Rozchod s mužom, ktorý napísal inej žene
rozisli by ste sa s chlapom ktory napisal inej ? hovori mi ako ma lubi stale ale napisal inej, naco?
A čo jej napísal?
Môj muz aj telefonuje cudzím ženám
nie, poznaju sa a kedysi nieco spolu mali
A co jej napisal?
Ozaj, ked ti 200 zien napise, ze by to presli v pohode, nerozides sa s nim aj ked ta to bude skriet?
A co jej napisal?
Ozaj, ked ti 200 zien napise, ze by to presli v pohode, nerozides sa s nim aj ked ta to bude skriet?
@viestta no nieco ze ako sa ma a pod. ale ona mu ani len neodpisala, sam mi vravel uz davno ze to neukončili v dobrom, preto mi to je divne naco jej akoze pisal …
A ty ako vies,že jej písal
ide mi len o to ze keby mu odpisala tak co od nej chcel .. len tak ho napadlo ako sa ma ked sam mi povedal ze neskončili v dobrom ? nebol to vztah, skor asi len nejaky flirtik alebo co a neviem co sa tam stalo, pred nim to uz vyťahovať nechcem
Nemam problem? Vyrobim... Nic jednoduchsie
Ako dlho ste spolu? Kedy mali vztah oni?
Mozno len chce uzatvorit nieco lebo sa nevie pohnut dalej. Ktovie. Ak uz mate adekvatny vek sa normalne porozpravat tak.... normalne sa ho opytat ci to s tebou mysli vazne alebo ta ma ako nejake "zadne dvierka" resp nahradu.
A ty ako vies,že jej písal
@minenkaa pretoze mi ukazoval jednu fotku ktoru mu poslal kamarat na fb, a ked sa preklikol na spravy videla som ju tam a povedala som nech to otvorí
Ukázal,neskrýval,kde je problém
Viem v tvojej hlave
Ukázal,neskrýval,kde je problém
Viem v tvojej hlave
@viestta ja nechcem ziadne problemy vyrábať, len mi to vŕta v hlave ..
@maryetta mame vztah rok a bol, oni spolu riesili mozno pred dvoma rokmi …
@minenkaa On by mi to sam neukazal 🤣 on sa len nechtiac preklikol na tie spravy a kedze som sedela vedla neho a povedala som mu nech mi to ukaze tak ukazal, ale videla som ze je nesvoj …
Tak si si problem vyrobila...
Mimo temu,našla som včera u nás na stole bloček od kúpi podprsenky,boha do mňa fest zlost(ja bločku neodkladať,hneď vyhadzujeme,muz všetky odkladá),akej stetke muz kupoval spodné pradlo,tak nakoniec som to bola ja ,muz sa smial cely večer,že akej stetke
Tak aspoň vies ,že mobil inej osoby je uplne tabu aj keď je v rukách tej osoby
baby nemusite hned útočiť, len som sa opýtala pretoze mi to vŕta v hlave … proste viem ze spolu spavali, a raz mi vravel ze to neskončilo uplne dobre … v kontakte neboli, a z nicoho nic jej teraz pise… ona mu ani neodpisala lebo ho ma na haku … proste nechapem co tym chcel docieliť ..
Spýtať sa ako sa ma
Mozno mal hrkle, ked jej pisal a vtedy maju ludia j*ble napady 😅😅
Mozno mal hrkle, ked jej pisal a vtedy maju ludia j*ble napady 😅😅
@evcagabi mozno … mna to proste len zamrzelo no, lebo to beriem zo svojej stranky ze mam priatela a nevidim dovod pisat teraz svojmu ex s ktorym som to neskončila dobre .. naco?
🙄 môj muž pozdravil včera na ulici cudziu ženu, mám sa s ním rozviesť?
🙄 môj muž pozdravil včera na ulici cudziu ženu, mám sa s ním rozviesť?
@danica2711 je to trosku ine, ten moj pise svojej ex 🙂
Ex je iný človek ako ini ľudia?
Zbytocne to hrotis
autorka, nie je to iné. Je to rovnako hlúpe
Ja tiež píšem svojmu ex na narodky,niekedy popíšeme ako sa máme.. nevidím v tom problém,viem že aj môj napíše tej svojej nerozišli sme sa ani jeden v zlom..tvoj priateľ si vybral predsa teba,ste spolu.. nehľadaj problémy kde nie su. A k otázke,nie nerozišla. Tu sa pomaly chce každý rozchádzať,rozvádzať za totálne sprostosti,prepáč.
Ja už toto fórum normálne nechápem. Polka žien sa tu tvári aké sú benevolentne pohodacky, ako mužovi dôverujú a ty si za zlú.
Realita? Keby ti neukazoval mobil nikdy by si sa to nedozvedela, keby mu odpise tak by sa nikdy nepriznal. (Možno po mesiacoch ze sa.s nou dáva naspäť dokopy).
Nie nerozisla by som sa s takým mužom ale dala by som si sakra pozor. Sme par tak načo ma potrebu sa ozývať svojej ex? Nechápem. Ja osobne v takýchto veciach nedôverujem na 100% ( Možno na 99% ale to 1% tam proste vždy bude ze moze mi ublížiť).
Ak je s týmto nejaka žena OK tak ma až príliš ružové okuliare.
Ano rozíď sa s ním, aj ho udaj na polícii a od prokuratúry žiadaj aby navrhla drakonický trest, proste takýto hrdelný zločin musí byť exemplárne potrestaný. Bez súcitu!

A čo jej napísal? Cudzej?