Rozchod s mužom, ktorý napísal inej žene
rozisli by ste sa s chlapom ktory napisal inej ? hovori mi ako ma lubi stale ale napisal inej, naco?
Ty musíš vedieť či mu dôveruješ. Tu ti všetky vypisujú aká si hlúpa a riešiš hlúposti . Keby si napisala za mesiac, že pred mesiacom písal priateľ bývalej priatelke, ale som mu verila a nechala som to tak a on sa teraz kôli nej so mnou rozišiel, tak ti budú pisať zase že si hlúpa prečo si mu verila a nerozišla si sa s ním vtedy. Tu radu nenájdeš.
bola by som zvedavá, či by boli ženy tak nad vecou,aj keby sa to týkalo ich.ja teda absolútne žiarlivá nie som,ale viem, že by som po svojom boku jednoducho netolerovala chlapa,čo má potrebu písať bývalým. a tak som sa aj pred 15 rokmi zariadila. Mám po svojom boku chlapa, ktorému by nikdy nenapadlo písať bývalým, pretože to nemá zapotreby a pretože si ma váži. a nie dámy, nie je to o tom,že to isto robí,len ja som sprostá a neprišla som na to. Môj muž si v pohode nechá na PC celý deň pustený FB, hocikedy mi požičia mobil,tak ako ja jemu, ani náhodou nie je pod papučou, hocikedy ide s chalanmi von a veru aj na firemné akcie ide a sú tam aj ženy...ja som si totižto vyberala svojho životného partnera tak, aby som o ňom nikdy ani na sekundu nezapochybovala. Ale samozrejme vy ak chcete,kľudne sa tvárte,že vám je jedno,ak napíše bývalej. lebo ste predsa sebavedomé, vyrovnané ženy,ktoré nad tým mávnu rukou a nebudú za stíhačky. Každý si je strojcom svojho šťastia.
Mne by to určite vadilo a určtie Vám nepomôžem ale viete, že si nevymazal to čo si sňou písal?
tu sa ti každá druhá strašne nad vecou vysmeje, že riešiš blbosti...dôvod na okamžitý rozchod to nie je, ale je to výstražný prst. Nedokázala by som byť ticho a konfrontovala by som ho a už by som si dávala riadny pozor, co sa bude diať ďalej a podľa toho sa zariadila
Bežné píšem iným.
Bývalá spolužiačka, kamarátka, kolegyňa, frajerka kamaráta.
Nikto netvrdí ze to vždy musí byť niečo nevhodné, proste ľudia vedia mat aj kamarátke vzťahy a tie treba udržiavať.
presne, mam pocit ze mi tu pisu len same pohodacky co im nic nevadi 🤣🤣 alebo sa tak teda tvária … ja som nikde nenapisala ze som nejaka stíhačka co mu kontroluje mobil, proste stalo sa to nahodou ze som to videla a ano, inak by mi o tom nepovedal … dievca mu neodpisalo lebo ho ma na haku a logicky mi to vrta hlavou ako by sa to vyvyjalo keby odpise … no ano keby bolo keby … ale pre nieco to spravil, minimalne je to divne … ako tu niekto pise, ze tiez si pisu so svojimi ex k narodkam ci co, sama pisete, ze ste sa nerozišli v zlom … v takom pripade chapem … on mi ale sam povedal davnejsie ze sa nebavia ze to neskončili dobre … teraz jej ide len tak bez dôvodu po dvoch rokoch od toho jedneho pekneho dna pisat … ano som podozrievavá, ale myslim si ze take veci niesu len tak … ano pravda ze ludia sa rozchádzajú uz kvoli hocičomu, a mozno to nieje na rozchod, ale minimalne taketo veci narúšajú dôveru vo vztahu …
Mne by to určite vadilo a určtie Vám nepomôžem ale viete, že si nevymazal to čo si sňou písal?
@simonaveselovska to teda neviem, ani nemam ako zistit 🙂
Prednedavnom mi pisal ex ako sa mam 😂 ignorovala som, nemala som cas... predtym xkrat hocikedy za cele roky... no a? dufam, ze doma nemava cirkus za to
Prednedavnom mi pisal ex ako sa mam 😂 ignorovala som, nemala som cas... predtym xkrat hocikedy za cele roky... no a? dufam, ze doma nemava cirkus za to
@simca06022011 a keby tvoj priatel vypisuje svojej ex a ona mu neodpisuje tiez by si s tym bola ok ?
s jeho ex som si pisala aj ja :DDD
s jeho ex som si pisala aj ja :DDD
@simca06022011 to je sice pekne, ale keby vypisuje ex s ktorou sa nerozišli v dobrom a ty o tom nevies ze jej vypisuje, aj to by bolo v pohode ? 😀
Veď jej napísal jednu vetu ,ako sa ma ,prečo to takto chces silou mocou rozoberať ,možno jej len tak napísal
Veď jej napísal jednu vetu ,ako sa ma ,prečo to takto chces silou mocou rozoberať ,možno jej len tak napísal
@minenkaa mas pravdu, ved tym aj tak nic nevyriešim 🙂
ano, za mna by to bolo v pohode, nakolko sa jej az spytal ako sa ma. TO je vsetko. Je to podla mna uplne normalna otazka.. ahoj ako sa mas.. hotovo nic viac, aj keby si napisali ako sa maju, tak co? Proste ho to zaujima, alebo ho to len tak napadlo a napisal...
aj tak ma nato vela ludi rozdielny nazor, kazdy sme iny 🙂?
Inak nikdy nemaj očakávanie id iných ,to že ty niečo inak robis,rozmýšľaš na niečím inak neznamena to,že aj iný človek to ma presne tak
Ja som včera napísala svojmu ex 🤣 s ktorým som bola, keď som mala 18 rokov (pred 20timi rokmi)....vyskočil mi na FB medzi ľuďmi, ktorých môžem poznať 🤣 tak som mu napísala ako sa má, čo má nové...a taktiež mám na fb ďalsieho ex, ktorý je už ženatý a má dieťa...dáva mi srdiečka na fotky, občas prehodíme pár slov...a čo? vôbec nič za tým nehľadám...
Inak nikdy nemaj očakávanie id iných ,to že ty niečo inak robis,rozmýšľaš na niečím inak neznamena to,že aj iný človek to ma presne tak
@minenkaa ale ano ved ja beriem aj tvoj nazor, alebo báb co pisu ze je to v pohode, kazda berieme veci trosku inak … s niektorou by to ani nepohlo, mna to napr. Zamrzelo a ano rozmyslala som preco to spravil … jasne ze by som bola radsej keby som taka ze neriesim taketo veci 😀 presne preto som tu napisala, chcela som vediet ako taketo veci beru ine baby … ja si myslim ze tiez niesom nejaka stíhačka, sme spolu rok a pol a nikdy som mu do mobilu nepozerala, toto som videla nahodou, keby sa pozriem ktovie co by som tam nasla, ale nemam to za potreby … toto som videla tak ma to zamrzelo, to je vsetko 🙂
Ja by som sa rozisla s hysterkou, ktorá by z otázky ako sa máš spravila problém. Ja som pred týždňom skoro dve hodiny telefonovala s bývalým. A môj chudák naivný muž, namiesto toho, aby ma nechal aspoň rituálne sťať na námestí, sa výborne zabával na pikoskach, ktoré som sa dozvedela (nakoľko som exovu manželku počula sa chechtat v pozadí, asi ex tiež prežil bez straty hlavy). A či mám istotu, že ma nepodvedie? No, nemám. Ale rozhodne tomu nezabranim sliedenim v telefóne a analýzou správ. Tak načo sa tým mám vôbec zapodievat?
baby ale ja chapem ze ste v kontakte s ex, aj ja som s niektorými ex v pohode, co sme spolu boli pred 5 rokmi a viac … ale on to s nou skoncil len chvilu pred tym ako sme da dali dokopy, a nie v dobrom… niesu kamarati ani nevychádzajú uz dobre … toto je jediny problem preco sa nad tym zamýšľam … keby je to nejaka ex s ktorou ostali kamarati, som s tym ok .. 🙂
so ziadnym ex som sa nerozisla v dobrom :D
bola by som zvedavá, či by boli ženy tak nad vecou,aj keby sa to týkalo ich.ja teda absolútne žiarlivá nie som,ale viem, že by som po svojom boku jednoducho netolerovala chlapa,čo má potrebu písať bývalým. a tak som sa aj pred 15 rokmi zariadila. Mám po svojom boku chlapa, ktorému by nikdy nenapadlo písať bývalým, pretože to nemá zapotreby a pretože si ma váži. a nie dámy, nie je to o tom,že to isto robí,len ja som sprostá a neprišla som na to. Môj muž si v pohode nechá na PC celý deň pustený FB, hocikedy mi požičia mobil,tak ako ja jemu, ani náhodou nie je pod papučou, hocikedy ide s chalanmi von a veru aj na firemné akcie ide a sú tam aj ženy...ja som si totižto vyberala svojho životného partnera tak, aby som o ňom nikdy ani na sekundu nezapochybovala. Ale samozrejme vy ak chcete,kľudne sa tvárte,že vám je jedno,ak napíše bývalej. lebo ste predsa sebavedomé, vyrovnané ženy,ktoré nad tým mávnu rukou a nebudú za stíhačky. Každý si je strojcom svojho šťastia.
@diverzia konečne rozumný komentár. 🙏
@diverzia ❤️
Vsetky komentare som necitala, ale podla tych co som precitala budem mat asi iny nazor ako vacsina a moj je teda taky, ze to nema v sebe uzavrete.
Ja by som sa rozisla s hysterkou, ktorá by z otázky ako sa máš spravila problém. Ja som pred týždňom skoro dve hodiny telefonovala s bývalým. A môj chudák naivný muž, namiesto toho, aby ma nechal aspoň rituálne sťať na námestí, sa výborne zabával na pikoskach, ktoré som sa dozvedela (nakoľko som exovu manželku počula sa chechtat v pozadí, asi ex tiež prežil bez straty hlavy). A či mám istotu, že ma nepodvedie? No, nemám. Ale rozhodne tomu nezabranim sliedenim v telefóne a analýzou správ. Tak načo sa tým mám vôbec zapodievat?
@vroni ja som mu z toho ziadnu scénu nespravila ani niesom ziadna hysterka 🙂 ja som sa ho kludne opýtala naco jej pisal a jeho odpoved bola len ze co je natom … ako teda väčšina žien to tu berie .. podla mna na tom nieco je ale ako vravim 100 ludi 100 chuti
Ja som včera napísala svojmu ex 🤣 s ktorým som bola, keď som mala 18 rokov (pred 20timi rokmi)....vyskočil mi na FB medzi ľuďmi, ktorých môžem poznať 🤣 tak som mu napísala ako sa má, čo má nové...a taktiež mám na fb ďalsieho ex, ktorý je už ženatý a má dieťa...dáva mi srdiečka na fotky, občas prehodíme pár slov...a čo? vôbec nič za tým nehľadám...
@earlgrey a mas partnera?
Vsetky komentare som necitala, ale podla tych co som precitala budem mat asi iny nazor ako vacsina a moj je teda taky, ze to nema v sebe uzavrete.
@domkakvet aj moj veru … neviem ako to medzi nimi skoncilo a preco, ale predpokladám ze ona ho nechala a ked on ma uz druhy vztah a nebavia sa tak mi nepride uplne v poriadku jej teraz pisat .. ale to za mna

No podla mna mas dovod byt podozrievava. Posobi to na mna, ze mu asi zachybali stare casy s nou, tak skusil, ci sa nahodou nechyti na obnovenie kontaktu. Nemyslim, ze z jeho strany v tom bol cisty umysel.