokojna, co to teraz "po" riesis...
Že nemáš čo lutovat
Tak vidíš že to má dôvod že je v 50tke sám. Nič si o takom nemyslím, proste je taká povaha
Je to taka povaha, chladná, a preto je aj sam. S takým človekom nikto dlhšie nevydrží.
Ja mam zas otazku - co ta k nemu zo zaciatku pritiahlo?
Lebo nieco tam byt muselo.
Tam mozes mat odpoved, co tebe v zivote chyba a co hladas. (Aby si podobny scenar s inym muzom uz neopakovala.)
Ja mam zas otazku - co ta k nemu zo zaciatku pritiahlo?
Lebo nieco tam byt muselo.
Tam mozes mat odpoved, co tebe v zivote chyba a co hladas. (Aby si podobny scenar s inym muzom uz neopakovala.)
@moonlight1210 Možno dobre vyzerá. Niekto pozerá len na to a ignoruje všetko ostatné.
Zoznámila som sa s ním cez zoznamku. Dala som sa ním dokopy preto, pretože prejavil záujem a po zlom vzťahu pred ním,kde ma podvádzal,som myslela,že som našla pokojného muža. Na začiatku som všeličo prehliadala,ale zistila som,že s ním som bola viac v strese ako bez neho. Áno, opísala som ho veľmi arogantne,ale naozaj ho teraz tak vnímam. Každý máme svoje chyby,mám ich aj ja,ale vždy sa snažím prispôsobiť a nájsť najskôr pozitívne veci,ako každý zamilovaný. Mám aj ja chyby,ako každý. Len sme neboli pre seba kompatibilní. O minulých vzťahoch sme sa nebavili nikdy,vždy ma odbil tým,že nenašiel tú pravú a všetky boli na jedno kopyto,dokonca na nenadával. Teraz budem jedna z nich. Svojích kamarátov za chrbtom ohovoral a keď bol s nimi,ohovoral zasa ďalších. Keď som mu to vytkla,že prečo sa tak správa pokrytecky,tak ma zvozil,nech sa nestarám. Neviem,prečo sme boli spolu,nebola tam ani prílišná krása,ani dobrý sex,ani peniaze. Možno som nechcela byť sama. Neviem...
Koľko máš rokov?
Zrejme bol doma odmalička vychovávaný bez objatia, bez prohladkania a bez akejkoľvek lásky. Čo nedostal, nevie dávať.
Neviem,prečo sme boli spolu,nebola tam ani prílišná krása,ani dobrý sex,ani peniaze. Možno som nechcela byť sama. Neviem... Tak už si si odpovedala.. neviem.. a my to mame odkiaľ vedieť? Ja viem len jedno.. chyba bude zjavne na oboch stranách… a tiež je otázne, ako dlho ste boli spolu a ak to dobre chapem, ty si žila u neho.. jedno je jasne, bez vetra sa ani list na strome nepohne.

Nemyslím si nič. Každý nejako žije, nie sme rovnaki.
Akurat si myslím, že ja by som si po tridsiatke s patdesiatnikom bez zavazkov vobec nic nezacinala.