Rozchod s partnerom, dvojročné dieťa a drogy
Dobrý deň, idem si sem po názory. V podstate od vtedy ako som bola tehotná, začali sa diať veci vo vzťahu, že som partnera občas nespoznávala. Dozvedela som sa, že berie kokaín. Vtedy nepracoval a po večeroch, nociach sa túlal. Ale čo som mohla ako tehotná robiť, kam odísť. Ešte pre upresnenie situácie, žijem s ním v zahraničí a on je Nemec. Ako sa narodil maly, našla som mu párkrát drogy. Ale to najlepšie ešte len príde. Raz som mu našla vibrator do zadku. Tvrdil, že to len raz chcel vyskúšať a že sa mu to nepáčilo.
Odvtedy som to stále mala v hlave. Ale kde som mohla odísť, som ako medzi dvoma kameňmi.
Keď mal maly niečo vyše roka našla som mu v pivnici v taške skryte tri vibratory, olej a kondomy. Strašne hádky, výčitky, on povedal, že to drogy ho k tomu dostali, ale zahodil všetko a snažil sa byt iný človek. Sex sme malo od narodenia malého asi dvakrát. On mal vždy malo záujem o sex.
Mne sa samozrejme hnusil, ale ako každá matka, nejak popri materstve som sa snažila zabudnúť a žiť ako rodina. On mal občas excesy a spal celé dni, potom sa snažil zase polepšiť.
V podstate keď to takto vidím napísané, viem, že je to celé katastrofa. A potom začala korona. Strašne veľa sme sa aj pred malým bohužiaľ hádali. Ja som tu sama, nemá kto pomôcť s malým a take dni, ktoré on prespal a ja som tu hystercila boli na dennom poriadku. Zas som mu našla drogy v novembri. A zas sa išiel polepšiť a snažil sa. Ešte pre info, maly ho zbožňuje. Ale tak samozrejme, keď nemá pri sebe starých rodičov, ani žiadnu inú rodinu, má mna a potom hlavne jeho pri sebe.
Tak a teraz pred Vianocami som si tak premýšľala, že proste asi ťažko sa dá nejaká láska v tomto vzťahu nájsť a že som strašne nešťastná, ale že čo robiť... odtrhnúť otca od syna. Kam ist, ostať v zahraničí, alebo na Slovensko. Kde by mne bolo určite lepšie. Správame už dva roky každý v inej izbe, sme ako spolubývajúci.
Teraz pred vianocami som mu v novom aute zas našla dva vibratory nechutne obrovské, do riti.
Ženy raďte. Možno si búchate po hlave, že som stále s ním, ale bohužiaľ som uväznená aj kvôli korone a financií tiež nemam, keďže nepracujem a žijeme v drahej krajine. A on sa stále pokúša len vzťah zachrániť a mysli si, že toto je zdravý príklad pre syna. Byt spolu. Ďakujem za názory
@berqo ja som tiez vo svajci ak by si potrebovala poradit mozes sa ozvat.
Tu sa nemusis bat ostat sama s dietatom, stat ta nenecha umriet hladom.
Su krizove centra kde by si mohla ist a aj socialne byty ktore sa daju vyuzit pokial si nenajdes nieco ine.
Kedze on droguje staci ho nahladit a vezmu mu styk z dietatom teda bude mocho vidat ake iba pod dozorom socialnej pracovnicky.
Sestra si presla niecim podobny az natoze on bol aj nasilny ale teda nezivil sa vlastnym telom

@adriana226 ďakujem za pochopenie. Presne len som chcela názory. Aj ja som sa vždy čudovala ženám, prečo ostávajú v nefunkčných vzťahoch, alebo s mužom, ktorý je nanič, teraz ako mám dieťa a som v zahraničí a ešte je aj pandemia, viem, že nikoho neodsudzujem. Najľahšie sa odsudzuje, ale trochu sa zamyslieť nad situáciou, alebo mlčať... buď dať niečo k veci namiesto urážok.