Rozchod verzus ešte šanca
Sme manzelia 12rokov...v jeseni si manzel zalozil na pokeci ucet a vypisoval babam ...dala som mu na vyber ...vraj som mala vela povinnosti a on sa citil zanedbany..nepochopila som to do dnes vzdy som si nasla cas na neho aj sme sa skoro kazdy den milovali ...v decembri som bola chora a zlyhala antika...bum dieta na ceste ...netvaril sa nadsene potom sa zmieril no potratila som...ani nie mesiaci povedal,ze uz nechce ziadne dieta....pritom vie ze tuzim po 3 detoch ....dve uz mame no nechcem uz velky vekovi rozdiel ...zacali hadky a tie my otvorili oci ....on nechce prist o klud a pohodlie ( deti,upratovanie,varenie,domacnost vsetko stiham a este sa venujem aj detom a jemu) on urobi co chce podla nalady a unavi
a to je taký hriech nechcieť tretie dieťa? Dve máte, radujte sa z nich a snažte sa o pekný život. Ty si si umanula vaic detí, on nie - kto je teraz zlý a kto dobrý? Ako keby bola povinnosť mať čo najviac detí...
Tiez mi to pripada, ze po 3.dietati ani netuzis, ale potrebujes si len dokazat, ze vase manzelstvo funguje. Ak chodil na pokec, tak nefungovalo a bola chyba sa ho snazit priputat dalsim dietatom.
Tretie dieta chcete vy on nie.Uz teraz hlada ine zeny na pokeci a vy chcete 3 dieta ..No baby vy si fakt myslite ,ze kazdy chlap sniva len o tom,aby mali vela deti??a potom sa cudujete ,ze chlap vyhladava. Pri tolkych povinnostiach pochybujem ,ze mate naladu tancovat okolp muza.Ja ma 2 deti a pracu a som rada,ze muza nie na krku.2 mi daju zabrat ,este,ze ex si ich berie a mam cas cez vikend aj na seba.

Jaj moja, veru na to sa nespoliehaj že súrodenci sa vždy spolu podržia. Koľko je takých čo sa v dospelosti nestretávajú, hádajú o majetky ...