icon

Rozchod v hádke

2. jún 2020

Zažili ste? Máte nejake reálne skúsenosti? Aktuálne sa má to týka a neviem sa vysporiadať s tym,že takto mám zakončiť vzťah s človekom,na ktorom mi záležalo,s ktorým som čo to prežila a nebolo všetko iba zle,navyše keď ešte týždeň dozadu nám bolo spolu fakt dobre. Nemám rada nedotiahnute konce a v hlave milión nevypovedanych myšlienok. Návrat do vzťahu už neočakávam, (kvôli ťažkej povahe partnera a neschopnosti si priznať chybu),no s takýmto koncom sa akosi neviem vyrovnať,hoci som to iniciovala v návale emócií ja sama,ak máte skúsenosti,rady,ako to zvládnuť alebo tipy ako sa pokúsiť o rozchod dohodou,budem rada za každý podnetny nazor. Akurát som čítala článok,kde odporúčajú uskutočniť rozchod vzájomnou dohodou a nie v návale hnevu,no neviem,ako to urobiť tak,aby to nepôsobilo ako nejaké zúfalstvo. Pocity mam v sebe uzavreté,ale takýto rozchod ma bude mrzieť asi stále a rada by som si zachovala ľudskú tvár.

Strana
z2
alienkami
16. jún 2020

Nerieš. Možno na seba ešte niekedy natrafíte a vyskytne sa príležitosť normálne sa porozprávať. A ak nie, život ide ďalej 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
12. júl 2020

Len pre zaujímavosť...prešiel ďalší mesiac a nikto sa nikomu neozval.dokonca som za ten čas mala narodeniny aj meniny a ani mi nezablahozelal...

katkati
12. júl 2020

Potrebuješ naozaj blahoželanie od človeka, o ktorom si napísala, že má ťažkú povahu a nevie si priznať chybu? Sústreď sa už na ľudí, ktorí ti zablahoželali a majú ta radi. Ten pravý ešte príde.

Strana
z2